20121022

 
Det går framåt! Har hämtat hem det nya golvet idag och har plockat ut den gamla hemska mattan iaf, så nu ska jag bara klura ut hur man lägger golv så ska jag försöka hinna göra det den här veckan!
På bilderna syns även fondväggen som äntligen har fått färg! Sjukt svårt att få den rätta nyansen på bild men den är nån typ av mintgrön!
 
 
Den hemska golvmattan..
 
Som tur är var den väldigt lätt att få ut!

20121018

 
Blev lite tecknande idag, sjukt länge sen sist, i alla fall sen jag gjorde något som blev färdigt. I brist på fantasi blev det ett självporträtt!
 
 

Målat ikväll!

Håller på att renovera det som ska bli ett gästrum här hemma. Rummet har bara använts som förråd och garderob tidigare men jag tyckte att det var bättre att göra ett till "riktigt" rum.
Har ingen bild på de gräsliga tapeterna som satt där, men väggarna var inte så snygga under tapeten heller. Tur att vi har vänner som tycker att vi ska komma igång med det hela, Risse har hjälpt mig med att både spackla och börja måla. Nu har jag målat ett par lager färg till, så nu är det fondväggen kvar och sen nytt golv när allt är färdigmålat. Ska bli spännande att måla fondväggen, jag har nämligen glömt vad jag valde för färg, vet bara att det är nåt grönt!
 
Efter att tapeten var borta.
 
 
Efter ett antal timmar med målning.

Älgar..

Har suttit ikväll och hjälpt en vän med en uppsats i biologi som handlar om älgar. Igår hade jag hemsk huvudvärk på jobbet hela dagen så idag fick jag vara hemma och ta det lugnt, har mått lite bättre idag, men känner mig allmänt trött och seg. Men jag har trots det suttit i en massa timmar och läst igenom vad hon skrivit om älgar, har lärt mig en del intressanta saker också. Inser att jag nog kanske borde plugga nåt när jag får tid, det är ju så roligt! Efter att hon åkte hem för en stund sedan har jag hämtat upp tvätten men sen hamnade jag här igen. Sitter och funderar på vad jag ska packa ner i väskan, för imorgon blir det jobb igen. Iväg på konfirmandläger och det kommer säkert bli jättebra, bara jag inte blir sjuk förstås.
Packa får jag nog göra imorgon för nu står det helt still i huvudet, ingen mening att packa då, då får jag ändå göra om imorgon..

Stitch <3

 
Fick ett paket på posten som visade sig vara det här supersöta skalet till mobilen!
Satt och kollade runt på eBay för ett par veckor sen och blev så kär i det här skalet och otroligt nog så tog det inte ens 2 veckor att få det fast att det skickades från Hong Kong!

 
 
 
 
 

RSS 2.0