Snart fest.



Har kommit hem från en väldigt lugn kväll på jobbet, nästan för lugnt.
Skönt iaf att komma hem och duscha och få på sig andra kläder! Men jag vet fortfarande inte riktigt vad jag vill ha på mig ikväll. Alltid samma problem xD
Hittade en svart klänning som jag köpte i Grekland i somras och leggings till det, funderar på om det blir lite kallt bara, jag brukar ju alltid frysa så jag får väl ta med en varm tröja med =)

Nu ska jag försöka fixa håret och lite smink, fast håret ser rätt bra ut ändå idag så det behövs kanske inte göras så mycket åt det.

Hoppas på en bra kväll iaf och hoppas att alla andra också har en fin kväll!

Grattis!



Till farfar som fyller år idag, vi har varit där och fikat och så nu och strax blir det middag, även om jag inte riktigt vet hur jag ska orka äta nåt nu när vi har ätit kakor och tårta!


Muffins och kakor <3

Jobbar 16.30-21.30 nu och sen ska jag ju åka med Jessica senare och hon slutar vid midnatt så jag hinner ju hem och fixa håret och hitta nånting att ha på mig iaf =) Kul med fest fast att det blir sent, men jag börjar ju inte jobba förrän 16.15 imorgon så det är ju lugnt :D

Filmkväll.



Var först med Linda på dansuppvisningen på Hullstagård, sen åt vi glass och drack te hos henne, riktigt mysigt för det var lite kallt och blåsigt att gå från stan. Dansuppvisningen var iaf väldigt bra, alla var jätteduktiga och jag blev så sjukt sugen på att dansa jag med.

Sen bestämde jag och Adam att vi skulle hyra film, tror vi gick runt bra länge för att komma på vad vi skulle se, men till slut fick jag välja och då blev det Avatar, som jag älskar den filmen <3 Måste köpa den så jag kan se den om och om igen! Köpte lite chips och cola också, men det mesta blev kvar. Gör ju inte så mycket, fest imorn så kan det ju vara bra med nåt att ha till.

Nu är det nog dags att sova, visserligen sovmorgon men det blir ju en lång kväll/natt imorgon.



Slingor!


Gick förbi badrummet och mamma höll på att bleka Tinas utväxt så jag satte mig på en pall bredvid så gjorde Tina lite slingor på mig =) Var länge sen jag gjorde nåt åt håret nu så det kan behövas. Vill ju ha det lite ljusare nu till sommaren, även om det inte känns som så mycket sommar idag. Vovven fick en promenad iaf och jag var glad att jag hade tagit på mig mössa innan vi gick!

Kl 18 ska jag och Linda vara på en dansuppvisning, eftersom hennes lillasyster ska vara med. Kan ju bli roligt, vi får hoppas på det. Så jag hinner nog lagomt skölja ur blekningen ur håret och äta middag innan vi ska gå.

Har inte direkt planerat vad jag ska göra efter det, jag får ju sovmorgon imorn :D


Haha <3

Lunch!



Har gått bra att jobba, känns bara irriterande att gå tillbaka och jobba en timme.. Men sen har jag ju sovmorgon imorn eftersom jag ska börja 16.30 då, och sen blir det väl fest senare!

Har inte riktigt funderat ut vad jag ska göra idag när jag slutar, in på arbetsförmedlingen en sväng men sen vet jag inte, synd att det är så kallt ute idag fast man kan ju ta på sig lite mer kläder så kan jag ta en promenad ändå.

Nu ska jag spela lite Bubble Spinner innan jag ska tillbaka till jobbet =)

Vaxat bilen idag!



Tog ett tag men jag och mamma hjälptes åt så det gick ju bra!


Bilen när vi var klara =)

Sen har jag fotat lite idag, varit på stan med mamma och Tina också, fick för mig att köpa en digitalkamera också, inte helt fel med det, kul att ha med när man inte orkar bära på systemkameran hela tiden!
Har varit hos Jessica och Linus och tittat på film ikväll, Adam var snäll och hämtade upp mig på vägen dit så jag inte behövde gå. Mycket bättre än att sitta hemma själv =)

Nu ska jag däremot ta och sova eftersom jag börjar jobba kl 7 imorgon!

Natti =)

Hej!

Hej! skickar ett sms nu för att se om det här funkar, hoppas på det =)


Promenad och sånt.



Blev en promenad med vovven ikväll, Adam följde också med. Sen var vi till Jessica och Linus för jag skulle klippa lite mer i Jessicas hår, får se hur det blir men ska försöka träffa Jessica på torsdag och hinna ta lite bilder på hennes hår då med!

