Så mysigt.

Adam kom hem igår och det är så mysigt att få ha honom hemma lite! Tanken var att han skulle komma hem och inte åka tillbaka till Åre och jobba nåt, men på måndagkväll så blev han erbjuden en heltid där så då blir han kvar hela säsongen. Så nu får jag bara ha honom hemma ikväll, sen ska jag skjutsa honom tidigt imorgon för han ska på hemvärnsövning så då blir jag ensam hela helgen ändå, så typiskt.

Men eftersom Adam nu är hemma ett par dagar så har jag passat på att laga god mat som jag vet att han inte lagar själv. När han kom hem igår blev det kycklingsallad och idag har jag gjort helstekt fläskytterfilé med hasselbackspotatis, såå gott!
Och jag har sån tur så det räcker till luch åt mig imorgon med!


Underbart!

Håller på att packa inför helgen då jag ska jobba. Ska åka med på SUM och det ser jag verkligen fram emot! Är ett riktigt härligt gäng ungdomar vi har att åka med!
Men på lördags kvällen är det ju alltid ett tema-disco och i år är det 80-tals tema. Lite jobbigt att hitta nåt bra, för några år sen var ju sånt standard i min garderob men nu finns tyvärr inte så mycket av det kvar..
Det här har jag dock letat fram, vad tror ni? duger det?
Tror att det blir det första alternativet + ett bälte som jag måste leta lite mer efter.



Det lite roliga är väl att jag trivs så bra med att klä mig såhär. Kanske borde klä mig så på jobbet? Det kan ju alltid vara trevligt med lite mer färg!

Update! Höll ju på att glömma att man måste ha smycken som passar till! Tur att man har vänner som kan påminna om det, tack Karin!


Lillskrutt!

En liten bild på Britney bara för att hon var så söt och gosig inatt! Hon låg så snällt med huvet på kudden och snarkade hela natten <3

Efterrätt

Fick äta middag hemma hos mamma idag och till efterrätt gjorde vi friterad banan med ananaskompott till. Helt okej var det även om jag inte är så mycket för efterrätter. Ananasen var sjukt god även om det vart lite väl mycket chili i den.


Nystädat!


Har skjutit upp städningen här hemma länge nu, först har jag jobbat en massa och blev jag ju sjuk så då orkade jag ingenting. Men idag tänkte jag att det är lika bra att ta tag i det och göra lite fint här hemma.

Adam kommer hem imorgon så bara det kan ju få mig på tillräckligt bra humör för att städa! Bättre att göra det innan han kommer hem, för i helgen vill jag göra roligare saker än att städa!

Men nu är jag helt slut. Först plockat upp en massa ren tvätt och plockat undan allt annat jag hade framme. Har dammsugit och torkat alla golv, diskat och rensat avlopp. Känns som att man kanske ska ta det lite lugnt när man precis har varit sjuk, men det är så skönt att få allt gjort på en gång!

Dagens middag

Var sugen på att äta nåt riktigt gott idag, men öppnade kylen och insåg att jag typ inte har nån mat alls hemma..
Så det fick bli potatisbullar för det hade jag iaf saker till. Fast egentligen tycker jag att det är ganska äcklig mat, men det går ju att äta.


Det finns så många färger...

Så sugen på att göra nåt nytt med håret men jag vet inte vad! Förslag nån?












Huvudvärk..


Så less jag blir, gick och la mig tidigt igår eftersom jag hade ont i huvet och skulle upp tidigt idag för att besikta bilen. Vaknade strax före 6 av väckarklockan och insåg när jag satte mig upp att huvudvärken inte försvunnit över natten utan snarare blivit värre.
Tog mig upp och började göra mig i ordning, äta frukost och kände mig bara ännu tröttare och mådde illa så jag knappt kunde få i mig frukosten. Började fundera på vad som var fel när jag mådde så illa men tänkte att det säkert skulle gå över så jag åkte iaf för att besikta bilen eftersom jag hade tid där kl 7.
Bilen gick igenom besiktningen så det gjorde mig på lite bättre humör men jag mådde inte alls bättre fast att jag hade tagit alvedon innan jag åkte så jag åkte hem och tänkte att det skulle nog bli bättre av att sova en timme till.

Nu, när snart hela dagen har gått och jag fortfarande har samma huvudvärk och mår illa så har jag gett upp hoppet om att det ska bli bättre idag. Har mest vilat eftersom jag inte orkar annat och ska lägga mig tidigt ikväll, men det får vänta tills imorn att avgöra om jag orkar jobba imorgon.


Dags att sova igen då..


Ska bli så skönt att krypa ner under täcket! Väntar bara på att dom ska avsluta festen där nere och att hunden ska komma upp och lägga sig hon med. Hon tyckte inte alls om att hon skulle sitta här uppe med mig när det lät som att det hände mer spännande saker på våningen under.
Men mamma skulle ta med Kent hem nu så då blir det väl lite lugnare iaf.

Fick iaf god mat där nere ikväll, nån form av pepparstek med vitlökssmör och pommes frites.
Måste iaf försöka sova nu om jag ska orka kliva upp imorn, Britney lär ju försöka väcka mig tidigt som vanligt för att hon vill ha mat..

Kall morgon!

Britney har sovit hos mig inatt och det var så skönt att ha sovmorgon idag eftersom jag är ledig, fick sova till 9.15 innan Britney väckte mig och ville gå ut. Men det blev en väldigt snabb sväng ut för termometern visade på -28.7.




Kvällsfika <3




RSS 2.0