Bakar lussebullar igen!


Så otroligt gott!
Förra gången så var det några som påpekade att det var alldeles för tidigt att baka lussebullar men som sagt, man måste ju öva och det vart bättre och gick lättare den här gången!
Idag blev degen helt superbra pch kladdade inget alls, men förra gången hade jag hur mycket deg som helst på händerna istället.. Så man ska helt enkelt öva så att det blir bra!
Dessutom gjorde jag dom hälften så stora bara den här gången så man kan äta fler!





Julgran?

Funderar på hur vi ska göra till jul, riktig gran eller plastgran?
Är sugen på att köpa en sån här vit och fin gran, för jag tycker att om det ska vara fejk så ska det synas!


Lovely


Idag hade jag sovmorgon och det var helt underbart! Efter att ha jobbat 11 dagar i sträck så tyckte jag det var dags att ha sovmorgon! Så jag sov till strax före 12 och det finns inget bättre än att få sova ut och känna sig riktigt pigg på morgonen.

Det händer iaf inte alltför mycket här idag, jag har städat och diskat lite, men annars så tar jag det bara lugnt. Lyssnar på bra musik medan jag går runt här hemma och pysslar med lite allt möjligt i höga klackar och mjukisbyxor <3 Är det fler än jag som tycker att det är roligare att städa i högklackat?

Har inga direkta planer för kvällen heller, får se vad det blir helt enkelt. Tydligen har jag lovat Adam att det ska bli pizza till middag i en hel vecka nu så det får väl kanske bli det idag.

Funderar även på om jag ska plocka fram adventsljusstakar och annat sånt pynt idag med, om jag hinner städa klart iaf.

Luciatåg!


Nu ikväll har jag övat med en av mina barngrupper på de sånger vi ska sjunga i vårt Luciatåg på julavslutningen och det är inte klokt vad duktiga de är! Så vi övade och hade ett mini luciatåg helt improviserat för de föräldrar som var med. Helt underbart och lite komiskt att barnen gick och sjöng så fint och sist kom jag och hade fusklapp för att jag inte kan sångerna helt utantill.
Så jag är på strålande humör ikväll även om jag är trött.
Meningen var att vi skulle städa nu när jag kom hem men jag har tvättat istället, orkar inte dammsuga ikväll.
Så jag ska bara hänga tvätten och sen tänker jag lägga mig i sängen och läsa några kapitel tills jag somnar, har sovit alldeles för lite den här veckan så nu ska jag försöka sova ordentligt inatt!

Utanför mitt fönster


Äter just nu frukost, tittar ut genom fönstret och ser dom här som står och äter sin frukost på gräsmattan.


Lång dag


Känns iaf som att  den har varit längre än dom brukar vara.
Började jobba ca kl 12 och var hemma igen ungefär kl 22. Men det har ändå varit en bra dag tycker jag. Vår matlagning var väldigt uppskattad så det var roligt att det blev bra!

Det första jag såg när jag kom på jobbet imorse var detta! Ann-Sofie hade varit snäll och köpt en sån här till mig som stod bredvid min tomma sen förut! Ibland behövs inte mycket för att man ska få en bra början på dagen.


Men jag ska ta och försöka sova för jag ska ändå vara på jobbet tidigt imorgon och helst se vaken ut också så det är bara att krypa i säng, fast läsa lite först, håller på att läsa Sagan om ringen!

aj aj..


Jag har så ont i ryggen så jag tror att jag ska lägga mig och sova på en gång. Vet inte riktigt hur men jag lyckades vrida/böja min rygg på nåt konstigt sätt när vi dansade på Musikleken ikväll så det känns som att någon har hoppat på mig.

Skönt iaf att ha sovmorgon imorn, sen blir det att jobba kväll imorgon också eftersom vi ska ha Familjemys i Helgum. Men det är så roligt så jag jobbar gärna kvällar när det är sånt!

Så blir det jobb fredag, lördag och söndag också, mycket grejer den här veckan. Så jag ska passa på att sova ut lite imorgon så jag orkar med att jobba hela helgen, men ser ändå fram emot det då jag både får träffa våra konfirmander och iaf en del av barngruppen när det är barnens kyrksöndag.