Sitter och funderar på att gå och sova men har än en gång fastnat med Bubble Spinner på facebook! xD

Middag!



Pizza med salami, curry och bearnaisesås. Konstig blandning men det blev helt okej =)

Vad ska jag hitta på nu?

Underbart!



Fantastiskt att vara ledig idag, så otroligt skönt, hade ställt min väckarklocka på 9. Vaknade dock kl 6.38 av att det ringde, Jimmy ska alltid ringa så tidigt när jag är ledig. Men det var lika skönt att få somna om. Sen landade alla bokningar från jobbet i mobilen ca kl 7. Några minuter ännu en förfrågning. Svarade på den så fick jag ju ännu ett sms en stund senare. Betyder iaf att jag jobbar torsdag, fredag, lördag och söndag. Skönt att avsluta veckan med att jobba 3 kvällar iaf, det betyder ju att man ändå kan göra något kul!
Klev upp kl 10 iaf och tog ett varmt bad medan jag åt frukost!
Underbar start på dagen, och nu har ju solen kommit fram också så det känns bra att gå ut.

Nu ska jag ta och sminka mig lite innan jag ska möta Linda på stan ca kl 14 när hon slutar ^^

Natti!



Nu är det dags för mig att sova, är visserligen ledig imorgon så jag egentligen kan sova hur länge jag vill, men jag är trött efter att ha jobbat så mycket, ska bli så skönt att sova!
Ser fram emot att träffa Linda imorgon, ska fixa håret på hennes lillasyser sedan också, får hoppas att det går bra, kanske blir en promenad om det är fint väder.

Lite roligt att jag hjälpte Adam att tvätta bilen ikväll, tog typ 2 timmar och när vi är klara och åker därifrån så börjar det regna. Så dåligt. Vilken planering. Hoppas på bättre väder imorgon, ska försöka hinna med att spola av min bil också!


Sov så gott!

Så skönt att vara lite ledig!



Har bara tagit det lugnt sen jag kom hem från jobbet idag.
Ska hämta lillasyster snart eftersom hon kommer med bussen från Timrå, dessutom så har hon köpt 3 par skor åt mig. Tur att hon kan prova dom, blir ändå billigare för mig än att åka dit =)

Efter att jag lämnat henne hemma ska jag åka och lämna mammas mobil till henne på jobbet, klant hon är som glömmer den hemma =P
Lovade Adam att hjälpa honom att tvätta bilen också, kan lika gärna tvätta min också, den är lika smutsig nu igen.

Fan vad skönt att jag är ledig imorn, men vad ska jag göra då? Linda? =)

Lunchrast!



Trevligt att åka hem på lunchen och äta med mamma, blev fiskgratäng idag =)

Ska strax tillbaka på jobbet för att städa en gång till, tycker att det räcker med ett städ faktiskt, men det går nog bra, slutar ju ändå lite tidigare, det gör mycket skillnad att sluta 15 istället för 16!
Jimmy ringde faktiskt idag och hade till och med tänkt lite bra =) så vi har kommit fram till att jag inte ska åka till Åre i helgen, eftersom det blir så kort tid han är hemma ändå.
Så nu vet jag inte vad jag ska göra i helgen, förslag någon?

Kram!

Nice helg ändå.


Trots att jag inte var så pepp på att jobba idag.
Igår började det med att jag och Adam tog en promenad och träffade Jessica sen blev det att vi var hos Jessica och Linus och färgade och klippte Jessicas hår. Riktigt nice, synd att jag inte hade nån kamera så jag kunde ta en bra bild på det! Sen blev det film där senare på kvällen, tittade på Year One. Helt galen film men den var ju kul iaf =)

Idag är jag något trött eftersom det blev rätt sent igår och jag böjade jobba kl 7 imorse..
Nu när jag kom hem från jobbet tog jag och mamma en promenad med Britney och det var så skönt. Ser inte fram emot att börja jobba kl 7 imorn också men då slutar jag ju kl 15 iaf.

Nu ska jag bara sitta och ta det lugnt, lyssna på musik och spela Bubble Spinner på Facebook!

Pizza <3



Efter jobbet idag började jag med att fika på stan med Anna sen plockade vi upp Linda och var på Kläddax en sväng. Lämnade av Anna på vägen sen hämtade vi upp Tomas, beställde pizza och åkte hem till mig för att äta :D
Jag och Linda kunde inte bestämma vad vi ville ha så vi beställde en La Bussola pan pizza och en kebabpizza som vi delade på :D Det är det bästa egentligen om man har svårt att bestämma sig.

