Det går framåt.

Lite åt gången men snart är jag där jag vill vara. Påväg mot 6mm nu men som synes är det en liten bit kvar.
Siktar på 8mm, tycker att det är lagomt. Jag vill inte ha stora töjningar, dom ska vara små och söta!



Har iaf varit duktig och tagit upp all tvätt från tvättstugan och diskmaskinen jobbar för fullt. Såå jobbigt var det att diska! ;) Men nej det jag måste diska för hand får vänta tills imorgon, jag orkar inte nu. Har jag riktigt tur så är det nån som hjälper mig med disken också!

Ska försöka komma upp ganska tidigt imorgon med, ska träffa mamma kl 11 och helst ska jag ju inte se helt hemsk ut eftersom jag måste gå utanför dörren! Av nån konstig anledning så känns det alltid som att man ser hemsk ut bara för att man inte mår bra. Hoppas på att mina små tabletter hjälper så fort som möjligt nu bara!

Sov gott <3

Sista dagen i januari.



Helt otroligt vad tiden går fort?
Min dag har iaf spenderats med lite allt möjligt, klev upp tidigt för att ringa vc och fick en tid kl 14.30. Så medan jag väntade på att få åka dit så hann jag åka till jobbet en sväng och fixa lite papper och träffa mamma och äta lunch hos henne. Tur att jag har världens snällaste mamma som följer med mig till doktorn! Kan tycka att jag borde vara vuxen nog för att göra det själv men jag gillar inte att gå till läkaren. Gick iaf bra och jag fick mina små piller, sjukt typiskt att jag skulle få urinvägsinfektion, jag som hatar att ta tabletter! Men jag hade en jättebra läkare som var så snäll att han letade och skrev ut de minsta tabletterna han kunde hitta till mig =)

Dessutom har vi tvättat idag så jag ska väl snart kila ner i tvättstugan och se om det är torrt, men jag ska ta det lugnt en stund först blev så trött efter middagen.
Gjorde köttfärsgratäng ooch pasta till middag idag.


Mums vad gott med mat <3


Tyvärr ser köket ut som en katastrof så jag får nog städa och diska sen..

Underbar helg!



Har haft en så otroligt bra helg. Fredagen var ju helt enkelt jättemysig med middag och allt och igår hade vi så sjukt roligt. Hade en mysig liten förfest här, vilken till den största delen tillbringades i badrummet med att fixa smink och frisyrer + att städa efter att Emelie lyckades slå sitt vinglas i golvet. Tog ett tag att få bort allt vin och glas som var över hela golvet, hittade en stor glasbit i hallen idag med, måste städa ordentligt imorgon.
Har tyvärr inte så speciellt många bilder för vi fotade nästan bara med Emelies kamera.
Men en bild på mig innan vi gick ut iaf!


Syns inte så bra färgerna på sminket, men det var blått och rosa för att matcha min klänning!


En bild till blir det ikväll, har stoppat i den här i helgen, ska fortsätta töja nu i veckan =) 4mm

Fest ikväll?



Vad ska alla hitta på ikväll? Någon som ska ut här i Sollefteå?

Idag har jag varit med Adam i backen men jag har inte åkt själv, sånt vågar jag mig inte på. Men jag har hjälpt till att skotta massa snö istället och det är ju faktiskt roligt att bara titta på när dom andra åker och hoppar.

Nu börjar det bli dags att hitta på nån middag så jag ska ta en liten titt i kyl och frys och se vad vi kan hitta på. Sen är det fest så det är väl bäst att släpa sig till duschen också istället för att sitta här!

Men känner någon att ni vill hitta på något men inte vet vart så hör av er! Vi kommer antagligen att börja festen hemma hos oss iaf, sen vet man aldrig vart det slutar!


Middag på Bowlingen

Har just varit och ätit en supergod middag på bowlingen! Hamburgertallrik, men det var helt super!




Så lovade jag ju en bild på hårfärgen så den kommer här!


Ser ganska bra ut eller vad tycker ni?

Ny hårfärg!



Har vari med Linda nästan hela dagen hittills, hon och Tomas kom och hämtade mig efter att hon hade slutat jobba och efter jag hade varit på gymmet. Så vi åkte och köpte hårfärg och sen blev det en tur på stan också. Blev inte så mycket mer handlat än ett nytt puder, en köksduk och en kudde. Linda fick färga mitt hår mörkbrunt och det ser bra ut, fast ovant att se mig med så mörkt hår. Ska fixa en bild på det senare, men jag ska fixa till det och sminka mig först, ser så blek ut med mörkt hår! Måste göra lite slingor sen nån dag.

Paket!

