Snart dags för jobbet.


Sitter och lyssnar på lite musik och försöker fundera ut om jag ska handla något att ha med mig att äta inatt på jobbet.

Tycker att det känns som att den här dagen har varit väldigt lång på nåt vis. Var ute med Britney på vår dagliga promenad och tittade lite på aftonbladets livesändning från William och Kates bröllop.
Tyckte att det var lite roligt att titta även om jag inte tittade riktigt på hela. Kates klänning gillade jag iaf!


Klänningen är gjord av Sarah Burton för Alexander McQueen.

Jobba natt hela helgen?



Just nu vet jag inte riktigt vad jag ska tycka. Hade bestämt mig för att jag skulle vara ledig i helgen, jag och Adam skulle åka till Omsjö ikväll och sova över, sen imorgon fest med lite folk nånstans.
Men nu tackade jag istället ja till att jobba både inatt och imorgon natt. Vet inte alls om jag ska vara nöjd med det eller inte. Fast nu har jag ju redan bestämt det så nu får det ju vara så.

På något sätt känns det iaf bra för jag har bestämt mig för att eftersom jag egentligen skulle vara ledig så ska jag få använda pengarna för den här helgen till något speciellt, vad det blir det får vi se.

Nu ska jag iaf klä på mig, försöka hitta något ätbart i köket och sen blir det en promenad med Britney!

Två härliga promenader idag!

Först var jag ute och gick med Britney en timme vid 12. Riktigt soligt och fint och jag lyckades hålla henne torr idag..
Nu ikväll efter att vi ätit middag så hade jag inte så mycket för mig så jag tog med min ipod och tog en till promenad och lyssnade på en bra bok.

Blev även ett par bilder från promenaderna idag, den första visar min favoritdel av den sväng jag brukar gå runt hågestaön och den andra är solnedgången över älven.




Härlig promenad!

Var riktigt skönt att gå en promenad fast att det blåste en del.



På vägen tillbaka fick Britney gå ner till kanten av älven för att leka i den lilla snö som finns kvar och innan jag hann med hade hon även bestämt sig för att det var dags för årets första bad i älven. Så nu har jag en liten blöt vovve som solar på balkongen.

Påskhelgen.


Har varit riktigt bra, jag jobbade visserligen långfredagen och annandag påsk men vi har ändå hunnit med massa roligt! I fredags blev det en spontan liten fest som blev en tur på krogen och sen efterfest och jag var så sjukt trött eftersom jag hade klivit upp kl 6 på morgonen och jag tror kl var ca 3.30 när vi kom hem. Hade iaf en väldigt trevlig kväll ute!
Lördagen började med sovmorgon, eller jag klev upp och gick sen och la mig igen när jag inte orkade hålla mig vaken. Sen åkte vi med Adams föräldrar till omsjö och hjälpte till att bära lite möbler innan det var dags att äta middag med hans kusiner. Vi funderade på om vi skulle orka gå ut och hitta på något när vi kom hem men det fick bli en lugn lördagkväll för på söndagmorgon var vi uppe ganska tidigt.
Var på dop i näsåker så det var skönt att man hade sovit så man orkade med allt. Vi var mest bara hem och vände sen, åt en supergod middag hos mamma innan vi åkte upp till Omsjö. Hade en trevlig kväll där och på vägen hem igår stannade vi hos Hans och Laine och fikade lite.
Hemma i stan var vi ca 11.35 och jag skulle börja jobba kl 12. Blev lite stressigt att hinna handla lunch på konsum och ta cykeln på jobbet men jag hannn precis.
Nu har jag en liten vovve här som skriker åt mig att vi ska gå ut en sväng så det är väl bäst att göra det så det blir lite lugnt!

Så trött så trött..

Har jobbat natt måndag och tisdag och så jobbat 7-16 idag, känner mig så trött och slut!
Sitter och äter min middag nu och funderar på vad jag ska göra senare. Blir antagligen en promenad snart men jag ska vila en stund först.

S

En riktigt bra födelsedag!

Har haft en riktigt trevlig födelsedag och stort tack till alla som har varit hit och hälsat på!
Får bli några bilder iaf.


Fick den här av mamma imorse! Jag som älskar söta blommor <3


Den här underbart söta ljuslyktan fick jag av Adam och den fick hänga i köket <3


Fick Adam och Rikard att hjäla mig sätta upp en hylla i köket!


Såhär blev mina hallonkakor när de blev klara och riktigt goda blev dom också!

Bakar för fullt!


Har hållit på att baka i ca 4 timmar ungefär nu. Men snart så får det vara klart för ikväll!
Mina Snoddas är helt klara och dom smakade bra så nånting är iaf färdigt. De andra kakorna, hallonkakor av nått slag, dom är iaf halvklara. Har den andra formen med såna i ugnen nu. Ska göra glasyr till dom imorgon för jag glömde att köpa karamellfärg idag.
Luktar iaf väldigt gott i köket just nu fast det är hemskt varmt.
Idag så fick jag skjuts hem till mamma och sen tog jag vovven och min cykel med tillbaka hit och eftersom Britney var väldigt smutsig efter cykelturen så satte vi oss ute på balkongen, så underbart att kunna sitta där i solen! Satt i ca 2 timmar i bara bikini idag så varmt och skönt var det!