Efter maten så klippte jag till Tomas lite, var ca 1,5 månad sen sist tror jag och det behövdes klippas. Blev bra till slut tyckte jag, fick fixa till lite efter att jag klippt också så det blev en "igelkott med tuppkam"-frisyr. Tomas var nöjd och det var Linda också så då är ju allt bra då ^^

Nu har dom gått hem för Linda ska börja jobba kl 7 imorn, typiskt att hon jobbar imorgon och jag på söndag.. Men det finns ju fler helger som vi kan hitta på nånting.

Nu ska jag ta en varm dusch och se vad som händer sedan =)

Godmorgon



Sitter och äter frukost nu och ska strax åka till jobbet.
Sovit ganska bra ändå inatt tror jag.
Hoppar på att dagen går fort, jag längtar redan till middagen =P

Önskar alla en trevlig dag!
Vad ska ni göra i helgen?

Sova snart nu!



Lite lagomt trött efter jobbet, men det har iaf gått bra att jobba. Börjar tycka om att jobba kvällen ändå för jag gillar mitt schema, även om det blir lite stressigt ibland. Börjar kl 7 imorgon och det är ju inte riktigt lika roligt men jag hoppas att det går bra också, hoppas iaf att jag får ett schema som jag har gått på förut.

Nu ska jag försöka ta och sova så att jag orkar jobba imorgon och efter jobbet ska jag höra med Anna om hon ville gå en sväng på stan eller om hon har ändrat sig och sen skulle jag tydligen äta middag med Linda och Tomas :D

Godnatt och sov gott!

Dags att gå till jobbet då..


Fan vad fort tiden går!
Kom hem från mitt möte och sen kändes det som att jag inte hann göra nånting. Nu har jag precis bytt om och ätit mat så jag kan åka till jobbet. För en gångs skull fanns det faktiskt ingen mat i kylen så jag fick koka nudlar och steka bacon..Jaja nu ska jag inte klaga, fick ju i mig mat iaf!

Hoppas att alla ni andra har en trevlig kväll! =)

Nästan.


Men inte riktigt. Solen alltså, det blev nästan soligt, mysigt iaf att promenera, följde Camilla till skolan <3


Hittade en söt bild på Britney från i somras!


Nu blir det till att åka på mitt möte på Miroi och efter det att åka hem och försöka få i mig lite mat för jag ska jobba kvällen på Tuvan 3.
Kom för övrig på att mamma och Kent åker till stugan ikväll så då blir jag ju ensam hemma. Men jag jobbar ju ändå imorn och på söndag så det blir nog bara en lugn helg =)

Waiting for the sun!



God morgon allihop!
Känns som att jag har sovit väldigt länge och skönt inatt, konstigt egentligen eftersom jag har varit vaken en hel del och smsat med Jimmy. Ändå så var jag ganska pigg nu när jag bestämde mig för att kliva upp. Skönt iaf att få sova bra inatt, brukar aldrig sova speciellt bra när jag jobbar kväll och sedan ska upp och jobba tidigt morgonen efter och imorgon börjar jag ju kl 7.

Nu sitter jag och hoppas på att det ska bli soligt, skulle vara mysigt för det blir lite roligare att gå ut på promenad då och jag och Britney kan behöva en promenad idag =)

Miss you..



Saknar dig hjärtat <3

 

Blev väckt av att mobilen ringde, svarade och sa ja till att jobba 12.30 - 21, tyckte jag var roligt, fick ju jobba på Solgården idag :D Känns som att det är så sällan jag jobbar där nu, fast att det är där jag vill jobba!

Verkligen sjukt kul dag på jobbet, trots att jag var trött och att vi hade mycket att göra på kvällen.

Det enda jag har gjort sen jag kom hem ikväll är att fika med mamma =)
Insåg också att hon och Kent åker till stugan i fjällen imorn, lite tråkigt för då blir jag ju ensam i helgen. Men det kan ju vara trevligt det med. Jobbar ju ändå både fredag och söndag så det är ju bara lördag jag är hemma och ledig. För den delen kan det ju hända att jag får jobba då med.
Om inte, förslag på vad man ska göra i helgen?

Fika på stan på lördag någon?

Nu, kram och godnatt!

 


nice.



Var underbart att sova!

Anna blev jätteglad att jag klippte henne och nu sitter jag och adam och dricker drinkar, det är oxå nice!

Sova snart kanske, börjar bli trött ocå xD

sjukt trött =/



Kom nyss hem från jobbet. Känns som att det har varit en väldigt lång dag!
Så nu ska jag försöka sova en liten stund, för sen ska jag först äta middag och efter det till Anna och klippa henne. Får väl se vad mer som händer ikväll, nu blir det iaf sängen en liten stund!

Jobb.



