Redhead again!




Ledig fredag


Skulle egentligen jobba idag och vara ledig på måndag men valde att vara ledig idag och jobba måndag istället. Känns nästan konstigt att vara ledig, det är alltid så mycket som ska göras.

Det fick iaf bli en städdag idag. Det behövdes verkligen här!
Inte är jag klar heller utan ska nog fortsätta att pyssla på med allt här hemma hela kvällen. Fick äta middag hos mamma förut så nu är det bara att städa tills jag somnar!

Tiamo <3

Min mamma är världens bästa! Hoon hade varit in på röda korset i Junsele igår och hittat de här skorna som hon köpte till mig! Tiamo är hel klart mitt favoritmärke på såna här skor och de passade precis lika bra som de andra jag har. Nu vill jag ha sommar och sol så jag kan få vara ute och gå i de här!





Även de här skorna är från Tiamo och inhandlades sist jag var i Sundsvall, ser lite roligt ut när det är hål i skorna och man ska fota dem utan att ha fötterna i men det är så knepigt att fota sina egna fötter och få det att se bra ut.





Har sedan tidigare de här från Tiamo och det är bland det skönaste skor jag har att gå i. Jag kan nog inte få för många par skor. Det är få saker som kan göra mig så glad men bara att gå runt i dessa och städa eller diska gör det mycket roligare och lättare!


Redan söndag?


Känns som att helgen gick alldeles för fort men jag har ändå haft en väldigt trevlig helg. Adam och hans vänner skulle spela Paintball och jag var med ett spel men blev skjuten och fick så ont så jag ville inte vara med fler gånger. Men efter att de var klara åkte vi och åt pizza iaf så det blev ju bra ändå. Kvällen fortsatte sen med att vi var hos några kompisar, det blev lite tv-spel och så. Riktigt trevligt.
Vi hade väl egentligen planerat att gå på krogen och dansa lite men efter att Adam stukade foten tidigare på dagen så blev det inget sånt.

Idag passade jag på att ha en härlig sovmorgon när jag faktiskt kunde det och det var så mysigt!
Större delen av dagen har sedan spenderats med läsning i soffan innan vi fick lite bråttom att handla och laga mat till middag eftersom jag skulle vara i på jobbet i Långsele kl 18.
Var trevligt i kyrkan och jag och Ann-sofie blev välkomnade till jobbet och det blev gott fika efteråt.

Nu har jag druckit o'boy och ätit vindruvor till kvällsfika och funderar starkt på att gå och sova.


Sockermålning

Gjorde det här med barnen i Pysselklubben igår.
Sockermålning är faktiskt riktigt roligt så det borde ni testa om ni inte har gjort det!

Man kokar upp vatten och socker tills sockret har löst upp sig och sen kan man använda det både varmt och kallt. Är bara att ta ett lite kraftigare papper och pensla hela med sockerlösningen, sen använder man vattenfärg för att måla/droppa på färg så den sprider sig i fina mönster. Man får använda ganska mycket färg så att det kan sprida ut sig ordentligt!
Dubbelt så mycket socker som vatten ska det vara och det räcker långt den blandningen!

Sockermålning

Lite för trött.


Åh nu är det inte långt tills jag somnar!
Ska bara borsta tänderna och ställan in maten jag lagat i kylen! Jobbade till kl 19 idag eftersom jag hade Musiklek men det har gått bra ändå idag. Imorn har jag en helt ny grupp igen "Pysselklubb" så det kan bli kul, vi ska göra sockermålningar.
Haha jag åkte och handlade när jag for från jobbet och köpte köttfärs för att göra köttbullar och kom hem gjorde smeten och allt klart men insåg att jag inte alls orkade rulla köttbullar ikväll så det blev..ja jag vet inte vad, en massa stekt köttfärs bara men den smakar ju samma sak hur den än ser ut.


Klippt!

Fick en tid hos frisören igår och det behövdes verkligen! Hade inte varit där sen i maj så håret var sjukt slitet i topparna och det känns så otroligt bra att få det klippt! Tog lite mer än vanligt på längden för att det sla kännas lite tjockare, har blivit så lite kvar nere i topparna när jag har klippt upp det så mycket.
Först en bild på hur det ser ut nu, och en bild från ca en månad sen hur långt det var innan.




Testa Kelda® Exotic Sauces!

Låt dig inspireras av Orienten! Kelda® Exotic Sauces är en smakrik nyhet som enkelt hjälper dig att göra en god middag. Nu söker vi tillsammans med Kelda® 5 000 Testpiloter som är sugna på att testa något nytt och spännande på middagsbordet. Som Testpilot får du kostnadsfritt testa valfri sås från Kelda®. Du åtar dig enbart att dela med dig av dina ärliga åsikter på en gemensam Testpilotblogg och att fylla i ett utvärderingsformulär i samband med testets slut.

För alla er som gillar att laga mat och kanske vill testa något nytt? Jag gillar att laga lite annorlunda mat så det här låter ju perfekt, ett lite snabbare sätt att laga god mat!
Du kan ansöka om att få testa Kelda® Exotic Sauces genom länken här! Ansök senast den 9e September!
http://smartsontestpilot.se/kelda-exotiska-saser/bli-testpilot/


 


Bli Testpilot!

Nu är det hög tid att göra någonting åt pormaskar, finnar och oren hud! Vi söker 2 000 testpiloter som vill prova Neutrogena Visibly Clear® Blackhead Eliminating Daily Scrub, en rengöring så mild att du kan använda den varje dag. Var med och tyck till om produkten genom att ansöka till Testpilot!
För att läsa mer, gå in på:
http://smartsontestpilot.se/neutrogena/bli-testpilot/

Enkelt att anmäla sig och roligt att få chansen att testa något nytt?

Passa på att gå in och anmäla dig nu! Ansökningstiden går ut den 15e September!


Bilen!

Så har jag äntligen köpt en bil!
Det blev en nissan primera och den var nog det skitigaste jag sett så jag har tvättat den idag, i två timmar! Inte för att jag är klar men orkade inte mer på samma dag.
Men nu är jag iaf nöjd med att ha en bil även om den kanske inte är den vackraste.


Modell för en dag med mor och syster!

Jag blev övertalad av mamma att vara med och syster ville också vara med så det var ju roligt! Fast jag tyckte att de flesta bilderna blev för mörka så jag har ljusat upp dom lite och så blev det ju faktiskt några som blev rätt bra ändå!











RSS 2.0