Middag på Kajsas! Vi är nog bara väldigt l...

Middag på Kajsas! Vi är nog bara väldigt lata för det är femte gången den här veckan jag äter ute. Men idag blir det iaf kycklingsallad. Mums! Har inte flyttat eller städat nåt idag, har träffat micke en stund istället. Men imorgon får vi så lov att fixa det sista innan jag åker med mamma till sundsvall för att hälsa på lillasyster.


Sova i nya lägenheten inatt!


Nu har vi flyttat det mesta av alla våra grejer och börjat att städa ur lägenheten.
Så vi ska åka iväg nu till vårt nya hem och fixa iordning lite saker innan vi ska sova. Ser ut som ett kaos med alla flyttkartonger men det blir nog fint när det blir klart!

Tyvärr kommer vi ju inte att ha något internet till att börja med men det får vi lösa.
Jag får försöka skriva lite ändå, om inte annat så från min mobil.
Ska försöka ta några fina bilder också men det får bli när vi fått lite ordning så våra grejor =)

Packat, flyttat och diskat.


Låter det inte helt underbart kul?

Kanske inte..det är det väl egentligen inte heller, men jag bara längtar tills det är klart!
Har iaf börjat kännas som att vi kommer nånstans med flyttandet nu. Ska flytta lite mer möbler imorgon och börja fixa och få det fint =)

Tyvärr kommer vi nog inte ha nåt internet när vi flyttar eftersom ingen har tagit tag i den saken, men det får väl gå ändå.

Nu ska jag försöka ta mig till sängs för jag är väldigt trött, var trots allt uppe kl 6 imorse och det har varit full fart hela dagen lång.

Natti!

338 - För mycket att göra!


Känns verkligen som det, att jag har för mycket att göra.
De senaste dagarna har jag hållit på att packa och flytta saker men jobbat också. Har lite svårt att hinna med känns det som.
Sen som vanligt så vill jag har nåt att göra för att bara ta det lugnt ett tag och för tillfället gillar jag att spela det här spelet!

Favoritspelet just nu!


På level 7 som är min favorit är jag nr 5 på hela facebook xD

337 - Gonatt!



Har inte alls haft nån ork till att skriva något idag. Jobbade 7-16 och när jag kom hem satte jag igång att packa och städa i köket. Hann med att packa 5 lådor med grejer från köket och städa ur en del skåp. Har dessutom packat ner det mesta av alla kläder jag har här så imorgon blir det till att flytta saker!

Ska låna bil av mamma så kan jag ta med en massa lådor till nya lägenheten och börja packa upp!
Om jag har tur och får lite hjälp av Adam och Morgan så kan vi kanske ta lite möbler också. Jag har tänkt mig att vi ska hinna flytta allting tills på onsdag så jag hoppas att vi kan fixa det. Vill bara få allt klart nu när vi har börjat flytta!

Nu ska jag ta mig till sängen. Man blir trött av att vara uppe tidigt och jobba!
Natti!

Yesterdays pictures




Jag och lillasyster <3


Adam och Milla gillar Tequila!


Jonas och Adam passade på att gosa i soffan.


Blev ju lite folk igår iaf.

20110219



Hellu!
Nu har jag jobbat klart för idag, var inte så lite trött när jag vaknade imorse men det gick bra ändå.
Fick frukostsällskap av Milla som kom för att hämta sina saker men hon fick en macka och sova en stund på soffan när jag gick till jobbet.

När jag kom hem så stekte Adam hamburgare så vi har just ätit lunch, tror jag ska gå och handla för att köpa nånting gott att äta senare. Väntar på att Adam och Morgan ska äta färdigt så ska vi hjälpa mamma och Kent att flytta lite grejer.

Vet inte riktigt vad som händer mer, jag ska försöka packa ner lite grejer tror jag.

Vad händer ikväll?
Vi ska ha en lite lugnare kväll än igår men vill hitta på något roligt ändå.

Tack och godnatt!



Nu säger vi tack och godnatt för kväll! Har haft en både jobbig och väldigt trevlig dag.
Började med morfars begravning som var väldigt väldigt fin. Efter det blev det fika med smörgåstårta och jag och Adam tog en sväng på stan för att inhandla nya byxor till honom.
Klockan 16.30 var det dags för middag på bowlingen och maten var helt underbar! Åt "Husets pepparbiff black and white". Tog med oss Tina och Mathias hem därifrån och sen droppade det inte lite mer folk eftersom och det blev en riktigt trevlig kväll och jag hoppas att alla andra som var här också hade roligt!