Har varit ute på en ganska lång promenad, blev riktigt varmt i solen fast att det blåser så mycket, satt ute och solade en stund här hemma också, men träden är i vägen så vi fick ju flytta oss hela tiden för att få nån sol.

Under promenaden fick jag ett telefonsamtal också, så nu blir det till att åka iväg och jobba. 16 - 21 ikväll, inte så kul, men det går. Sen ska jag ju jobba 7 - 16.30 imorn också, jag som trodde jag skulle ha kort dag och bara jobba 13 - 15. Bra iaf att jobba lite. =)

Nu ska jag plocka ihop några grejer så jag har något att göra ikväll på jobbet, ska sitta vak så då blir det ju lite tråkigt att bara sitta där.

Godmorgon!



Inte morgon längre kanske, men jag tycker om att sova länge när jag är ledig!
Så nu hade jag tänkt duscha och sen gå ut och blåsa bort en stund, ser iaf ut som att det är vad som händer om man går ut idag. Men det är iaf soligt så då räknas det till att det är bra väder!

Vovven blir väl glad om inte annat om hon får gå en sväng. Vet inte alls vad mer jag ska hitta på idag, förslag? =)

Mysdag.



Har vari på promenad med lillasyser och vovven. Vi gick till videoteket och köpte lite godis <3
Var lite väl blåsigt att promenera ikväll men det var ändå skönt att komma ut en stund =)

Hoppas på bättre väder imorgon så jag kan gå en längre promenad då.

Nu ikväll har jag sutti och försökt hjälpa Tina med hennes blogg. Allt möjligt som inte verkar vilja bli som det ska, jobbigast att det inte ser likadant ut på min och hennes dator xD Vet inte riktigt varför heller, verkar väldigt knepigt det där.. Men fint blir det iaf och det mesta andra saker verkar ju fungera nu.


Säger godnatt med en bild från igår, räcker ut tungan åt Linda som fotar :P


Bilder från igårkväll!



Så! Nu blir det en liten sammanfattning av igår med bilder här :D
Middag hos Linda och Tomas, väldigt mysigt hade vi.



Började med att skärna upp allting och lägga köttet i marinad!



Finfina grillspett måste jag säga, väldigt många blev det xD



Till slut blev det äntligen klart!
Grillspett, potatiskroketter, grillad majs och sallad med rödvinssås.



Vi spelade kort, först 500 och det gick inte bra för mig.



Sen spelade vi Uno, det gick inte heller bra xD



Lyckades få en söt bild på Linda och Tomas också <3



Blev en rolig bild på mig och Linda. Ser ut som hon ska slicka mig i näsan.
Men det gjorde hon faktiskt inte!



Får bli en lite knäpp spegelbild också, men bara för att visa min söta klänning ^^

Grilla strax då :D



Nu har jag och Linda skurit upp allt vi ska ha till våra grillspett. Kyckling, fläskfilé och chorizokorv med rödlök och champinjoner! Så nu börjar det bli dags att fixa lite smink också så vi hinner med det innan middagen.
Har med mig kameran så det blir väl till att fota lite senare! kul med bilder för det var ju ett tag sen.
Vi hade ju till och med sån tur att det blev soligt nu! När jag och Linda var och handlade så så spöregnade det ju.

Nice, nice, nice!! :D

Klipp klipp.



Fixade först Camillas hår imorse, så söt hon blev med allting lockigt! Sen har Alexander varit här så jag har klippt hans hår och ska väl klippa Kent senare också, men först ska jag och Linda åka och handla.
Inte mycket till grillväder som det ser ut nu, men i värsta fall får vi göra allt i ugnen!
Spännande att se vad vi hittar att äta nu iaf =)

Oh my...



Vilken lång kväll det blev. Började ju med varma mackor och te hos Linda och Tomas, blev lite vin också så jag fick lämna bilen där.
Det blev en sen promenad och så "stal" vi min bil och körde den hem (så ni behöver inte vara oroliga att den har försvunnit om ni tittar ut imorn).
Har efter det gjort något jag aldrig gjort förut - bytt en ratt på en bil. Det gick ju förvånansvärt lätt att plocka dit den även om det tog lite längre tid att sätta dit den andra, nice nu satt den där så jag kunde få skjuts hem och sova. Trodde vi iaf men så blev det inte, var något som inte stämde så tutan fungerade inte bara varenda gång man vred på ratten. Det är inte så uppskattat mitt i natten.
Tog bort ratten, fixade lite, satte tillbaka och testade 2 gånger till men vi lyckades inte få någon ordning på den så det blev till att byta tillbaka innan jag äntligen fick åka hem. Bara roligt att ratten blev sned sista gången men vi orkade inte ta bort och fixa igen xD
Tog sammanlagt nästan 2 timmar så jag var nog glad ändå att gick med på att äta lite mat innan =)

Nu ska jag försöka sova så att jag kan kliva upp imorgon och hjälpa Camilla att fixa håret.

