Snart så!



Imorgon den här tiden är jag i/på väg till Umeå och väntar på att vi ska åka :D Ska bli så skönt att åka ibäg, har packat idag och jag tror iaf att jag har fått med det jag behöver. Tänkte när jag gick på jobbet att det är lite konstigt att tiden går så fort, för 3 år sedan imorgon så satt jag på planet till USA. Skulle så gärna vilja åka tillbaka dit. Men att åka till Mallorca imorgon är ju helt fel det heller, hoppas verkligen på att det blir bra!

Promenad och packning.


Jobbade mellan kl 8 och 9 imorse och sen dess har jag försökt komma på allt jag ska packa, åker ju på fredag! Tiden går så fort och jag måste packa idag för imorgon ska jag ju jobba.
Gick hem till mamma för att gå ut med Britney och hon fick följa med mig hem, så nu har vi nyss varit på Näbbar&Klor och handlat lite godis till damen =) Fast jag tror hon blev lite trött av allt promenerande för nu ligger hon på ett fårskinn på golvet helt utslagen.


Söt bild på Britney från i somras i stugan =)

Bakat och spelat :D


Fick Adam att följa med och handla och hjälpa mig att baka <3 Lyckades faktiskt få till en riktigt fin sockerkaka. Så imorgon blir det spännande och se om jag kan lyckas göra det jag har tänkt med den. Hoppas på bra resultat så kommer det bilder på det :D

Fort det gick att jobba.



Har en konstig känsla av att jag inte har jobbat alls idag, känns som att jag ska kliva upp och jobba tidigt imorgon också istället. Kanske bara för att idag var dag nummer sex i rad som jag börjat tidigt. Länge sen jag klev upp kl 6 så många dagar i rad! Fast den här dagen har gått fort, kanske för att jag jobbade med Ida och vi hade roligt åt det mesta xD
Åt god middag när jag kom hem från jobbet och fick besök av mamma och lillasyster en sväng och jag har nog världens snällaste syster för hon hade bakat så jag fick en kaka :D

Nu håller jag på att vaxa benen, alltid lika jobbigt men det är lika bra att få det gjort nu eftersom vi åker till Mallorca på fredag :D När jag är klar får jag se om jag ska spela med Adam en stund eller om jag ska baka. Kanske kan jag övertala honom att hjälpa mig baka så att det går fortare så kan vi spela medan kakan är i ugnen osv =)

Godmorgon =) hoppas att alla har sovit bra...

Godmorgon =) hoppas att alla har sovit bra, det har då jag iaf gjort! Vaknade lite plötsligt av väckarklockan och ramlade ur sängen när jag skulle vända på mig. Landade som tur var på kudden så det gick bra =) nu sitter jag på jobbet och försöker vakna även om det känns väldigt segt.


Hungrig!



Har haft en trevlig dag på jobbet och sen har jag mest bara tagit det lugnt. Har varit och handlat för jag har tänkt baka, får se om jag vågar ge mig in på det ikväll eller om det ska få vänta tills imorgon. Jag är väl inte direkt nån stjärna på det här med att baka men jag ska försöka iaf =)

Nu hoppas jag på att vi snart ska åka och äta mat!

Lagomt irriterad..


Har haft en riktigt trvlig kväll, jag och Adam har varit hemma hos mamma och ätit middag och sedan bara suttit och pratat där. Skönt att ha en lugn kväll eftersom jag börjar jobba kl 7 imorgon, så jag ska snart gå och sova.

Det jag ikväll är irriterad över är att jag läste post jag hade fått hem till mamma, eftersom jag inte har fixat med att ändra adress än. Hade iaf fått min lönespec. alltid kul att se vad man får för lön, men den här gången var det ju inte så kul, står på min lönespec att jag har jobbat och får lön för 60 timmar, men jag har egentligen jobbat det dubbla. Ingenting verkar ju fungera som det ska, min lönespec säger 60 timmar, timepool säger 81 timmar och mitt schema är på 120 timmar. Blir väl till att ringa på måndag och fråga hur dom har tänkt.

Nu tänker jag iaf gå och lägga mig och läsa en stund innan jag somnar!
Natti.

kväll igen.


