Mer bilder från Norge!

Som någon kommenterade på mitt förra inlägg "Hade ni inte bara haft regn sa du?"
Faktiskt inte bara regn, men väldigt mycket, tillräckligt för att jag ska vara riktigt förkyld nu iaf, men det regnade inte riktigt hela tiden, ibland blåste det bara även om det inte var så mycket bättre.
Så på de bilder jag har kanske det ser ut som att vi hade fint väder, men det var ju bara när solen kom fram som min kamera fick följa med ut!










Så det var en hel del mysiga kvällar inomhus istället för att sitta ute i regnet. De flesta dagarna på resan så låg temperaturen på ca 11 grader på dagarna och så lite vind och regn på det, då är det mysigare inne!



Åt en helt undrbart god pizza också! New America på Peppe's Pizza i Trondheim.












Fick bli några bilder från vårt besök i Nidarosdomen i Trondheim också.

Bilder från Norge.














Mat!

Bara för att jag inte har orkat lägga in och kolla igenom alla bilder från resan, men lägger upp matbilder istället, från i lördags när jag och Adam gjorde tacos. Var så sjukt gott!
Nu blev jag ju hungrig bara därför, men jag ska inte äta mat, jag ska gå och lägga mig faktiskt. Har suttit vak inatt så jag är lite lagomt trött nu xD






Hemma igen!



Har varit ganska jobbigt att vara borta en vecka på läger, men kul att få följa med och jobba iaf! Vi har verkligen haft riktigt tråkigt väder, för det har blåst och regnat och varit kallt. Men vi har ju ändå haft roligt men det hade ju varit bättre om vi hade fått lite sol!
Dessutom lyckades jag ju bli förkyld. Kom hem igår och hade ont i halsen men inte värre än så. Åkte med Adam till Morgan igår och hade en väldigt trevlig kväll men sen vaknade jag på natten och mådde jättedåligt. Klev upp och åt en macka och försökte få i mig alvedon, men allting kom bara upp igen så jag fick fortsätta sova istället =/ klev upp typ strax före kl 13 och fick i mig lite frukost så vi kunde åka hem. Adam har åkt iväg nu så jag hoppas att dom får en rolig kväll iaf, själv ska jag mest försöka sova!
Lika bra att sova för jag får ju inget annat gjort ändå, skulle ju ha jobbat ikväll men det går ju inte =/ Ska ta en till alvedon nu och gå och lägga mig och hoppas på att feber och förkylning försvinner!

Glad midsommar till alla andra!

Bye, ses om en vecka =)



Jag är så sjukt trött. Kan hända att det blir så när jag jobbade 7 - 21.30 igår och sen var uppe och packade allt igår.
Men jag hoppas nu att jag har fått med allt jag behöver, det sista som ska med nu är min kudde! Som vanligt känns det som att jag har glömt en massa saker, men den här gången har jag ju packat efter listan så jag hoppas det blir bra, även om det idag känns som att jag skulle ha haft min gummistövlar med mig xD Dumma väder, nu vill jag ha massor med sol!
Iaf så ska jag på konfirmandläger, åker om en timme och kommer hem ca 16.00 den 24/6. Ska bli kul att åka iväg, 3 av våra nätter ska vi sova i Trondheim och där har jag inte varit så det sser jag fram emot. Har iaf packat ner kameran, eller ja jag har båda två med mig, så jag hoppas på att det blir väder för att fota nu!

Hoppas att alla andra får ha en bra vecka också, nu ska jag hinna packa det sista och få i mig lite frukost!

Kramar.

Jobbat kväll.



Skönt att jobba kväll tycker jag, speciellt då jag var vaken och uppe ur sängen kl 6.30 imorse. Så det känns faktiskt som att jag har hunnit med ganska mycket trots allt.
Fixade med lite papper på morgonen, iaf efter att jag suttit på facebook ett bra tag. Åkte och hämtade upp Linda och sen till Anna för att klippa henne, in på Adecco för att fylla i papper och sen blev det fika med tjejerna <3 Mysigt att få gå ut och fika igen, känns som att det var så länge sen nu.
Kom hem lite senare och pysslade lite hemma innan det var dags att äta ocg gå till jobbet, faktiskt gå till jobbet också istället för att ta bilen, duktigt värre!
Men nu är jag däremot trött och ska hinna ta en dusch nu innan Adam kommer hit. Blir väl lite fika och sen kommer jag nog somna direkt! Lika bra det också för jag ska jobba 7 - 16.30 imorn. Inte för att jag är så glad för att jobba men jag ska iaf gå på ett schema jag kan. Det gjorde jag inte ikväll, gick på ett helt nytt schema och hade dessutom med mig en tjej på inskolning, fattar inte hur dom har tänkt att det ska fungera. Tur iaf att hon hade jobbat där förra året så hon visste ju mer än vad jag gjorde.

Natti på er iaf.
Ska försöka uppdatera med lite bilder också någon dag innan jag åker iväg.

Sol och jag är ledig :D



Jag jobbade bara 7 - 12 idag så det var så skönt att komma hem och ta det lugnt i solen! Åt pitabröd med massa sallad och god kyckling till lunch som mamma och Tina hade färdigt tills jag kom hem ^^
Nu väntar jag på att Adam ska komma hem från jobbet också så vi kan hitta på nånting. Har inte riktigt planerat nånting för ikväll, bara så härligt att inte behöva kliva upp kl 6 imorn heller, för både jag och Adam är lediga. Inte för att vi kan sova hur länge som helst, ska ju till parken och titta på alla studenter så klart Adams syster Antonia tar ju studenten så vi måste ju ta lite fina bilder och sådär =)

Har precis tvättat håret så det är bäst att jag försöker fixa till det lite innan det blir helt omöjligt. Jag är så sugen på att göra något med mitt hår nu igen, är ju visserligen bara snart en månad sen jag klippte mig och jag klippte luggen för bara några dagar sen men jag vill ha nån ny färg! Är det någon som har några bra förslag? Mörkare? Ljusare? bara mer slingor eller helt ny färg?

2010-06-08



Idag är det precis 3 år sen jag tog studenten, tiden går så sjukt fort, man börjar ju känna sig gammal xD

Är ledig idag och ska snart åka iväg med Adams bil så den kan få nya däck. Sen ska jag handla lite till middagen och kanske hinna gå en promenad med vovven. Hon är så söt, ligger utsträckt i min säng och sover. Imorse när vi klev upp och åt frukost så la hon sig först i min säng, sen kom hon ut i köket och gnällde för hon ville att jag skulle komma och lägga mig igen. Hon är som en liten bebis <3

Soligt och mysigt idag!



Har varit väldigt dålig uppdatering nu. Så här kommer någre bilder iaf!


Crusingen var en mycket trevlig kväll <3


Solade på en spikmatta och fick frön fasttejpade i mitt öra!



Snygga märken jag hade i ryggen efter spikmattan, men skönt var det!



Klippt lite hår har jag gjort också, Adam fick en fin stjärna <3

Can't stop it..



Kan bara tänka på dig hela tiden. Mår så sjukt dåligt av det här, vet inte alls vad jag ska ta mig till.
Kanske har jag gjort helt fel nu? Annars skulle det väl inte kännas såhär?
Jag vet ingenting just nu känns det som. Allting känns bara så sjukt fel.
Vill att allting ska bli som det var förut bara.
Saknar dig så otroligt mycket.

RSS 2.0