Natti!

Ny design!



För andra gången idag. Hade gjort en söt, randig bakgrund och lite färgglada blommor, men Tomas påstår att han fick huvudvärk av den så det fick bli en till ny design. Så nu får Tomas låta bli att klaga tycker jag!

Får väl se nu om jag får godkänt, ska ner till Linda och Tomas och äta varma mackor och planera lite inför imorn.

Gick för övrigt alldeles utmärkt att tvätta bilen och jag blev inte alls blöt, vissa andra hade tydligen problem med det..tvätta kläderna på samma gång kanske? xD
Men så ren som bilen är nu har den då inte varit på länge iaf!

Fredag ^^



Vaknade idag av att mamma frågade om det inte var kl 11 jag skulle träffa Pia på stan. Joo svarade jag, men vad är klockan då? 10.30 blev svaret..Typiskt mig att stänga av larmet på mobilen.
Men jag hann ändå sminka mig och fixa håret innan jag åkte ner på stan, tur att man har bil iaf xD Fattar inte vad jag skulle göra utan den!
Blev iaf lunch, Taco buffé på Hullsta. Nice men jag åt alldeles för mycket, förstår inte att jag orkade äta upp allt ens.



Nu har jag iaf ätit lite middag med mamma innan hon ska iväg på jobbet och jag är ju ledig ikväll :D
Funderar på att jag ska åka och tvätta bilen nu också, skulle verkligen kunna behövas xD

Seg dag..



Har varit på stan med Linda en sväng idag. Som vanligt när jag går på stan med Linda så hittade jag ju nånting att köpa, förstår inte vad det är men jag hittar alltid nånting när jag är med henne.
Dagens inköp blev iaf en söt mörkblå klänning med små vita prickar =)

Känns som att dagarna går så väldigt fort, iofs gör dom ju det speciellt när man sover länge, men ändå! Nu ska jag strax äta mat, pizza blir det idag. Börjar jobba kl 16.15 men det blir nog bra, gick ju iaf bra att jobba igår så jag hoppas på att det går lika bra idag!

Jobb ikväll.


Vaknade sent och åt lunch med mamma på stan, Thaimat är alltid bra som frukost. =)
Nu blir det till att ta en macka innan jag åker och jobbar. Blev 16.30-21.30 ikväll fast att jag egentligen inte vill det.
Har iaf varit duktig och skickat iväg anmälan till högskola idag. Så det blir till att ta tag i det här att plugga nu!

Äventyr mitt i natten.



Sitter och väntar på att bli upphämtad snart, jag har kokat tevatten och Adam har med sig tepåsar =)

Jag behöver helt klart göra något för att bättra på mitt humör ikväll.
Tur att jag har så snälla vänner =)

If You're Not The One....


If you're not the one then why does my soul feel glad today?
If you're not the one then why does my hand fit yours this way?
If you are not mine then why does your heart return my call?
If you are not mine would I have the strength to stand at all?

I never know what the future brings
But I know you're here with me now
We'll make it through
And I hope you are the one I share my life with

I don't wanna run away but I can't take it, I don't understand
If I'm not made for you then why does my heart tell me that I am?
Is there any way that I can stay in your arms?

If I don't need you then why am I crying on my bed?
If I don't need you then why does your name resound in my head?
If you're not for me then why does this distance maim my life?
If you're not for me then why do I dream of you as my wife?

I don't know life so far away
But I know that its just a trip
We'll make it through
And I hope you are the one I share my life with
And I wish that you could be the one I die with
And I'm praying you're the one I'Ve build my home with
I hope I love you all my life

I don't wanna run away but I can't take it, I don't understand
If I'm not made for you then why does my heart tell me that I am
Is there any way that I can stay in your arms?

'Cause I miss you, body and soul so strong that it takes my breath away
And I breathe you into my heart and pray for the strength to stand today
'Cause I love you, whether it's wrong or right
And though I can't be with you tonight
You know my heart is by your side

I don’t wanna run away but I can’t take it, I don’t understand
If I’m not made for you then why does my heart tell me that I am
Is there any way that I can stay in your arms?

Vill inte bli sjuk nu..



Vaknade med massa ont i halsen imorse. Har inte blivit nå bättre idag heller, snarare tvärtom. Jobbigt att svälja och känns svullet i halsen =/

Ska iaf inte jobba imorgon, ringde idag och sa att jag inte orkade.

