Köttfärsröra

Kom på att jag var tvungen att laga mat så jag har nåt att äta till lunch imorgon så jag gjorde en köttfärsröra med couscous och majs. Blev riktigt gott så jag blev sugen på att äta nu, men nu ska jag ju sova istället!

Blev ganska mycket mat, som vanligt, så jag funderar på att riva nån god ost över och värma den i ungen till middag sen, eller är det nån som har nåt annat förslag?


Middagsrecept

Gjorde väldigt god och väldigt enkel mat till middag idag. Kassler och ananas som jag täckte med en blandning av vispad mellangrädde, chilisås, salt och peppar och sen bara in i ugnen i ca 10 min på 200 grader. Mycket enklare kan det inte bli, men det såg lite roligt ut med den vispade grädden som blev rosa av chilisåsen.




Födelsedagsfirande!

Idag fyller Kent år, så jag hjälpte mamma med att baka tårta och kakor idag och så fick jag middag med mamma och Kent också. Gott med både middag och fika efter det!




Frukostera.blogg.se!

Är det någon mer än jag som tycker att det ofta kan bli tråkigt med frukost?
Man fastnar i sina vanor och det blir lätt samma sak varje dag?
Det finns en väldigt fin blogg som heter http://frukostera.blogg.se/ där man kan finna massor av idéer till vad man kan äta till frukost!

Just är jag med i hennes tävling där man kan vinna en halvårsförbrukning av tropicanajuice!

Bäddar ner mig.


Idag är en sån dag när man inte vill vara med. Tråkig för Adam har just packat in alla saker i bilen och är på väg tillbaka till Åre. Jobbig för att jag har sån mensvärk att jag knappt kan stå upp.
Så nu bäddar jag ner mig med en vetevärmare på magen och en bra bok i min myshörna.

Ut en sväng då

Adam är hemma och vi har ätit pizza. Dessutom blev det till att gå ut en sväng ikväll, träffa Bea och Bella!




Snart, snart!


Idag är jag glad för att Adam är påväg hem, så jag håller på att städa lite här hemma, har på nåt vis lyckats sprida ut saker överallt här när jag har hållit på och fixat nu i veckan. Bland annat när jag höll på att sätta ihop mitt nya databord. Men snart ser det ut som det ska igen!


Mitt 2011 i bilder























































Paket från Kina!

Det är alltid lika roligt att kolla igenom posten och inse att man har fått paket!
Speciellt roligt är det när det är paket man har väntat på länge, det här beställde jag i mitten av december och det var så kul att få öppna det!
Här är några av sakerna som paketet innehåller, resten är hemligt - födelsedagspresenter och sånt!


Paket!


Supersnygg tröja till Adam!


Något litet till mig så jag kan komma i tid?


Söta små hårspännen som jag fick som en extra present.

Sår och ärr överallt snart..

Kommer få ett så hemskt fult ärr av det där. Hon kunde då verkligen inte sy. Men nu läker det iaf bättre när jag tog bort stygnen. Nästan allt rött runt såret försvann direkt när jag tog bort dom.


Såhär såg det ut efter en vecka.


Såhär ser det ut nu efter tre veckor.


Så en bild på mitt finger som fastnade i tången igår...

Mums!

Riktigt god middag blev det!




Nyårsbilder














Middag snart!

Handlade på väg hem från jobbet och som vanligt får jag beslutsångest när jag ska handla mat. Allt låter ju så gott när man är hungrig och kommer direkt från jobbet.
Så nu står en köttgryta och puttrar på spisen och jag tar ett glas vin och steker fläskkotletter!
Otroligt att jag orkar stå här ensam och laga mat för typ 10 personer men då har jag ju matlådor så jag klarar mig ett tag iaf!


såå klantigt..


Jag har pysslat här hemma ikväll med att sätta ihop mitt databord jag inhandlade på ikea förra veckan, har väl hållit på i ca 3 timmar nu. Att det kan ta sån tid? Men det är bara för att jag har läst beskrivningen flera gånger för att inget ska kunna bli fel.
Så vad lyckas jag då med? Jo, en av de sista skruvarna hamnar snett och jag lyckas inte på något sätt få lös den igen. Det är bara den lilla skruven kvar för att allt ska vara klart, men den måste sitta på plats för att jag ska kunna få in lådan.
Nyss försökte jag med en ny idé, att ta en tång och försöka vrida lös den på så sätt. Där kommer det klantiga in då jag tar i och vrider, glider iväg från skruven och istället nyper tag i fingret och drar bort en bit hud precis i leden på insidan..
Aj aj och blöder gör det också.
Jag ska helt enkelt inte göra såna här saker så sent på kvällen, men är alldeles för tjurig för att vilja ge upp när jag har så lite kvar!

Något bra har jag iaf gjort idag då jag har tagit bort mina stygn i armen. De sa på sjukhuset att dom ska försvinna av sig själv, men nu har det gått över 2 veckor och de hade inte lossnat än men allt annat har ju läkt ihop. Så med en frisörsax klippte jag lös och drog ut stygnen och det både känns och ser bättre ut redan!

RSS 2.0