Igår ramlade vårat paket in här så då blev jag riktigt glad! Massa fina grejer här i.




Paket från http://www.crazy-factory.com/

Vila i frid morfar


Vår älskade morfar somnade in ca 18.25 igår kväll och det känns så tomt.

Du var en helt fantastisk människa och har iaf lämnat oss med massor av fina och roliga minnen!
Vi kommer alla att sakna dig så otroligt mycket <3

Friterad kyckling

 

Har just ätit väldigt god middag! Blev friterad kyckling och stekta nudlar och eftersom Adam var med och lagade mat så blev det kyckling inlindad i bacon, lagomt onyttigt att fritera xD Tur att jag har varit på gymmet idag så jag inte behöver ha lika dåligt samvete över att äta sånt!

Tyvärr inte världens bästa mobilbild men jag orkade inte gå och hämta kameran när vi väl hade satt oss för att äta.

Gjorde iaf egen frityrsmet efter ett recept jag hittade och den blev väldigt bra! Lägger upp receptet här ifall någon är sugen på att testa.

 

Frityrsmet:

  • 2 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 1,5 dl vatten eller ljust öl
  • 1 vispad äggvita

  1. Förbered det du ska fritera och skär det i lagom stora bitar ca några cm stora.
  2. Vispa äggvitan till fast skum.
  3. Blanda mjöl och bakpulver i en bunke.
  4. Tillsätt sedan vatten till en slät smet.
  5. Värm oljan till 180 grader.
  6. Vänd ner de hårt vispade äggvitorna i mjölblandningen.
  7. Doppa fiskfiléer, skalade räkor, kräftstjärtar, bläckfiskringar, grönsaker som lökringar, skivad zucchini, paprikabitar eller morotsstavar i smeten och fritera i 180 grader i 3-4 minuter tills de fått färg.
  8. Låt rinna av på hushållspapper.

Paket?



Hoppas iaf att jag får ett paket till veckan!
Jag och Adam satt här igår och beställde lite grejer och dom skulle skickas idag och vara framme om 4-8 dagar så jag hoppas på att det kommer nästa vecka!

Beställt från den här sidan: http://www.crazy-factory.com/
Hoppas på att det är bra grejer, var iaf sjukt billigt. Ni får se när jag får paketet!

Art <3

Hade en sån dag när jag kände att jag bara måste rita och måla. Ett par bilder här nedanför på resultatet, synd bara att jag inte har en skanner, men det får duga just nu, förr eller senare de kanske kommer upp bättre bilder!





Vaken alldeles för länge!



På grund av alla dessa löjliga facebookspel! Men samtidigt kan jag inte låta bli att spela när det är nånting som jag fastnar för..




Den här gången ett spel som heter Volcaner. Hamnade på plats 3 den här veckan och plats 20 totalt!

Natti!


Dags att säga godnatt och börja röra sig mot sängen. Har egentligen inte gjort mycket idag men är ändå trött! Mamma lämnade av vovven här ca 9.30 idag men jag tog med henne till sängen och somnade om till ca 11.30. Sen kom Linda hit och vi gick en sväng på stan och fikade, hann med en liten promenad med vovven också innan Tomas skulle hämta Linda.
Har inte orkat göra så mycket idag för jag har sån träningsvärk!
Igår var jag på gymmet en timme och sen åt vi middag och jag fick skjuts hem till mamma när Adam skulle till backen. Städade ur en hel del grejer ur garderoben jag har hos mamma, snart fått ordning på allt, vi ska ju snart flytta men det får jag berätta om nån annan dag.
Men mamma skulle iaf iväg på vattengympa och övertalade mig att följa med. Var faktiskt ganska roligt och det kan nog vara rätt bra träning också, var iaf sjukt jobbigt när jag redan hade varit på gymmet innan!

Nu ska jag iaf sova så jag orkar ta mig ur sängen och släpa mig till gymmet imorgon också!


Naglar!

Har varit och bowlat med Tina och Mathias idag. Gick väl sådär men inte jättedåligt iaf!
Tina hade med sig lösnaglar så när vi hade bowlat klart så åt vi middag hos mamma och fixade naglarna sen. Sjukt länge sen jag hade lösnaglar sist och de blev kanske lite väl långa men jag får väl korta av dom annars. Ser ganska bra ut iaf tycker jag.


Adam fick hjälpa mig ta en bild! Och i bakgrunden syns boken jag just läst ut.
Pawn of Prophecy av David Eddings, första boken i en av mina favoritserier!


Smink.

Blev grönt idag och jag kände för att få med det på bild.