Att dagarna ska gå så fort!
Men jag har hunnti med en del idag iaf, var hemma hos mamma och sydde kuddar sen åt jag Adam och Morgan middag på Kajsas. Ikväll har jag spelat lite med Adam och sen lagat matlåda tills imorn, tagit ettt varmt bad och satt upp gardinstång och gardiner i köket! Ser mycket mysigare ut nu med gardiner, såg så tomt ut innan! Ska ta bilder och lägga upp nån annan dag. Men nu ska jag sova för jag börjar jobba kl 7 imorn och tyvärr inte på ett ställe där jag vill jobba =/

Dags att sova nu!



Får försöka igen med att ha mina planer imorgon, får se om det blir nåt jobb eller om jag hinner med lite grejer =)
Jobbar sen onsdag, fredag och lördagmorgon. Ibland är det då konstigt hur olika det är från vecka till vecka hur mycket man får jobba.

Nu ska vi sova! Natti =)

Lunch och jobb!



Som vanligt när jag försöker planera något så blir det intesom tänkt. Hade tänkt att jag skulle hinna hem till mamma idag och fixa grejer men så blir det inte. Istället ska jag jobba 12.30-21.30 och innan det ska jag äta lunch med Adam <3
Så det blir nog mest att göra sig klar nu och sen går ner och beställa mat och vänta på att Adam kommer.

Glasspaus.



Vi är bjudna på middag ikväll så jag håller på att göra mig klar. Ska strax tvätta bort min ansiktsmask och sen fixa håret. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig men jag har ändå inte tagit hit så mycket kläder så det blir nog ganska lätt att välja xD

Har inte hunnit äta nån lunch idag, blev bara frukost för jag sov så länge! Så nu äter jag lite god glass medan jag funderar på vad jag ska göra :D

Natti.



Känns som att den här dagen har varit jättelång fast att jag knappt har gjort nånting, mest ätit mat kanske xD
Hela kvällen har jag och Adam ägnat åt att spelat, går riktigt bra för oss faktiskt. Kul att ha börjat spela riktigt igen, var så länge sen sist!
Trött är jag iaf så jag ska nog krypa ner i sängen, det bästa med ledig helg är att man inte behöver ställa nån väckarklocka tills imorn! Som tur är verkar det dessutom att det inte regnar lika mycket nu, hördes sjukt mycket här inne för en stund sen när det regnade riktigt mycket.

This will always be a sad day..


Regnet passar bra med mitt humör idag. 4 år sen idag, vi saknar dig pappa <3


Mys på balkongen


Lillstumpan verkar trivas ganska bra här ute. Men nu blir det en liten promenad innan vi ska fortsätta städa =)


Städar!


Eller jag försöker iaf städa, blir lite si och så med det när Britney försöker hjälpa mig xD Hon vill bara vara gosig hela tiden så jag får inte så mycket gjort som om jag hade varit själv men hon är ju så söt så det gör inget. Hon trivs iaf mycket bättre i den här lägenheten så hon håller sig ganska lugn ändå. Egentligen så tycker hon inte om att vara hemifrån men mamma är på kurs med jobbet så då får vovven vara hos mig istället =)

Lunch med Linda!



Vi hade lite svårt att bestämma oss för vart vi skulle äta egentligen, men till slut så fick det bli Kajsas eftersom det var närmast och så. Inget dåligt val visade det sig, maten var verkligen jättegod! Jag har ätit där 3 gånger nu, eller kanske är det till och med 4 gånger, men det har alltid varit bra mat, både pizza, kebab och så det här, Biff med Rödvinssås! Jag älskar rödvinssås och brukar göra det själv ibland och den här var riktigt god, nästan lika bra som min egen!





Efter att vi hade ätit gick vi på stan en sväng och sen hem hit och drack te innan Linda skulle gå och jobba. Var så länge sen vi var ute och åt lunch nu, så mysigt att kunna göra det mitt i veckan när vi ändå inte jobbar =) Måste ju passa på att träffa henne nu för hon åker ju utomlands en vecka nu och sen åker ju jag iväg en vecka. Känns inte alls som att det är så snart vi ska åka men det är ju snart bara 2 veckor kvar!

