Hoppas hoppas..


På att vi får lägenheten vi var och tittade på. Både jag och Adam tyckte att den verkade riktigt fin, och vi skulle få svar den här veckan =)

Skön ledig dag!



Helt underbart att vara ledig idag faktiskt. Har haft en riktigt lång sovmorgon och sedan varit på stan med lillasyster och handlat lite saker till lägenheten, typ handdukar och en fin badrumsmatta + lite allt möljigt annat som behövs.

Ska strax åka iväg nu och titta på en lägenhet, blir spännande att se om den är fin!

Spel på Facebook?


Jag är nog lite smått beroende av såna. Kan helt enkelt inte låta bli..


xD

Lite bilder =)




Lägenheten.



Våra fina möbler i lägenheten!



Indiska Pakora till förrätt.



Chili Chicken blev det sen! Gott men väldigt starkt.

Flyttat in i lägenheten nu!



Kändes lite konstigt igår när vi väl hade fått dit grejerna och skulle sova. Men nu märker man ganska direkt vad det är man har glömt att ta med iaf! Måste börja skriva upp saker när jag kommer på det.

Har tagit lite bilder iaf i lägenheten, men eftersom vi inte har nåt internet så kan jag inte lägga upp dom än. Ska försöka ordna det, men jag jobbar till 21.30 ikväll och delad dag imorn så det blir inte mycket tid över. På söndag kanske jag hinner för då slutar jag kl 12!
Det är så tråkigt att jobba nu egentligen, jag vill ju bara försöka fixa till allt så det ser bra ut, började för övrigt dagen med att städa lägenheten igen, typ dammtorka överallt och dammsuga. Måste fixa några mattor också för det ser så tomt ut.

Men det är bara att säga till om ni vill komma och hälsa på, men ring eller smsa isf tills vi har fixat internet =)

Trött nu.



Har flyttat mer grejer till lägenheten nu, inte allt men imorn hade vi tänkt flytta in, även om vi inte hinner få dit alla grejer, är väl egentligen bara sängkläder vi behöver ha dit för att kunna bo där och köpa lite mat kanske xD
Bara lite synd att jag tog på mig att jobba imorgon fast jag skulle ha varit ledig, för nu vill jag ju fixa en massa och göra fint =) Ska iaf försöka ta några bilder imorgon!
Natti!

Hämtat möbler :D



Så skönt att ha det gjort nu, ska ta en sväng upp för trappan nu och titta vad jag har i mina lådor som ska få åka med till lägenheten! :D

Shoppat och städat.



Åkte med mamma, Kent och Tina till Sundsvall/Birsta. Först för att Tina skulle fixa med alla papper till deras lägenhet och sen åkte vi till Birsta. Är nog första gången jag är där och inte ens tittar in i en klädaffär xD
Handlade iaf en massa städgrejer och sånt. Så nu har Tina hjälpt mig städa och imorgon ska jag och Adam köra iväg en massa saker till soptippen och efter det åka ner till viksjö för jag har hittat möbler på en loppis där som jag vill ha!
Längtar efter att få klart så vi kan fixa tilll lite i lägenheten!

Letar för övrigt efter en annan lägenhet, helst etta eller tvåa så säg till om ni har nåt tips! :D

Bilder!




Fjällen = en hel del myggor = massa kläder.



Jag och Adam gjorde vårt bästa för att undvika myggorna.



God mat! Grillspett med strips, sallad, jordgubbar och grillad halloumiost i bacon.



Åkte till Umeå och Adam och Kristian var glada att träffas!



Alvin serverade sig själv yoghurt och flingor xD



Kristian grillade :D



Adam <3



Adam hoppar.



Adam hoppar och snurrar.



Fin kväll var det iaf =)



Jag blev också med på bild när Adam fick tag på kameran.



En till bild på Adam högt i luften.



Paus från fotandet!

Hemma från Umeå.



Vi har haft en riktigt bra helg. Började på torsdagen med att åka och skejta, dvs Adam och Kristian skejtade och jag satt på en bänk och pratade med Boman och tittade på när de andra åkte.
Fredagen blev en del shopping, hittade en del saker iaf men var ju inget speciellt jag ville ha så det blev bara saker som man alltid behöver, typ strumpor xD Sen grillade vi på kvällen och sen blev det utgång, riktigt kul var det, men jag mådde inte så bra, vet inte om det var för att jag inte riktigt har hunnit bli frisk eller vad det var. På lördagen kunde jag helt enkelt inte göra nånting. Orkade inte göra nånting eftersom jag inte fick behålla nåt jag åt. Inte förrän till middagen lyckades jag äta och behålla lite mat. Sen efter att vi hade varit och skejtat igen och jag hade fotat en del så gick vi och åt hamburgare för då var jag hungrig! Inte så konstigt efter typ ett dygn utan mat kanske. Tittade iaf på film när vi kom hem, såg "Book of Eli" och jag gillade den =)

Ska lägga upp lite bilder sen när jag har lagt in dem på datorn.

Äntligen!



Har jobbat delad dag idag men nu är jag ledig i 10 dagar, känns så otroligt bra! :D Har inte egentligen några bestämda planer, men mycket som vi vill hinna med att göra. Stockholm eller Umeå, kanske en tur till stugan i fjällen, får se vad det blir, men hur som helst ska det blir skönt att vara ledig!

Nu ska jag krypa ner i sängen och njuta av känslan att jag inte behöver ställa någon väckarklocka tills imorgon!
Natti.

Yesterday =)

Hade riktigt roligt igår, var på Ulriks 60-årsfest. Åt massa god mat och drack goda drinkar. Sen åkte vi och träffade Milla och massa annat folk och det blev en sväng på krogen även om jag och Adam gick hem tidigt.



Älskar dig <3

<3

Fick jättefina blommor av älskling efter jobbet idag <3


Onsdag.



Igår hjälpe jag Linda och Tomas lite med att flytta in i deras nya lägenhet. Gick ju rätt bra för oss ändå tyckte jag, jag och Linda plockade upp det mesta iköket, utom besticken som vi faktiskt inte hittade xD


Åt kebabtallrik på Önsta till lunch =)



Till middag blev det Caesarsallad med lax på Appelbergs =)

RSS 2.0