Party!

Ready for my Halloween party! :D




Halloweenfest imorn.

Jag ska nog ta och gå och lägga mig om jag alls ska orka med morgondagen, ser fram emot en riktigt rolig kväll, men efter att ha haft ont i huvet hela kvällen på jobbet så är jag trött och vill bara sova nu! Ska bli kul att fixa smink och sånt imorgon, men jag har inte riktigt bestämt mig för vad det ska bli eller vad jag ska ha på mig för den delen. Blir spännande helt enkelt! Fler som tänkte fira halloween imorgon?






Sorry..


Nu har jag varit riktigt dålig på att uppdatera det vet jag, men jag har spelat en massa med Adam. Har iofs jobbat också, men spelat mer tror jag.
Idag har jag iaf varit på stan med Linda och hennes föräldrar, ätit thaimat och sen klippte jag och färgade Lindas hår, blev jättefint och hon passade verkligen bra i färgen. Fast efter det fick jag väldigt ont i nacken så Adams mamma var snäll och satte några frön i mina öron och gav mig massage <3
Nu ska vi helt klart sova om vi ska lyckas ta oss upp imorgon!

Haha, nice pic xD


Vi har riktigt kul och nej det är inte så illa som det ser ut, men jag och min lillasyster tycker om att leka med kameran xD





Party!

Nu har vi fest här, nån som känner för att komma så är det bara att höra av sig!
Här kommer för övrigt en bild på mitt hår igen är ljusare än det ser ut på bilden men men. Måste verkligen färga om det. Har faktiskt ägnat en liten stund åt att sminka mig oxå, köpte en 120 palett från ebay för ett tag sen och fick den förra veckan så nu måste jag ju testa lite ^^


Färgat håret idag!

Rött upptill och svart under, tyvärr blev det röda lite väl ljust så ska nog snart lägga i en mörkare nyans, men det ser ändå bra ut ^^


Äntligen klippt!

Mycket nöjd med håret, imorgon ska mamma hjälpa mig att färga det så då kommer det bli ännu snyggare!



Godmorgon! Börjar inte jobba förrän kl 16 ...

Godmorgon! Börjar inte jobba förrän kl 16 idag men jag är uppe ändå, och på väldigt bra humör, för jag är nämligen hos frisören och ska klippa mig! <3


Godmorgon!

Riktigt skönt att ha en liten sovmorgon idag, är så fint väder så jag skulle vilja vara ute hela dagen men tyvärr börjar jag jobba kl 12 och jobbar till 21 så det blir inget av med det idag. Adam har varit och handlat så vi lagar mat nu, så med lite tur hinner jag vara ute lite innan jag ska till jobbet. Hade tänkt boka en tid att klippa mig i veckan också men jag vet inte när, fanns ingen tid imorn efter jobbet så det får nog bli på onsdag eller torsdag, vill ju göra det på en gång, men så är det väl alltid när man har bestämt sig för vad man ska göra.

Hoppas iaf att alla ni får en fin dag och passar på att vara ute i solen!

Golden Times vintage photo.

Sjukt kul verkligen, en fotostudio där man fick välja ett tema och så plockade de fram kläder och saker så hade de en väldigt duktig fotograf som tog bilder. Är väldigt nöjd med det, och det var värt varenda krona.








Bilder från Mallorca.

Liten sammanfattning av vår semester.



Marknad i Alcudia.



Adam <3



Utflykt till väldigt fina grottor.



Vatten i grottorna.



Massor av god mat.



Lek på stranden.



Solnedgång vid stranden.

Nu har vi landat i sverige och sitter i bi...

Nu har vi landat i sverige och sitter i bilen påväg hem ifrån Umeå. Tråkigt att komma hem till det här vädret men lite skönt ändå, nu vill jag bara att det ska gå fort att komma hela vägen hem! Har verkligen haft en mysig semester. Är fortfarande ca 2 timmar tills vi är hemma så får se om jag orka lägga upp bilder ikväll, annars får det bli imorgon.


Sista kvällen här och jag och adam har var...

Sista kvällen här och jag och adam har varit och blivit fotade, sjukt kul och jättefina bilder blev det! Snart dags att packa, hoppas allt går ner bara...


Nu drar vi ut på fest här i Magaluf! Får h...

Nu drar vi ut på fest här i Magaluf! Får hoppas att kvällen blir så bra som den ser ut att bli! Har haft en riktigt nice dag med sol och bad i havet =)


Tittat på grottor idag, riktigt kul! Imorg...

Tittat på grottor idag, riktigt kul! Imorgon ska jag och Adam försöka ta oss till Magaluf med buss, det blir spännande =) hoppas allt är bra hemma =)


Idag har vi varit på marknad i Alcudia, ku...

Idag har vi varit på marknad i Alcudia, kul att kolla men köpte bara några armband och nu ikväll har jag och Adam varit ute och gått efter stranden =)


Har haft en riktigt bra dag, solat och bad...

Har haft en riktigt bra dag, solat och badat både på stranden och vid poolen. Allting är helt enkelt jättebra här, så jag hoppas det fortsätter lika bra =)


Nu ligger vi i sängen på vårt hotell, rikt...

Nu ligger vi i sängen på vårt hotell, riktigt mysig 2rums lägenhet. Resan och allt har gått bra så nu ska vi försöka sova några timmar iaf =)


Äntligen!


Tiden har gått fort och samtidigt väldigt sakta men idag är det äntligen dags, kl 16.00 åker vi härifrån mot Umeå och flyger ikväll till Mallorca! Det ska bli så skönt att komma iväg och bara ta det lugnt.
Idag är det också exakt 3 år sen jag satte mig på flyget till USA. Några bilder här från den resan, så får vi hoppas att jag har massor med bilder att visa här när jag kommer hem!


New York.



New York.



Long Island, New York.



Sears Tower, Chicago.








RSS 2.0