Sadness..



Ingenting känns ju bra nu.
Jag är så ledsen för allting, för att det blev såhär. Jag vet att du inte kan förlåta mig, men jag vet att du kan förstå.

Today I'm happy!



Efter att jag varit på Adecco idag träffade jag Anna på stan och fikade med henne, så bra för vi fikar lika sakta båda två! Blev iaf på otroligt bra humör efter att ha pratat med henne, men iofs så blir jag ju nästan alltid det. Tyckte att vi hade en väldigt bra diskussion som gjorde att allt kändes lite bättre. Allt har varit så krångligt men det känns som allt kommer lösa sig och bli bra igen nu.

Jag hoppas för övrigt verkligen att vädret blir bättre tills i helgen, är ju crusing här på lördag, och big meet på risön under dagen, men jag kan ju inte ta mig ner dit nåt eftersom jag jobbar till 16.30. Men det blir ju till att gå ut på lördag iaf, även om jag inte vet än vart jag ska vara eller vilka jag ska vara med. Kommer i vilket fall som helst bli väldigt bra!

Nu sitter jag bara och väntar på att Bäcka ska komma hit, men jag skulle tro att det är en timme till innan hon kommer =)

Morgonpromenad.



Med vovven min blev det idag <3
Var så skönt väder att vara ute och gå strax efter kl 7 imorse! Hoppas att det inte börjar regna nåt idag.

Nu ska jag åka till Adecco igen, hoppas att vi får kul idag, orkar inte sitta och ha tråkigt när det finns så mycket jag vill göra! Men bäst att jag skyndar mig, måste ju hitta nåt att ha på mig och få till lite smink innan jag åker.

Efter Adecco ska jag försöka hinna träffa Anna och ikväll ska jag träffa Bäcka så det ser ut att bli en bra dag ändå :D


Bilder!

Sundsvall hos Bäcka i helgen och vi var som sagt på Mad Men sittning på fredagkväll. Var fantastiskt kul!


Jag i min nysydda klänning på Mad Men sittningen!



Bäcka hade en fin klänning i rött och svart, passade så bra till hennes hår som är lite rött =)



Blev lite bilder inne på toaletten också =P



Blev en hel del drinkar och annat under kvällen!



Frukost på Bäckas balkong på lördag morgon. Mysigt värre!



På lördagen blev det buffé med Kinamat efter att ha shoppat i flera timmar, inte heller helt fel!


Var verkligen en sjukt kul kväll, även om jag kanske inte hade behövt dricka riktigt så mycket, för jag mådde inte lika bra dagen efter =P Men det blev iaf bra.

Nu ska jag strax äta middag, blir köttfärspaj tydligen, luktar hemskt gott gör det iaf.
Hoppas på att kunna gå en promenad med Anna senare då hon kommer hem från Eskilstuna också, Har ju blivit lite soligt nu efter att det har regnat mest hela dagen så det blir nog mysigt med en promenad, och kanske kan passa på att köpa glass också!



Trött!



Hade en sjukt kul och trevlig helg i Sundsvall och idag har jag jobbat igen, blir att vara på Adecco imorgon och när jag kommer hem därifrån så ska jag ta det såå lugnt! Kanske även sortera upp alla bilder så ni kan få se från helgen och sådär!

Kramar

Sundsvall!



Är hos Bäcka i Sundsvall :D
Ska snart iväg på sittning med Mad Men tema, ska bli sjukt kul, fast, jag och Bäcka har alltid sjukt kul! Har blandat till och dricker en Sex on the Beach nu, nice! Bilder får komma senare!


Hoppas alla har en bra kväll! <3

Grillmys!



Har jobbat 7-16.30 idag och det var inte alls kul när jag har haft sjukt ont i mina fingrar sen Britney bet mig igår + att det blev jättevarmt och fint väder idag och då vill man ju inte jobba! Så skönt iaf att komma hem och få äta god grillad mat :D
Så nu sitter alla och dricker nåt gott, eller ja tequila såg ju inte så gott ut men ändå. Ska väl iväg på fest iaf, jag får köra ikväll iaf eftersom jag ska jobba tidigt imorn. Men Anna och Adam får dricka för mig med =P

Klippt mig :D



Lyckades bestämma mig till slut! Eller ja, det blev ju både långt och kort men ändå bra =)


Klippt :D


Måste lägga upp en till bild iaf, för jag färgade Annas hår igår och det blev så jälva snyggt!


Annas hår med väldigt röd färg <3



Nu ska vi ha fest :D

Jobbigt..



Allting blev lite jobbigt nu. Jag hoppas bara på att det kan lösa sig.
Har massor med planer för idag/ikväll men just nu känns inget av det speciellt kul.
Fint och soligt väder är det också så mamma föreslog att vi skulle grilla idag, låter ju inte alls fel det heller, men jag är inte alls sugen på att äta mat idag.
Har just duschat nu och sitter här och ser ut som ett spöke med min anisktsmask.
Har sjuk beslutsångest just nu också eftersom jag ska till frisören kl 14.45 och jag har inte bestämt hur jag vill klippa mig. Alltid samma problem för mig, men jag börjar bli lite less på mitt hår just nu och behöver klippa det..