Vaken iaf..



Även om jag fortfarande är trött, enda anledningen till att jag alls klev upp var att dom skulle komma hit och kolla ventilationen i lägenheten.
Har inte planerat dagen riktigt än, känns som att jag inte riktigt har vaknat heller. Men Linda undrade om vi skulle gå och äta lunch på stan och det lät ju inte alls helt fel =)
Får helt enkelt städa senare, hade tänkt sätta upp gardinstängerna också men det är så konstigt så jag vet inte riktigt hur jag ska göra..

Lång dag..


Känns som att den här dagen har varit jättelång, har jobbat och inte haft speciellt mycket att göra. Kom hem från jobbet strax efter kl 22 och då gjorde Adam mackor åt oss så vi har suttit och spelat tills nu. Skönt att bara sitta och ta det lite lugnt. Nu är jag dock sjukt trött och ska sova, är ledig större delen av dagen imorgon så jag ska nog försöka städa, men om npn känner för att hälsa på är det bara att höra av sig!

Natti natti.

Trött, hungrig och ont i fötterna. Men jag...

Trött, hungrig och ont i fötterna. Men jag har haft en riktigt bra kväll! Hoppas att alla andra också har det =)


Fest nu då! Jag är lite för trött fö...

Fest nu då! Jag är lite för trött för det egentligen men det är ändå trevligt =) Adam var snäll och köpte några cider till mig idag för jag orkar inte blanda nåt ikväll, nån helg ska jag vara helt ledig så jag faktiskt orkar! Har ju köpt en blender så jag kan göra mina favoritdrinkar. Typ frozen strawberry daquiri =) <3 har just tittat på en sorts shot jag aldrig sett förut, spännande =)


Godmorgon! Nu har jag jobbat sen kl 8 och ...

Godmorgon! Nu har jag jobbat sen kl 8 och jag är lite förvånad över att jag inte var det minsta trött imorse fast att kl blev närmare 2 innan jag somnade. Hade fått tidningen imorse, tro vem som var snäll och gav mig den? Tack iaf, ska läsa den när jag kommer från jobbet! Nästa överraskning fick jag när jag öppnade dörren, det låg nämligen en kille och sov utanför vår dörr. Ingen jag kände igen så jag undrar verkligen varför han låg där på golvet och sov. Vad ska alla göra ikväll?


Mysig spelkväll.


Jobbade mellan 21 och 22 ikväll och sen jag kom hem från jobbet har jag och Adam suttit och spelat wow. Inte alls helt fel och ingen av oss vill väl egentligen sluta redan men jag börjar jobba kl 8 imorgon så det är väl bäst att jag sover lite =) Vi hinner ju spela imorgon också. Typiskt nog glömde jag att handla idag så jag har inget smör till mina mackor imorn, men det får väl gå bra ändå.

Sova nu iaf, natti natti!

Handlat!



Var på stan med Linda idag, köpte en tröja på lindex och ett par täckbyxor på barnavdelningen på KappAhl!
Fick även med en bild på min mixer som jag inhandlade i Sundsvall :D Tror jag ska testa den senare idag. Nu ska jag försöka skynda mig lite för Adam är hungrig så det låter som att han står i hallen och hoppar och väntar på mig xD Lät som att det blir Kebab eller pizza till middag =)




Shoppingbild!

Satte ihop en liten bild här med en del av det jag handlade igår!
Blev som sagt mattor och gardiner till vardagsrummet. Skålar, pannor och söta salt- och pepparkar i form av hundar och en grekisk kokbok! Tvättkorg, kuddar, vitlökspress och en kam var saker som jag faktiskt behövde, kuddarna ska jag ha till soffan, köpte även tyg för att sy överdrag till dom!
Sist så blev det ett par skor! Väldigt mjuka och sköna vinterstövlar med gosigt foder =)



När jag har fått ordning här hemma så ska jag försöka lägga upp bilder på hur det blev med allting också!

Handlar, handlar och handlar. Börjar bli...

