Stockholm.

Blev inte så väldigt mycket bilder, men här kommer några av de bilder jag tog under resan till stockholm!


Åt en god lunch nånstans.


Göra sig i ordning för att gå ut!


Drinkar på Vampire Lounge.


Vilopaus kl 5 på morgonen i väntan på tåget hem.


Inhandlade ett par helt underbara skor från Iron Fist <3


Blev även ett par fina shorts som fick följa med hem.


Åt middag med min kusin Veronica, kul att ses det var länge sen sist!


Tyvärr hade jag ändå valt fel dag att åka hem, massa förseningar och inställda tåg, men jag hoppade på ett annat tåg så jag tog mig till sundsvall bara 4 timmar försenad ändå.

Födelsedagsfirande!

Adam fyllde år igår och vi hade en väldigt trevlig dag. Eftersom Adam fick en grill i födelsedagspresent så blev det grillning och mys i solen!








Nu är det bara 45 minuter kvar sen är jag påväg mot Stockholm! Det ska bli så kul, jag och Rebecka har så mycket planer så jag vet inte hur vi ska hinna med allt bara!

Längtar..


Har varit så skönt att vara ledig i två dagar nu, har hunnit med en hel del trevligheter och ändå tagit det lugnt och skönt! Imorgon blir det jobb igen och även lördag och söndag då det är dags för konfirmation. Blir spännande att se hela repetitionen imorgon, alla är ju så duktiga och det kommer bli så bra!

Men längtar, det gör jag ju egentligen inte efter att jobba i helgen, däremot att syster kommer och hälsar på så jag får träffa henne och hon skulle ha med några vänner från Sundsvall hit.

Och längtar riktigt, riktigt mycket, det gör jag tills nästa helg för på fredagen kliver jag på tåget till stockholm för att spendera några dagar med Rebecka och vi ska ha så roligt! <3
Har redan ångest för att försöka packa inför det, jag är ju van att alltid ta bilen så jag kan ha hur mycket som helst med mig. Blir mycket spännande att se vad jag ska lyckas få med mig, så nu önskar jag mig riktigt fint och varmt väder till nästa helg, då blir det lättare packning iaf!

Lunch på Lime.

Vi börjar dagen med sovmorgon och lunch, eller egentligen frukost, på Lime. Jättegod Hälsotallrik, hur mycket mat som helst så jag orkade inte äta upp allt heller.


Remember Me...


Damn. Jag hatar att se såna här filmer. Jag mår så sjukt dåligt av att se dom. Adam har suttit och skrattat åt mig (men ändå kramat mig och tagit mig på en promenad) för att jag satt med tårarna rinnande när filmen var slut. Han frågade varför jag blev ledsen å då börja jag gråta så mycket så det tog flera minuter innan jag kunde börja förklara. Nu kommer jag säkert drömma ännu mer mardrömmar. Som att det inte varit nog med såna nu..
Men, se den!


Tyler Hawkins lever ett rotlöst liv och släpper ingen inpå livet. Kärlek står långt ner på önskelistan - tills han träffar Ally. Hennes mod och spontanitet inspirerar Tyler att släppa efter och tillåta sig att känna lycka och mening med livet. Men både Tyler och Ally bär på hemligheter som snart kommer att ställa deras förhållande och kärleken på hårda prov...

RSS 2.0