20120629

 
 
Började min dag med att hjälpa adam med bilen och laga nåt till honom att äta innan han skulle på jobbet. Insåg sedan att jag hade alldeles för mycket energi för att bara sitta hemma och läsa så jag tog Britney på en promenad runt Hullstaklippen. En mycket lycklig Britney som hittade ett lerigt hål att bada i så vi fick sitta ute i flera timmar sen så att hon fick torka..
 
 
Efter att vovven hade blivit någorlunda torr så kom mamma hem och vi fikade lite och satt och pratade om allt möjligt i några timmar. Sen var jag och Adam med mamma och Kent och åt fredagsbuffé på Appelbergs, så gott med massa mat! Blev inte nå vidare bra bilder med mobilen men maten var iaf väldigt god!
 
 

Så skönt!

Har just varit och tränat, inte en människa där så jag var alldeles ensam på gymmet. Nu har jag öppnat en kall cider och håller på att koka potatis så jag får i mig nån middag också.
Ska ta med mig middagen ut på min soliga balkong sen, bara synd att det blåser men det är ju sol iaf!
Har varit hemskt lat på att skriva nånting här måste jag säga. Har en del bilder som kommer upp förr eller senare men det finns så mycket annat att hinna med att göra också. Har idag hunnit färga mammas hår, ordna några ärenden på stan, plantera i mina balkonglådor och träna på gymmet och dagen är ju inte slut än, men frågan är om jag egentligen orkar mer än att sitta och läsa i solen sedan..

Grattis till studenten Camilla!

Du är fantastisk gumman och jag älskar dig!









Bli testpilot!


 

Nu finns det möjlighet att bli testpilot och få testa My Moment som är en ny drickyoghurt från Lindahls Mejeri.

Klicka här för att läsa mer och göra en ansökan!

Sista ansökningsdag är på onsdag den 13 Juni!



RSS 2.0