Handlar, handlar och handlar. Börjar bli alldeles yr i huvudet xD men snart så är vi klara att åka hem! Kommer ju dock ta större delen av kvällen att packa upp allting jag har handlat. Kul blir det iaf, har köpt bla. mattor och gardiner till vardagsrummet =)


Sundsvall nästa!



Godmorgon!
Nu har jag just ätit frukost och sådär och sitter och väntar på att mamma ska komma hit och hämta mig så vi kan åka till Sundsvall ^^
Hoppas på att hitta lite grejer till lägenheten och sen blir det nog lite kläder hoppas jag, fast jag brukar ju aldrig kunna hitta något när jag vill.

Hoppas ni alla får en bra dag iaf :D

Hey hey.


Har jobbat idag 7-15 och var helt slut när jag kom hem. Känns som att förkylningen håller på att bli värre igen =/
Iaf så träffade jag Linda när jag hade slutat idag så vi handlade lite och gick hem till mig och lagade middag, blev kycklingfilé med sweet chilisås, pommes frites och god sallad. Mums mums, jag älskar god mat! <3

Efter att vi hade ätit och Linda och Tomas hade åkt hem så åkte jag och Adam en sväng till mamma för att hämta lite saker, bland annat två roliga/söta parfymer som jag hade beställt!

Såhär ser dom ut! Jag beställde den första, Crazy Kiwi och den tredje, Sweet Peach.
Det är helt enkelt små dockor som man kan sätta parfymflaskan i. Det bästa är iaf att dockorna kommer helt vita i en förpackning med små stickers så man får klippa och klistra för att göra sin alldeles egna docka! :D
Har haft roligt med det, jag gjorde en och Adam fick göra en, blev inte riktigt klara ikväll men ingen av oss orkade fortsätta, men jag tyckte iaf att det var riktigt kul, tror att jag ska beställa den sista också, bara för att ha den.
Här är en länk med mer information om "The Babes".
http://se.oriflame.com/dare-to-be/products.jhtml?prodCat=dtbfragrance

Uppe tidigt idag!



Väldigt ovanligt att jag kliver upp så tidigt när jag är ledig, jag klev upp samtidigt som Adam imorse ca 6.40. Hade tänkt ut en massa saker att hinna göra idag men tyvärr så blir det nog inte så mycket gjort, hann nästan bara sätta mig vid datorn så fick jag en förfrågan om att jobba så jag ska jobba 12-21 idag. Dessutom ska jag jobba 7-15 imorgon och det kommer kännas jättejobbigt för jag har inte jobbat där på typ 3 månader =/

Men nu ska jag iaf åka och lämna min bil hos mamma. Kanske gosa med vovven en stund och sen gå hem och fixa nån middag att ha med mig till jobbet idag. Känns som att 4 timmar är ganska lång tid för att göra det men jag vet att jag kommer ha bråttom ändå! xD

Hoppas att ni har en bra dag!

Vilken kväll.



Nu har jag lyckats vakna till liv på riktigt. Vi hade så otroligt kul igår, kräftskiva och sen en sväng på SMF. Så det här måste vi göra om, får se om det kan bli nåt nästa helg om jag är ledig. Fördelen at ha sina mammor över på fest var att dom diskade allt igår! Fast vi misstänker att dom började tycka att dom blev för många snapsar så dom ville ha en liten paus ;)

Nu har jag iaf snart städat allting och sitter här och undrar vart Adam tog vägen egentligen. Men det är väl bäst att fortsätta städa iaf!

Äntligen!



Just nu sitter jag och skriver det här i vår soffa i vardagsrummet i vår lägenhet! Det känns så bra!
Är galet trött efter att ha flyttat och packat upp grejer idag och sen jobbat.

Jag hoppas att alla får en jättebra kväll.
Nu ska jag ta och krypa ner i sängen.
Kramar!

Total happiness!


Har varit och handlat och flyttat en massa saker till lägenheten nu på förmiddagen, så galet mycket som ska göras. Men det är ju roligt samtidigt. Ser fram emot att Adam slutar jobba snart så jag kan få lite hjälp av honom också. Jag har ju världens snällaste mamma som har hjälpt mig med grejer idag!
Så när jag och mamma kom hem till henne så låg ett paket på trappan! Så himla glad blev jag, har väntat på det här paketet sen början av Juni!!



