Så typiskt...

 
Jag som nästan aldrig brukar bli sjuk? Nu har jag gått här hemma och tänkt att "skönt att känningarna av förkylning jag hade bara gick över efter nån dag". Har tyckt så synd om Adam som har en riktig förkylning med feber och allt, fast att febern verkar ha gett sig nu ikväll.
NU ikväll tycker jag synd om mig själv istället, tycker massa synd om mig, jag har fått urinvägsinfektion, verkligen kul såhär dagen före nyårsafton?!
Har letat fram diverse olika tips på huskurer och jobbar på att må bättre imorgon och det börjar kännas lite bättre, dvs det gör inte riktigt lika ont längre, så vi hoppas på det bästa!
Det gör mig på lite bättre humör att jag är klar med allt kött som jag har förberett till middagen imorgon!! Har inte tyckt att det varit speciellt roligt att stå och laga mat ikväll, men det är det väl inte när man har ont, men jag hoppas verkligen att det ska smaka bra, har testat två helt nya recept så jag har ingen aning om hur det kommer smaka! Men det ser gott ut!
 
 
 
Har blivit sjukt dålig på att uppdatera här, blir mest bara bilder på instagram nu. Ska göra ett inlägg snart med lite bilder, om inte annat bara för att mamma inte har instagram och hon vill också se! <3
 
 

RSS 2.0