Vet inte vad jag ska hitta på nu ikväll heller, känns som att jag inte orkar nånting även om jag borde städa eller iaf packa upp mina väskor eftersom jag fortfarande inte har gjort det.
Men jag skulle nog helst ta ett varmt bad eller kolla på en bra film, men i båda fallen tror jag att jag skulle somna.


Lite äldre då..



Men jag tror inte att jag känner så mycket skillnad egentligen. Men jag har ju aldrig tyckt om att fylla år faktiskt, vet inte riktigt varför, eller jo mest för att jag väldigt sällan har varit hemma på min födelsedag så det har aldrig riktigt varit så speciellt. Inte riktigt att jag har kunnat träffa mina kompisar eller så.

Idag har jag ju jobbat också men det har varit bra iaf, lite less på slutet bara. Var väldigt skönt att komma hem sen och få middag och en hel del paket från mamma och Tina. Kläder, vattenkokare och en skruvdragare, den kommer nog vara bra att ha, jag som alltid ska fixa grejer ^^

Milla kom sen när vi just hade ätit färdigt och jag fick ett paket av henne också <3

Har fikat hela kvällen känns det som, först med Tina och Milla, sen kusin Kickan och farfar och efter det kom Anna och Peppo och Linda och Tomas!

Nu ska jag försöka sova om jag ska orka jobba imorgon också, samma tider som idag.


Natti och tack för alla gratulationer!

Härligt.



Det var så skönt med promenad idag! Fick sällskap också, hade ju tänkt fråga Linda men hon jobbade ju hela dagen, men Adam ville följa med så då behövde jag ju iaf inte gå själv ^^
Känns faktiskt lite bättre i ryggen efter att ha gått också. Orkade inte ens lägga mig i badkaret och det brukar jag ju alltid göra annars men det kändes som att det skulle göra för ont så det fick bli en varm dusch istället och en vetevärmare till min nacke. Den har för övrigt hunnit bli kall snart så jag ska värma den en gång till innan jag lägger mig för att sova!

Hoppas att jag får sova bra inatt iaf, men det tror jag, man sover ju oftast bäst i sin egen säng.
Jobbar 7.30-16.30 imorgon.
Så typiskt mig, svarade ja till att jobba innan jag kom ihåg att jag fyller år imorgon.
Haha men det är sånt man får leva med när man svarar innan man tänker efter, får väl skylla på att jag körde bil mitt i Östersund så jag var koncentrerad på annat när jag svarade xD



Sleep tight.

Äntligen hemma.



Skönt att vara hemma nu, alltid lika tråkigt att sitta och köra hem själv. Hade ju visserligen sällskap av Jimmy till Östersund men sen blev det tråkigt.
Extra tråkigt eftersom cd spelaren i bilen inte vill funka som den ska och jag knappt kan få in radiokanalerna en del av vägen där..

Hemma som sagt, men med en känsla av att jag inte har en aning om vad jag ska göra nu. Skulle ju iofs kunna börja med attt packa upp väskorna och städa tills imorn, men det känns inte alls kul, jag vill ut i solen nu!

Tycker inte om att det är så mycket saker man "måste" göra hela tiden.

Imorgon ska jag iaf jobba. Det är ju ändå ett vettigt "måste" =)

Men nej nu har jag bestämt mig för att det blir promenad!



Packar just nu.



Tror att jag snart har fått med allt som ska med mig hem igen. Alltid llika tråkigt att packa och åka hem igen, men på sätt och vis skönt att komma hem också.
Egentligen längtar jag mest efter att komma hem och ta ett långt varmt bad. Men jag får väl se hur det blir med det, jag måste ju kanske baka nånting ikväll, eller imorgon. Måste i vilket fall som helst planera ikväll. Ingen aning om vilka som tänkte komma heller, men fyller man år så måste man väl iaf baka tårta.
Känns inte kul att fylla år heller, jag vill inte bli gammal! xD

Nej, tillbaka till packandet så får jag skriva mer senare.

Fy fan för allting..



Men en trevlig kväll hade vi ju iaf.

Middag hos Erik ikväll.



Alldeles strax dags att börja promenera uppför backen till Erik. Vi var och handlade tidigare idag så nu ska vi dit och hjälpas åt att laga middag. Fläskfilé med klyftpotatis och rödvinssås står på menyn ikväll, inte alls helt fel!

Har varit ute i solen lite idag också, det är så otroligt härligt att man kan sitta ute i t-shirt på dagarna.
Inte orkat göra så mycket annat idag, är så öm i hela kroppen. Har iaf inte hittat några blåmärken så det var ju nånting bra iaf, trodde nästan att jag skulle ha några fina såna på knäna idag men det klarade jag mig utan!