Det här låg hemma på trppan när jag kom hem, gissa om jag blev glad!



Paketet var mina korsetter från England! Här den svart/vita.



Svart underbust korsett, det är den här jag har fått vänta på eftersom dom inte har haft den hemma.

Dags att vakna igen då.



Har så mycket som jag ska försöka göra idag, så det är nog bara att sätta igång! Har en massa lådor med saker som ska till lägenheten till att börja med och sen måste jag få dit ett bord och extra stolar ifall vi ska kunna ha nån middag imorgon, och ja, köpa kräftor måste jag också göra annars blir det ju inget att äta!

Ska försöka ordna fram några fler bilder också senare när jag har fått in lite mer saker =)

Några bilder från lägenheten!

Har börjat flytta in lite nu, får bli mer imorgon men nu står iaf en del grejor där dom ska. Imorgon ska vi försöka ta dit soffan vi ska ha och så ta dit sängkläder och sånt, såg så tråkigt ut att ta en bild på sovrummet utan grejer. Sen så skulle tydligen Morgan komma på besök imorgon så vi måste komma ihåg att ta med en extra madrass också så han slipper sova på golvet!


Bild på köket från två olika håll.



Vardagsrummet ut mot balkongen.



Andra hållet  i vardagsrummet.

Godmorgon!



Har haft en riktigt skön sovmorgon, kände att jag behövde det efter igår när jag sov så dåligt. Känns som att jag mår lite bättre idag också.

Nu ska jag ta och äta lite frukost och sen åka ner till lägenheten och börja packa upp grejer. Ska bli så kul att börja få upp saker och se hur det blir! Flytta dit mer grejer får vi väl göra senare ikväll när Adam kommer hem från jobbet men det gör ju inte så mycket, vi hinner nog ändå ^^

Natti!



Efter ett par avsnitt av Bleach, en varm dusch och lite nässpray så ska jag nu äntligen försöka sova! Längtar tills jag får sova i min egen säng igen men det får duga att sova i syrrans bäddsoffa inatt.

Hemma igen!



Känns som att tiden gick väldigt fort måste jag säga. När vi kom fram igår, vilket blev ganska sent eftersom vi stannade till på Dollarstore i Strömsund så drack vi te och åt skorpor medan vi tittade på Fångarna på Fortet och sedan Time Out. >Väldigt sällan jag tittar på tv men det var riktigt skönt att bara ta det lugnt.

Var ganska kallt att gå och lägga sig men Britney kröp ihop mot min mage under täcket så det blev fort varmt och vi somnade nog ganska snart. Tyvärr blev det inte den lugna sköna natt jag hade sett fram emot.
Skulle tro att kl var strax efter 1 när jag vaknade av att Britney höll på och snurrade på i sängen, satte sig upp, la sig ner, vände på sig och sen bara satt upp och skakade. Försökte på alla sätt och vis att få henne att lugna sig och somna om men det gick bara inte så när kl var nästan 2 var jag tvungen att tända lampan och fråga henne vad hon höll på med. Råkade väcka mamma också så Britney gick över till henne men fortsatte vara lika konstig så mamma gick ut med henne en sväng och fick nästan bära in henne igen för hon ville inte gå in. Somnade gjorde hon ju iaf efter ett tag men vid 6-tiden vaknade jag igen av att hon trampade mig i nacken och klättrade över mig och satte sig i hörnet bakom min kudde. Jag vände på mig och somnade om men vaknade gång på gång av att hon klev fram och tillbaka över mitt huvud och skulle titta ut genom fönstret.
Har ingen aning om vad hon har haft för sig inatt men imorse var allt som vanligt när det blev ljust så jag vet inte om hon kanske har drömt mardrömmar. Hon brukar ju vara rätt knasig i vanliga fall men inatt var hon helknäpp.

Så det ska bli skönt att få sova riktigt nu inatt när vi är hemma, även om jag inte har bestämt riktigt vart jag ska sova. Men nu ska jag iaf ta med mamma så hon får se lägenheten så ska vi mäta lite och kolla vad jag ska ta dit för grejer sen =)

Bye!

RSS 2.0