Får väl se hur det blir iaf.

Igår kväll färgade jag Annas hår. Det blev så sjukt snyggt tycker jag, så skulle jag också vilja ha, men jag vill inte klippa av allt hår så kort än!

Dålig uppdatering..



Men jag har haft så mycket roliga saker för mig och jag har inte riktigt haft nån tid över till att sitta vid datorn alls de senaste dagarna nu.
Har iaf en hel del bilder som jag tänkte att jag skulle dela med mig av! I fredags var jag först på Adecco från 9-12 och sen hem och åt lunch i solen! Fixade Antonias balfrisyr runt halv två och sen började jag jobba 16.15. Gick bra att jobba också och när jag slutat jobba så satt jag och drack vin och hjälpte Milla med en svenskauppgift ^^


Fixade Antonias balfrisyr i fredags =)



Blev kinamat till middag! Fyra små rätter är ju alltid gott!



Men det här var så sjukt gott! Delade så vi åt lika mycket av varje typ <3



Vet inte hur jag alltid lyckas vara ivägen. Men såhär kan det se ut när man råkar bli trampad på.



Och när man lyckas bli trampad på en gång till, på dansgolvet den här gången, kan det se ut såhär.



Vi hade iaf en mycket trevlig fest! Jag, Bäcka, Milla och Adam.
Inte så att vi behövde vara rädd att få slut på dricka heller för det fanns då så att det räckte =P



Blev lite fina drinkar, även om den här mest bestod av frysta jordgubbar =P



Finns många sätt att dricka drinkar på, det här funkade ganska bra, typ halva drinken i sugröret xD



Tror det var några som gillade det där med tequila iaf =)

Det får räcka med bilder just nu iaf! Kanske kommer upp fler senare.
Jag ska till Anna en sväng nu, klippa hennes hår lite och sen så ska jag jobba 16.15-21.15. Hoppas på att gå en promenad efter jobbet men vi får väl se hur det blir med vädret.

Ikväll blir det fest :D



Har varit och handlat en massa saker, typ citron, jordgubbar, dricka och juice. Bäcka skulle ha med sig lite saker också så vi får se vad vi kan blanda till ikväll :D
Ska bli så kul, är jättelänge sen jag träffade Bäcka, vi festade sist i september tror jag det var, men då hade vi sjukt kul så vi siktar på samma sak ikväll!

Nu ska jag ta och duscha och fixa håret för det blir till att gå ut och äta kinamat idag. Gott <3
Om det är nån som känner för att vara med och festa så kan ni ju höra av er iaf!


Natti!



Nu får det bli en tidig kväll, har sovit alldeles för lite senaste nätterna så nu ska det bli skönt att sova :D

Lunch! :D



Sjukt hungrig jag var nu när jag kom hem, åt en macka kl 6.30 imorse men sen hann jag inte äta nåt mer innan jag skulle på Adecco.
Så nu blev det mat <3


Tacopaj med grönsaker!


Började med att sätta mig ute i solen för det var så varmt, men såklart så kom det ett stort moln just nu =/
Men jag har iaf lunch till kl 13 och sen vara där till 15. Sen får jag försöka hitta på nån middag när jag kommer hem för kl 17.30 skulle jag vara på församlingsgården och hjälpa till med konfirmander =)

Godmorgon!



Nu ska jag alldeles strax åka iväg till Adecco, blir ju kul att se vad jag får göra där faktiskt. Men egentligen skulle jag nog vilja vara ledig och ta en promenad i det fina vädret! Blå himmel och strålande sol är så mysigt när man vaknar, men inte när man vet att man ska sitta inomhus hela dagen..

Inte mycket att göra åt, ska åka nu för jag måste vara där kl 9.

Ha en bra dag!

Film.



Har suttit hos Linda och tittat på Paranormal Activity. Vi passade på att köpa dricka och massa godis också när vi hyrde filmen, lite lustigt var det ju dock att jag var den enda som inte hade sett filmen förut =P
Känns som att jag har ätit så mycket godis att jag mår illa =/
Så nu ska jag bara borsta tänderna och gå och lägga mig. Ska vara på Adecco kl 9-15 imorgon och jag måste hinna duscha och tvätta+torka håret och fixa mat att ha med mig imorgon så jag ska nog försöka kliva upp tidigt!

Natti och sov gott!

Tandläkaren.