Nu har jag gått med Adam ner på stan och köpt mat, tagit hem och matat honom och duschat honom så nu ska vi äntligen få sova. Ska bli så skönt!
Det jag önskar mig allra mest just nu är en lång sovmorgon imorgon men tyvärr börjar jag jobba kl 7 och slutar 12. Blir väl lite packande och sen är festen igång igen antar jag.

Natti.

Middag på bowlingen! Väldigt trevligt och ...

dsc00165 (MMS)

Middag på bowlingen! Väldigt trevligt och nu längtar jag efter maten! <3


Mums!

Ibland är det här det godaste man kan äta, chicken nuggets med pommes och beasås! <3


Packar..


Känns som att jag har packat hur mycket saker som helst men ändå är det massor kvar! Ska bli kul att flytta men det är jobbigt också. Tycker inte att vi har så mycket saker men tydligen har vi det.

Idag har jag lagat köttfärssås till middag, skulle ha spaghetti till den men då var det såklart slut så vi fick ha ris till istället. Inte lika gott men bra ändå.

Nu väntar jag på min kära mor som ska komma och hjälpa mig flytta några lådor till vår nya lägenhet. Men hon bakar tydligen bullar så jag får väl så snällt vänta tills dom är klara!

20110215


Har varit hos mamma och ätit väldigt god mat ikväll + efterrätt som jag gjorde, blev också riktigt bra. Så nu är jag lagomt mätt och börjar bli lite smått trött men det är lite tidigt att sova redan. Vet inte om det är för att jag ätit massa god mat eller för att jag varit på gymmet idag men trött är jag.
Ska krypa ihop i soffan med boken istället!

8mm och nytt smycke <3






Glad alla hjärtans dag!


Hoppas att alla får en mysig dag!

Själv så håller jag på att göra iordning lite mat så jag ska hinna äta lunch innan det är dags att börja jobba.
Jobbar 13-21.30 så får se vad jag ska hitta på när jag kommer hem ikväll.

Myskväll.


Har haft en riktigt slö dag idag fast ändå fått saker gjorda. Bakade scones på förmiddagen eftersom jag var hungrig och inte orkade gå och handla bröd. Dom blev iaf riktigt goda även om jag bytte ut lite grejer och råkade ta lite för mycket smör i. Skulle göra halva receptet så jag delade på allt utom smöret men det kom jag på efteråt, tur att det blev ätbart ändå. Här är vad jag hade i mina.



Mamma lämnade av Britney här vid halv tre så hon har hållit mig lite sällskap medan jag försöker packa. Men hon blir orolig när hon ser att jag lägger ner allt i lådor. Hon tror nog att vi ska åka nånstans ikväll.
Nu har vi just ätit middag som blev chicken nuggets med strips. Väldigt gott var det.
Blir till att krya ner i soffan med vovven en stund nu och läda några kapitel.

Ett par bilder


Lägger upp några bilder från igår kväll.





Nu säger jag gonatt!


Ungefär så här pigg ser jag ut nu och har väl sett ut så i några timmar. Blev sjukt trött efter att vi var på Kajsas och åt middag. Det betyder nog att jag var trött innan också eftersom jag inte orkade laga mat.
Iaf så tar jag och kryper ner i sängen nu istället för att sitta här och halvsova i stolen!



Fredag!



Har jobbat klart för idag även om det blev en timme extra för att vi var för lite folk. Hade iaf ett paket att hämta ut idag så jag tog med det direkt efter jobbet. Här är vad som fanns i! Duschkräm med 4 olika dofter, en deo, en handkräm, en nattkräm och 5 mini läppstift.



Sitter och funderar över vad jag ska göra ikväll men har inte riktigt bestämt mig. Ska jobba imorgonkväll så egentligen borde jag kanske hitta på något roligt ikväll? Samtidigt är jag trött efter jobbet så jag känner mest för att krypa ner i soffan, dricka te och läsa ut min bok och börja på nästa.

Önskar iaf alla en trevlig kväll!

Natti!



Nu tänkte jag försöka ta mig till sängen. Är inte alls trött egentligen men jag börjar jobba kl 7 imorgon så det är väl bäst att man försöker sova iaf. Får läsa några kapitel så kanske jag blir trött!

Hade mamma här på middag idag efter att ha varit på stan med henne och när vi hade ätit följde jag med henne hem eftersom Adam och Morgan ändå var i backen och åkte. Så jag och mamma har haft en riktigt mysig kväll <3

Nyklippt

Här kommer ett par bilder på mitt hår. En bild på hur det såg ut innan och en bild på hur det ser ut nu efter. Egentligen syns det kanske inte speciellt mycket skillnad, men det känns mycket bättre nu!
Har som vanligt varit hos Jenny på Trudes. Blir alltid så fin i håret när jag har varit hos henne!