Hello..

Blev ingen uppdatering igår..
Hade tänkt skriva innan vi åkte in till stan på morgonen men det orkade jag inte efter som jag hade mått så dåligt under natten. Men jag lyckades få i mig lite frukost och sen bar det av mot Östersund.
Vi plockade upp Erik och började med att äta pizza, sen gick vi till Boda Borg.
Tycker att det faktiskt gick bra för oss ändå, även om vi fick göra vissa banor väldigt många gånger innan vi klarade dom.
Vi klarade iaf 11 banor.
Mest irriterande under dagen var dock på en bana som vi hade gjort många gånger och vi fick vänta sjukt länge för att komma in till det andra rummet. Sen när vi är halvvägs igenom hörs att det blir rött så att vi måste gå ut och nån unge som säger, "vad gör ni här, nu förstörde ni ju för oss!" Blev så jävla irriterad, dom hade inte ens gått ut därifrån när dom fick rött..
Jimmy och Erik spelade även ett spel i laserhallen medan jag sov på soffan efter som jag började må dåligt igen, det roliga med det var nog att dom förlorade mot 3 nioåriga tjejer xD

Vi värmde lite mat hos Eriks mamma medan han packade ihop sina saker så han kudne åka med oss hem till Åre. När vi sen väl kom hem så åkte vi till Erik för att killarna skulle spela lite, jag somnade i soffan med Eriks dunjacka på mig och frös ändå. Men jag mår bättre idag iaf, tog en alvedon när jag kom hem igår så jag kunde ju sova iaf =)

Vad som häder idag har jag ingen aning om, vet inte om jag ska åka hem ikväll eller imorgon. Kan inte ritkigt bestämma mig.



Film!



Idag fick bli en sån dag.
Var så segt att vakna imorse, jag somnade om efter att Jimmy hade klivit upp, käkade lite frukost/mat när jag väl vaknade till sedan.
Sen orkade vi helt enkelt inte göra mycket annat så det fick bli film.
Har tittat på Ready or Not och From Paris with Love. Båda filmerna var bra ^^
Nu väntar vi på att Elias ska komma hit en sväng, får väl se om det blir att åka bil som vanligt då eller vad som händer.

Vi har iaf planerat för imorgon.
Då ska vi kliva upp tidigt och åka in till Östersund och gå på Boda Borg med Erik. Ska bli kul, jag har aldrig varit på Boda Borg i Östersund, bara i Torpshammar. Där var jag senast med Jimmy, Bäcka och Gustav i somras och då hade vi riktigt roligt så jag hoppas på att det här blir lika bra!

Vinna, ja? men minnet då?



Vann på en Tia-lott som jag fick av Jimmys farmor, iof bara tio kronor men ändå, kul att vinna är det ju alltid.
Men, jag vet att med mitt minne kommer jag glömma bort att lösa in den, så därför fick Jimmy ta den så han kan komma ihåg det, tror iaf att hans minne är bättre än mitt, men jag vet inte om jag litar på det eftersom jag såg att han stoppade lotten i bakfickan xD

Undrar vad jag egentligen skulle göra om jag vann massa pengar?

Vad skulle ni göra?

mm för grillat!


Det var helt sjukt god middag måste jag säga!
Grillat kött, potatisgratäng och grönsaker. Helt klart det bästa jag ätit på länge!
Nu är jag så mätt så jag skulle kunna somna. Men nej, kvällen har trots allt bara börjat och det ser ut som att det kan bli en bra kväll. Dricker lite vin/cider ( min favorit är ju att blanda vitt vin med Peach Melba cider! ) och Jimmy jobbar på sitt lager av öl.
Blir nog Coyote Ugly kväll på Beefalo.

Hoppas att alla har en bra dag, har tagit bilder idag men orkar inte lägga in allt på Jimmys dator för att lägga upp här, iaf inte ikväll!


Bye!

Happy Birthday!



Till min Jimmy som fyller 20 idag!

Vi vaknade typ 06.40 imorse, av att jag försökte dra av honom täcket så jag också fick en bit, men det satt verkligen fast eftersom han drömde nåt konstigt om att han måste dra i sin sida av täcket xD
Lyckades iaf somna om en stund innan det var dags för en mysig frukost med hans familj. Har varit på systemet och handlat också, måste man ju när man fyller 20!

Så nu blir det väl lugnt en stund, men Elias skulle komma hit snart sa han när han ringde, men man vet ju aldrig med honom =P
Senare idag ska vi grilla, vet inte vad vi grillar men det blir iaf potatisgratäng till, mums!

