20120930

Inte lite trött jag är nu, eller var för en timme sen då jag klev upp iaf. Känner mig dessutom öm i hela kroppen sen igår. Vi åkte och kom efter mycket om och men i tid in till Sundsvall där vi hade bokat en kväll med Gokart och Laserdome! Blev även ett par försök på Rodeo.
Idag känns det verkligen att jag gjorde allt det, och att vi kom hem sen och jag la mig typ halv 2. Känner mig helt öm i kroppen och änns som att jag kommer få ordentlig träningsvärk. På Laserdome när man fick upp att det var "game over" och skulle gå ut kändes det så skönt, jag var så sjukt trött. Trodde killen skoja när han sa att "då tar vi 5 minuters paus innan vi kör igång andra halvan". Gick inte alls lika bra på andra omgången, då var jag så trött så jag knappt orkade stå, men vi hade iaf en sjukt rolig kväll!
Nu blir det att göra sig klar för att åka och jobba!
 

Klar att köra Gokart, väldigt läskigt tyckte jag!

Fick en bild på Adam när vi testade Rodeo. Väldigt svårt attt hålla sig kvar, tror att jag och Adam fick samma bästa tid, 16 sekunder innan vi flög av!
 
 
 

20120928

Tänk vad man kan hinna med saker när man är ledig om man bara tar sig ur sängen i tid.
Jag och Adam klev upp typ 8.45, käkade frukost och så åkte vi en sväng så jag fick köpa en bil! Känns som en bra början på dagen, så efter det så blev det en promenad med en vän, var ute i typ en timme och 45 minuter, riktigt härligt väder för en promenad och Britney var mycket nöjd att få gå en sväng och det blev en tur på Näbbar & Klor på vägen tillbaka så hon fick lite godis eftersom det ändå är fredag.
 
Så skönt att ha en helt fungerande bil nu <3

20120906

 

Tog denna bild från köksfönstret för någon dag sedan, helt fantastiskt vilken regnbåge och sen en tunnare regnbåge ovanför, så vackert!
 

Lillstrumpan ser ledsen ut, kan vara för att ingen hade gjort något paket till henne på födelsedagen.
11 år, att det går så fort!
 

Har varit på en väldigt bra utbildningshelg i Vålådalen med våra unga ledare.

Fick bo väldigt mysigt i en liten stuga och härligt höstväder fick vi också!
 

Idag har jag haft mindre roligt på akuten, men hamnade inne på ett barnrum, det var ju lite trevligt iaf?

Efter att ha blivit påkörd bakifrån när jag stannade i en korsning fick jag så fint ligga och vänta på tid på röntgen men det visade sig att det såg bra ut iaf.
 
 
 
 

RSS 2.0