Var där kl 13.40, passade på att ta en promenad dit istället för att ta bilen och det var ganska skönt fast att det blåste. Sol var det ju iaf, fast det har blivit mycket mer moln sen imorse. Gick bra hos tandläkaren iaf, tog kanske max 20 minuter och sen är det bara att vänta 1,5 år tills nästa gång. Skönt att inte ha några hål eller så, fast det har jag ju iofs aldrig haft :D

Nu sitter jag och funderar över vad det ska bli till middag. Mamma tyckte att jag skulle komma på nåt så kan jag fixa middag tills hon slutar jobba :D

Tidig frukost.



Så nu tänker jag faktiskt gå och lägga mig igen! :D
Skönt att jag inte jobbar idag ju, det enda inplanerade idag är att jag ska till tandläkaren kl 13.40, men jag hinner ju sova ett tag innan det är dags för det.
Får nog bli till att gå en promenad med Britney senare också för idag är det ju riktigt soligt, mycket mysigare att vakna till det än igår när det snöade.

Natti igen =P

Lat idag..



Så jag har inte orkat skriva här nånting, sov kanske 2 max 3 timmar inatt. Så var jag på Adecco kl 9 imorse för att jag ska vara där nu genom arbetsförmedlingen, killen som hade hand om det var ju väldigt trevlig iaf så det blir nog bra det där!

När jag kom hem så var jag med Linda och vi satt och ritade och snackade en massa skit som vanligt. Kul iaf, ritade tuppar xD

Pratade med Jimmy lite också, jobbigt men det gick ju bra iaf, att man kan sakna någon så mycket. Jag hoppas att det löser sig, vi hoppas båda på att allt ska bli bättre när han är klar med lumpen så att vi kan flytta ihop till hösten.

Nu blir det till att sova så man är lite piggare imorgon! =)
Natti.

Fika <3



Har varit på stan och fikat med Anna nu, mysigt värre <3
Hjälpte henne hitta snygga kläder också, hon köpte en jättefin jeansjacka, tyckte den var så snygg men tyvärr fanns den inte i min storlek =/ Men jag har så mycket kläder redan så det gör kanske inte så mycket xD

Nu så blir det till att promenera lite, synd att solen försvann bara.

Jobbigt och komplicerat =/



Hade nog en av de jobbigaste kvällarna någonsin igår. Faktiskt inte på grund av jobbet heller, men det var ju typiskt att pricka in att prata om vissa grejer när jag jobbar.
För er som inte vet, så är jag och Jimmy inte tillsammans längre. Det var sjukt jobbigt att prata om det och veta att jag hade 2 timmar kvar att vara på jobbet. Men, minst lika jobbigt för Jimmy som för mig antar jag, om inte värre.
Vi får väl se hur det där blir, det funkar bara inte just nu.
Åkte iaf till Linda och Tomas efter jobbet och såg på film ( Avatar igen ) Adam kom också och tittade på film med oss. Jag och Linda drack lite vin och var som vanligt då, helt oseriösa om allt, men det var kul, somnade typ kl 02.30.
Jag tror att jag behövde vara där, tack för att jag får vara hos er, ni är bäst <3


Nu har jag just kommit hem och varit ut med Britney lite och så väntar jag på att Antonia ska komma hit så ska jag testa balfrisyrer på henne, ska bli kul =)

Korsetter?



Sitter och kollar och försöker bestämma mig för vilka korsetter jag ska beställa. Finn så många jag vill ha och det är så svårt att välja.
Ska beställa från http://www.corsets-uk.com , det finns så mycker att välja på och jag vet inte riktigt vad jag vill ha.

Den här vill jag nog ha iaf.

Den här tycker ja också är väldigt snygg, lite roligt med ränderna så den inte bara är helt svart?

 

Den här vit/svarta tycker jag också om.

 

Vad tycker ni?


Mer bilder :D



Här kommer lite bilder från igårkväll. Blev en liten förfest även om det inte var så länge eftersom vi kom dit så sent. När jag var klar så kom Tina och Mathias på att de också skulle med så det tog ju en stund för syster att fixa allt. Kul att ha kameran med så man kan ta lite bilder iaf.
Hade en väldigt rolig kväll även om det inte var så mycket folk ute. Men vi hade ju mycket plats på dansgolvet iaf.



Började kvällen på krogen med en shot tequila, lika illa som vanligt </3



Antonia och Sofie var glada att vara ute och dansa! Och över att de hade köpt nåt at dricka :D



Roligt hade vi iaf allihop, även om det mest bara var vi på dansgolvet en stor del av kvällen!



Lillasyster och jag dansade för fullt! <3

Bilder!

Först bilder från igårkväll.


Fest xD



Jag fick också ha hatten en bit av kvällen =)

Bilder från i fredags också!


Syster och jag =)



Mamma och syster <3

Snart jobba igen



Tråkigt att det går så fort när man har roligt, var en kul kväll igår. Sov länge idag och nu är det snart dags att åka och jobba igen, men jag jobbar bara till 19.15 idag ^^ Skönt att sluta lite tidigare.

Är sugen på att gå ut på krogen ikväll men vi får väl se om jag orkar det, nån annan som ska ut?

RSS 2.0