Bilder från vår lägenhet!

Nu har det gått alldeles för lång tid utan uppdateringar och bilder!
Har lyckats möblera om så att vi får kontakt med grannens trådlösa internet så nu fungerar det lite iaf.
Så jag tänkte att det var dags för några bilder även om jag har tagit dom med mobilen så det är väl inte världens bästa bilder direkt men helt klart okey!

Först ut är 3 bilder från vårt sovrum.
Sen en bild från vardagsrummet (flerbilder kommer när det har städats lite)
Till sist 2 bilder från hallen.













Det får bli fler bilder senare när det är städat och fixat lite!

Lunchrast.


Har lunchrast på jobbet just nu och har ätit hemgjorda köttfärsbiffar med bulgur och beasås! Så nu ska jag dricka en kopp te och ta det lite lugnt innan det är dags att jobba igen.

Egentligen skulle Linda och Tomas komma och hälsa på oss ikväll men som vanligt när jag och Linda börjar planera något så ska hon jobba ikväll. Vet inte vad vi ska hitta på istället. Laga god mat och gå på en promenad kanske =)

Någon som har några planer för helgen?
Vi ska antagligen på popklubb men annars vet jag inte, får se hur jag ska hinna det imorgon när jag jobbar till 21.30 men det går nog bra.
Men om nån känner för att följa med eller bara hälsa på i helgen så är det bara att höra av sig!

Dåligt med uppdatering, men det är för att...

Dåligt med uppdatering, men det är för att jag inte har nåt internet än, har beställt det men det tar säkert ett par veckor till innan det är fixat. Så istället nu när jag inte har jobbat så har jag haft vovven hemma och varit ute och gått med henne. Idag var jag dessutom till Anki och fick massage, så otroligt skönt! Ikväll ska jag och adam använda öronljus på varandra och sen är det dags att sova för min del, börjar jobba kl 7 imorn.


Inflyttningsfest imorgon!



Vad gör ni alla imorgon?
Vi ska ha inflyttningsfest så om ni känner för att komma hit är det bara att höra av sig! Ser ut som att det blir en del folk här iaf =)

Så idag/ikväll roar jag mig med att städa. Jobbade inatt så det är skönt med en ganska lygn kväll. Måste ju bara städa så det ser lite bra ut tills imorgon. Har packat upp alla kläder jag har här och hängt upp det i garderoberna, till och med hängt upp mina skor :D
Så härligt med så mycket plats för allt!

Jobb, mat, träning.


Låter som en helt underbar dag eller vad?

Kanske inte, men den har ändå varit rätt bra tycker jag. Efter jobbet lagade jag middag, stekt ris med ägg, grönsaker och korv. Funderade på vad jag skulle göra och slutade med att jag drog igång lite bra musik och ett träningspass.Man måste ju trots allt inte gå till gymmet för att träna. Det jag gjorde idag kändes då mer än vad det i vanliga fall gör på gymmet, antagligen för att det är så intensivt.

Om man känner för att träna hemma istället för att ta sig till gymmet så finns det en hel del rolig träning på:
http://www.bodyrock.tv

Här en av de grejer jag valde att göra idag!


Dags att sova.


Känns som att det är dags att krypa i säng för mig strax, varit uppe sen 7.30 och har bland annat städat mammas kök och varit på promenad. Fick äta middag hos mamma idag, köttfärssås och spaghetti, det är nog min favoritmat!

Nu ska jag ta med min lilla påse med ölkorv som jag inhandlade på vägen hem och krypa ner i sängen och läsa en stund innan det är dags att sova riktigt. Bäst att sova eftersom jag ska jobba imorgon =)

Godmorgon!


Jag och Britney har varit uppe sen ca 7.30. Vi har ätit frukost och sen har vi suttit här vid datorn och gosat.

Är riktigt härligt väder ute idag så snart ska vi ta på oss något varmt och ta en promenad. Lite senare ska vi åka till farfar och ta ut Spåra på en promenad också men det blir nog närmare mitt på dagen, ska se om vi kan plocka undan och diska lite först.

Melodifestivalen hos Linda

Har varit hos Linda ikväll och spelat lite tvspel och tittat på melodifestivalen. Jag har inte tittat på något av de tidigare delarna men det är ju lite roligt att titta iaf.
Någon mer som tittade?
Vilken låt gillade ni bäst?

Här är min favorit ikväll iaf!


Ensam helg.

Har handlat, ätit omelett och gosat med min nyduschade Britney!
Så frågan är vad man ska hitta på ikväll?
Någon som har nåt bra förslag?




Bakat en bärpaj!

Har just tagit ut min paj ur ugnen, får hoppas på att den är lika god som den ser ut!




Pajrecept

100g smör eller margarin
2-3 msk strösocker
2 dl vetemjöl

Hacka ihop ingridienserna till en grynig massa.
Smörj en pajform med lite smör eller margarin och häll i hälften av degen.
3/4 l bär (jag använde blåbär, björnbär och rödvinbär)
Fördela ett jämnt lager med bär på degen.
ca 1 dl strösocker
1 msk potatismjöl

Blanda socker och potatismjöl och strö det över bären.
Täck med resten av pajdegen.

ca 25 min i ugn på 250 grader.


Blåser snart bort..


Trotsade stormen för att gå och handla men jag höll nästan på att blåsa bort! På nåt sätt är det ändå mysigt så när jag kom hem och hade hängt min tvätt så tog jag med mig en stol ut på balkongen och satt där och åt flingor.

Riktigt mysigt i solen men det kan gärna få sluta blåsa tills imorgon. Då är jag ledig och hoppas på att det ska vara soligt och fint så jag kan vara ute!

Tiden går så fort tycker jag. Är snart dags att fixa lite middag innan jag går till jobbet.

Äntligen fått lite ordning.



Nu var det längesen jag skrev nånting, har så fullt upp med att försöka packa upp saker, fixa grejer och att jobba så har inte haft nån tid alls att skriva.
Vi börjar få lite ordning här nu iaf, även om det fortfarande är mycket saker som ska packas upp. Svårt att bestämma vart allt ska vara.

Idag ska jag fortsätta att tvätta och sen om jag hinner ska jag försöka baka nånting, vad det blir beror på vad jag har hemma!
Till helgen ska jag försöka få till några bilder iaf, men det måste nog städas lite först här, ser ut som ett litet kaos fortfarande.

RSS 2.0