Skönt att vara ledig <3



Har varit 3 bra nätter att jobba och varit skönt att ha en lugn dag idag. Åt middag hos mamma och satt där och drack lite vin och pratade tills Adam och Morgan kom och hämtade mig när dom hade varit i backen och åkt. Har sen bara tagit ett varmt mysigt bad med hjärtat och nu ska jag krypa ner i sängen och försöka vända mitt dygn åt rätt håll. Mamma skulle jobba kväll imorgon så hon skulle komma förbi och lämna vovven innan hon åker på jobbet <3

Natti.

Nattjobb snart.



Har varit och ätit en god middag och sen fikat goda kakor hemma hos Adams föräldrar ikväll. Nu har vi nyss kommit hem och jag har gjort några mackor så jag överlever att jobba inatt.
Det är nog mitt absoluta måste när jag jobbar natt eller annars också när jag är vaken hela natten, jag måste äta! Ska försöka ta och fylla i lite papper också när jag ändå har tid så jag har det gjort, annars blir det alltid sista veckan/helgen jag jobbar jag måste hålla på med det.

Hoppas att alla ni andra får sova gott inatt!

Fixar lite här hemma.


För ett tag sen var jag och handlade med mamma och köpte en massa tyg på rea. Adam har nämligen klagat på att han tycker att vår soffa är så ful och ja, snygg var den kanske inte, men jag blev lite less på att rätta till filtarna som vi hade över eftersom dom åkte snett och ramlade av hela tiden.
Så ikväll tänkte jag att jag måste göra något åt det och här är en bild på resultatet!
Tyget är typ naturvitt och ganska tjockt, riktigt möbeltyg, men ändå mjukt och skönt att sitta på. Är ca 12 eller kanske 15 meter tyg? Har glömt hur mycket jag köpte men jag skulle som sagt sy ett överdrag till soffan så jag tänkte att det är bäst att ta så det räcker! Nu har jag ju inte ens orkat sy det, utan har helt enkelt ägnat en hel del tid till att vika tyget i två lager så att det täcker allt =)
Var lite krångligt att få till det i hörnet så att det skulle se bra ut men till slut så gick det och jag är riktigt nöjd med det, tog kanske 20 minuter och kostade mig ca 300 kr att få en helt ny soffa!


Klipp klipp eller det blev visst rakat..



Hade ju lovat Adam att jag skulle hjälpa honom att fixa håret så sagt och gjort, efter att vi kom hem nu ikväll så åkte klippmaskinen fram. Vet inte riktigt vad jag ska tycka om resultatet. Egentligen ser det ju väldigt roligt ut bara, men här kommer iaf en bild, det är bra mycket enklare än att förklara det här!


Adam med sin nya frisyr, vet inte vad den ska kallas egentligen? Är ju en halv tuppkam om inte annat.

Godmorgon!


Det här kallar då jag sovmorgon! Gick och la mig igår ca 21.30 och klev upp 11.30 idag. Jag är inte som alla andra som inte kan sova mer än ett visst antal timmar, hade det inte varit för att adam skulle upp ur sängen hade jag nog legat kvar en stund till för det var så varmt och mysigt! Men 14 timmar känns ju lite väl länge att sova, sov längre än jag hade varit vaken.

Ser ut att vara fint väder ute idag men jag har ingen aning om hur kallt det är. Ska nog gå ut en stund senare iaf. Just nu väntar jag på att Linda ska ringa så vi ska försöka planera nån middag om det nu blir idag eller imorgon. Annars har jag inga planer för idag, bara sitta och mysa och njuta av att vara ledig.

Mysfredag <3

Har haft en så lugn och skön dag idag. Adam och Morgan var ute och lekte med några vänner så jag gjorde mig i ordning och gick först till arbetsförmedlingen för att lämna några papper och sen blev det en liten tur på stan. Skulle egentligen inte ha nånting, hade bara tänkt gå igenom gallerian för att det är närmare hem då känns det som. Men tänkte att när jag ändå inte hade nåt bättre för mig så kunde jag ju titta lite iaf.


Hittade det här söta halsbandet. Precis såna som jag älskar att ha <3






Sen hittade jag dom här mysiga tofflorna och jag var bara tvungen att ha dom! Fanns bara ett enda par kvar och dom var i min storlek. Väldigt sällan det finns nåt sånt kvar på rean men jag hade tur idag eller så var det bara meningen att jag skulle ha dom!

När jag sen kom hem så tog jag på mig mina nya mysiga tofflor och gick runt här hemma och lyssnade på lite musik och lagade mat medan jag väntade på att killarna skulle komma hem.
Konstigt nog är jag galet trött redan nu fast att jag hade sovmorgon tillca 11.30 idag och jag funderar faktiskt på att krypa ner i sängen och sova nu när jag ändå är trött!

Natti!

RSS 2.0