Snoddas


Hallonkaka

Tack för en rolig helg!

Hade en väldigt trevlig kväll igår måste jag säga. Hade otroligt kul och jag antar att jag mår som jag förtjänar idag. Har äntligen fått i mig lite mat men mår ändå inte så bra, men det kan jag leva med för det var nog värt det iaf!
Så tack för en superkul kväll!

Det blir inte så många bilder fram kvällen av den enkla anledningen att på de flesta bilder som skulle ha kunnat bli bra så är det bara halva människor..Men några iaf.


Jag och Evelina festar på mattan.

Adam fick en puss för han var så söt.

Tina och Evelina satt och hade trevligt med oss.

Snart åker vi



Men jag ska lyckas packa först. Måste få med nå bra kläder för vi ska ju på 80 talsfest på lördag och jag har inte så mycket i min garderob just nu som passar in på det. Har ju det mesta av mina kläder nerpackade i lådor hemma hos mamma. Har iaf plockat fram en outfit som får så lov att duga. Får se sen när jag är hos syster om hon har nåt bra som jag kan låna också!

Syster skulle tydligen laga middag till vi kommer, helstekt kråka sa hon, så det blir spännande att se vad det blir egentligen xD

Nu ska jag dra med mig Adam en liten sväng på stan först bara så jag får handla ett par grejer så kan vi komma iväg sen!

Sundsvall imorgon!


Ska hälsa på hos syster i helgen så jag och Adam åker ner nån gång imorgon. Ska bli kul att åka iväg över helgen, ska bli en sväng på birsta och ikea också.
Sen hörde jag ju talas om att vi blev bjudna på födelsedagsfest inne i Sundsvall på lördagkväll, bästa Bäcka som skulle ha fest så det får vi ju inte missa!


Längtar efter sommaren..


Vill ha sommar och sol istället för det här tråkiga vädret som har varit idag. Funderar på att jag ska bleka lite slingor i håret och försöka få tillbaka den här härliga färgen på håret som jag hade i somras. Men det får bli ett litet projekt nu under våren. Just för tillfället ska jag krypa ner i min lilla läshörna och drömma mig bort till varmare väder i min bok.


Juli 2010

Äntligen internet!


Som jag har längtat! Men efter ca 3 timmars jobb för den stackars killen som skulle installera det så funkar det nu.



Kairo, 2008

Roligt igår!


Hade en väldigt rolig kväll igår. Träffade mamma, Kent, Tina och Mathias när vi kom ner på stan så det blev massa dansande osv.

Det var däremot inte lika kul att gå hem. Hade ett par öppna skor med höga stilettklackar så jag hade så ont i fötterna när vi skulle gå hem så jag visste inte alls vad jag skulle ta mig till.
Slutade iaf med att jag helt enkelt tog av mig skorna och gick ca halva vägen hem barfota. Mycket kallt och ont i fötterna av gruset på vägen men bättre än med skorna på iaf.

Var orolig över att jag skulle bli förkyld nu, det är trots allt lite tidigt för att gå barfota ute än, men än så länge känner jag mig helt frisk. Bara lite lagomt ont i fötterna idag.

Idag har jag verkligen inte gjort mycket alls, mest legat och läst i soffan för mina fötter vill inte alls gå någonstans och det blir en tidig kväll för jag börjar jobba kl 7 imorgon.

Ikväll kommer lillasyster hit!



Ska bli roligt, det var ett tag sen sist. Blir lite fest och antagligen en sväng på krogen om allt går som planerat!

Ikväll orkar jag nog med det iaf, somnade före midnatt igår, även om jag fick kliva upp igen vid 1.30 för att hämta Adam och Morgan som tyckte att det var dags att gå hem från festen då men ringde för att få skjuts istället.

Mitt största problem just nu är att jag inte har nån aning alls om vad jag ska ha på mig ikväll. Måste leta lite och se vad jag hittar!

Någon annan som tänkte gå ut ikväll?

Ikväll kommer lillasyster hit!



Ska bli roligt, det var ett tag sen sist. Blir lite fest och antagligen en sväng på krogen om allt går som planerat!

Ikväll orkar jag nog med det iaf, somnade före midnatt igår, även om jag fick kliva upp igen vid 1.30 för att hämta Adam och Morgan som tyckte att det var dags att gå hem från festen då men ringde för att få skjuts istället.

Mitt största problem just nu är att jag inte har nån aning alls om vad jag ska ha på mig ikväll. Måste leta lite och se vad jag hittar!

Någon annan som tänkte gå ut ikväll?

Äntligen fredagkväll!


Den här dagen känns som att den har varit hur lång som helst! skulle jobba 7-12 men bytte med Emelie så jag jobbade till 16.30 istället.
Nu har jag just ätit lite pyttipanna och en morot och är så trött så jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Får nog bli till att ligga i soffan och läsa en stund först innan jag orkar göra nånting annat.

Bäst att vila idag kanske, för imorgon blir det fest!

RSS 2.0