Frukost <3

och dagens frukost blev rester från middagen igår <3


Lyckad middag!


Är så mätt och trött just nu så jag vet inte alls om jag ska orka göra något annat än att sova!
Middagen blev riktigt god, lyckades få kalkonen alldeles lagom och till det blev det ugnsbakad sötpotatis, sallad, sås, avocadodip och nybakat bröd. Till förrätt åt vi räkor i chili och vitlök på rostat bröd med citrondip till och efterrätten blev en snabbvariant av cheesecake.
Tur att det blev bra iaf, jag som klev upp och började med middagen kl 9 imorse!
Jag laddade batteriet till kameran bara för att jag skulle kunna ta massa bilder men det blev så stressigt så det blev inte så mycket av det..Men en bild på efterrätten iaf!



Adam har dessutom bestämt att vi ska åka till Umeå imorgon så det är nog kanske lika bra att gå och lägga sig så att jag orkar med det.

11-11-11 kl 11.11

Vad gjorde jag precis då?
Jo jag stoppade in dagens middag i ugnen!



Adams kamel

Alla vet väl att jag tycker att det är roligt att rita och måla?
Ikväll är jag egentligen alldeles för trött för det men plockade ändå fram ritplattan bara för att ha något att göra en stund så det blev en kamel till Adam ikväll.


Fint hår?


Köpte en sån här grej i Sundsvall igår - Artist wave maker från OBH nordica.


Syster har en sån och jag tyckte det blev så fint sist när hon fixade mitt hår med den så jag köpte en likadan.
Så nu har jag försökt att göra det själv men det var mycket svårare än jag trodde. Det blev såhär till slut, försökte ta en bra bild med systemkameran men batteriet var slut så det fick bli en mobilbild nu igen..



Ganska bra för ett första försök tycker jag och jag brände mig inte så mycket på den iaf..Råkade bara lägga den lite över fingrarna på vänsterhanden.


Tiamo, igen <3

Åh jag hittade ett par så söta skor från Tiamo idag när jag var på Birsta med mamma och syster! Så jag kunde inte låta bli att köpa dom.
I bakgrunden syns mattorna som jag köpte också, billiga för 29kr styck på Rusta!


Bäst just nu!



Underbart mysig kofta från Kappahl.



Lipton - Green Tea Orient.



Lussebullar!

Måste vara det godaste som finns! <3


Vattenpärlor!


Stod att det skulle ta tre timmar i vatten men jag tror mina fick vara i vatten minst fem timmar innan dom var klara. Var lite svårt att få till en bra bild också, speciellt med mobilen, men jag ska försöka ta en bättre bild imorgon med systemkameran.
Köpte blommor idag när jag åkte hem från jobbet bara för att ha nåt att testa med. Det ser iaf fint ut, men jag skulle ha haft en bättre skål, ska försöka komma på nåt bättre att använda imorgon.




Kul!

Länkade till en tävling hos Convalaria förra veckan och jag blev en av vinnarna i tävlingen så idag har jag fått ett litet paket med två påsar vattenpärlor!
Ska bli så roligt att testa dem. Känns som att jag måste åka och köpa blommor imorgon, ska bara bestämma mig för vad jag ska ha för nåt.


Natti natti!


Har städat lite här hemma, gjort fint i hallen och så men fick så ont i ryggen när jag var och kröp bakom soffan med dammsugaren så nu kan jag knappt böja på ryggen alls. Inte bra att städa för mycket helt enkelt.
Har iaf gjort ett bra (tror jag iaf) städ-, disk- och tvättschema som nu sitter på kylskåpet!
Så nu hoppas vi på att det ska bli lite mer ordning på det här så att det inte ska bli min tur att diska flera dagar i rad osv.

Nu har jag iaf varit ner i källaren och hängt tvätt så nu är det bara att gå och sova!
Ska försöka sova ut riktigt inatt, har sovit så dåligt i några nätter nu och jag känner att jag vill vara pigg och på bra humör imorgon då vi ska ha Öppet Hus-special på jobbet med massa roligt pyssel och grejer!

RSS 2.0