Ska försöka få till några bilder senare :D

Lite  irriterad blev jag dock över att jag än en gång fått tillbaka utslagen runt ögonen..alldeles svullet imorse, så jag väntar ett tag med sminket, men jag satte i linserna iaf =) Är typ en månad sen sist, borde använda dom oftare, är så skönt att slippa ha glasögonen!
Nu ska jag göra nånting åt håret!
Skulle behöva klippa det snart tror jag, känns som det börjar bli lite slitet i topparna.

Någon som känner för att hjälpa mig klippa lite?
Tycker att det är så tråkigt att gå till frisören bara för att toppa håret...





Tisdagskväll, vad gör man då?



Så härligt väder det är idag, känns ju hemskt att man sitter inne vid datorn då egentligen, men jag vet inte vad jag ska göra ut heller riktigt.
Jimmy sitter och spelar vid sin dator och jag tycker ju att han ska få göra precis vad han vill nu när han ju är ledig lite från lumpen, även om jag skulle uppskatta ifall han hade tid att ta en promenad med mig. Dvs lite längre promenad än att gå på byn och köpa snus och till Ica för att handla energidryck =P

Jaja, har iaf suttit ute på altanen och ätit nachos och njutit av solen.
Börjar bli lite kallare nu, men jag undrar ändå om man kanske skulle ta på sig en extra tröja och sätta sig i solen och läsa? Mysigt om jag bara tar på mig lite mer kläder =)

Ser ut att bli en väldigt lugn kväll iaf, och sen ska jag leta fram en till filt så att jag också kan få sova för Jimmy tog hela täcket inatt så det känns som att jag inte har sovit alls.


Sol, sol och sol!


Även idag! :D

Känner för en mysigt promenad idag, jag blir så glad av det här vädret!

Hoppas att ni andra också har fint väder där ni är =)

Bowla?



Jag är inte bra på det iaf..
På något konstigt sätt är typ hälften av mina naglar av, jag har ont i handleden och sjukt ont i ryggen =/
Varför tror jag ändå att jag tycker att det är roligt?

Nu är jag trött, så jag ska nog inte vara vaken speciellt länge till!

Natti =)

mmm



Har haft en mysig dag i solen.
Först gick vi till byn och åt lunch på Max med Erik, sen blev det mjukglass på Ica och sitta ute i solen där.
Nr vi kom hem så satt Jimmy och Erik och spelade lite så jag satt ute på altanen i solen. Höll på att somna ett tag för det var så varmt och skönt. Gick in och la mig på sängen och råkade somna, Erik väckte mig när han skulle gå och jag blev så jävla rädd xD Drömde konstiga saker också, men sånt är ju alltid kul.

Åt riktigt god middag och sen har det bara blivit att ta det lugnt, kilade över till konsum en sväng och köpte chips så nu är det skönt att sitta och äta dom och dricka lite gott vin!

Kl 22 ska vi bowla med Sophie och Elias, ska bli kul fast jag brukar ju inte vara så bra på det direkt xD

Ha en trevlig kväll!

Åre!


Helt underbart att vara här, inte sämre för att det är varmt och solen skiner!
Vi ska snart dra ut på byn en sväng och fundera över vad vi ska hitta på idag.

Har suttit och kollat på menyer från några olika restauranger här nu på morgonen så nu är jag ju hungrig igen, finns så många ställen jag skulle vilja gå och äta på!
Om det fortsätter vara varmt och soligt så kan vi kanske till och med grilla idag, det skulle ju vara nice, men annars hinner vi nog med det någon annan dag i veckan också.
Har inte bestämt hur länge jag stannar här, men till helgen iaf skulle jag tro.

Ska försöka fota lite i veckan också så att jag har några bilder att lägga upp här, har blivit lite dåligt med det.



Have a nice day!

Hola!



Idag har jag försökt plugga lite spanska.
Går ganska bra till att börja med, kan ju uttala det iaf!
Ska bli kul att fortsätta å faktiskt lära mig att sätta ihop meningarna rätt, det är det svåraste.

För övrigt ska jag äta lite mat nu och jag är ledig imorgon med, nice!!

Godnatt.



Nu mina vänner så är det dags för mig att försöka sova.
Sov ett par timmar förut innan jag skulle jobba 21-22 men jag är ändå trött.
Dessutom får jag ju lite sovmorgon imorgon eftersom jag inte ska jobba, ska vara på ett möte kl 10 men det är ändå mycket bättre än att vara på jobbet kl 7 =P

Jag har för övrigt suttit och tittat på film ikväll, kom gärna med förslag på bra filmer som jag kan titta på någon annan kväll!


Nu är det iaf sängen nästa, och jag hoppas att ni alla får sova gott inatt!

RSS 2.0