Innan jag gick till frisören.



Efter frisörbesöket

Tjockisdag


Länge sen jag åt så mycket söta grejer på en och samma dag. Jag som inte är så speciellt förtjust i vare sig kakor och godis eller tårta och bakelser.
Men idag har jag varit hos Linda och vi har bakat tårta, som faktiskt blev fantastiskt god.
Marängbotten med mandel, kolasås, grädde och riven mörk choklad.
Sen hade Lindas mamma Pia gjort en blåbärstårta som också var väldigt god, så jag tog en liten bit av den med.

Adam hämtade mig hos Linda efter att han hade varit i backen så vi åkte och fikade hos hans föräldrar innan vi skulle hem. Blev en kopp te och en semla där!

Nu känner jag att jag inte alls mår bra av att äta massa såna saker, nästan så att jag mår illa så jag ska försöka sova istället.

Krypa ner i sängen och läsa en stund så kanske jag kan somna. Måste kliva upp tidigare imorgon än vad jag gjorde idag, för idag var klockan nästan 10.30 innan jag tog mig upp - jag älskar verkligen att sova!
Fast imorgon kan jag nog ta mig upp iaf eftersom jag har bokat tid hos min frisör så hon ska få göra något åt mitt hår! Jag tycker att mitt hår ser väldigt fint ut just nu, men det börjar bli slitet så jag kan behöva en klippning!

Så nu ser jag fram mot en underbar dag imorgon, för om den börjar hos frisören måste dagen bli bra!

Äntligen frisk


Känner mig nästan helt frisk idag, helt underbart!

Blev tyvärr ingen tur till gymmet men mysig promenad med vovven under dagen och en promenad med Adam nu ikväll. Känns bra att orka röra på sig igen!

Annars har jag mest suttit vid datorn och skrivit. Finns så mycket man borde hinna med. Jag vet aldrig vart jag ska börja nånstans.

Imorgon ska jag iaf förmodligen träffa Linda och hjälpa henne baka, kan bli intressant att se vad det blir.

Soppa <3


Har gjort mumsig tomatsoppa till middag så nu ska jag krypa ner i soffan med vovven och läsa lite innan vi ska ta en promenad.


Härligt med sol!


Ska strax gå ut i solen, ska följa Adam till backen och sen går nog jag hem till mamma en sväng.
Jag mår fortfarande inte riktigt bra men lite bättre känns det iaf. Får väl hoppas att det blir bättre av lite frisk luft och sol!

Happy Birthday!


Stort grattis till världens bästa Linda som fyller år idag! <3



Jag ber om ursäkt för att det blev en väldigt gammal bild på dig gumman men ni är så söta!

Inge bättre än.


Hade hoppats att det skulle gå över snart men jag låter fortfarande lika roligt när jag pratar, när det ens går att höra vad jag säger och jag är yr, illamående och har ont lite överallt.

Det är så jobbigt och tråkigt att vara sjuk och inte orka göra något alls. Så ikväll drömmer jag mig långt bort med alla mina bilder från resor till varmare platser!


Mitt i öknen i Egypten <3 2008 tror jag?

Sjuk..



Vaknade och klev upp imorse runt kl 9 och insåg att jag inte mådde så värst bra idag, till och med sämre än igår. Så det var inte annat att göra än att ringa och sjukanmäla mig. När jag sen ringde insåg jag att jag inte hade någon röst heller, fick hosta och ha mig för attt få fram vad jag ville.

Så vad har jag gjort idag då när jag är sjuk?
Precis som de flesta dagar när jag inte mår bra så finns bara en sak att göra, sova! Kan lika gärna stanna kvar i sängen för annars somnar jag bara typ på soffan eller så. Så jag har sovit nästan till nu från ca kl ett inatt.
Känner mig lagomt seg och stel i kroppen med jag mår lite bättre iaf.

Blir snart dags att laga middag. Adam får hitta på nåt gott att äta. Jag inte det minsta sugen på nån mat alls men måste ju äta när jag ska ta mitt penicillin så jag har inte så mycket val.

Dags för sängen kanske.



Känns som att dagen har varit lång men det är nog mest för att jag inte har mått så bra, fick en alvedon hemma hos mamma när vi drack te och då blev jag iaf av med huvudvärken och det mesta av mitt ont i magen.
Har tagit min sista tablett för ikväll och hoppas att jag ska få sova bra inatt nu. Ska jobba 13-21.30 imorgon och jag hoppas verkligen att jag kan det, men jag får se hur jag mår när jag vaknar imorgon, hade feber förut ikväll innan jag tog alvedon så hoppas jag inte har feber imorgon =/

Hoppas att ni andra har haft en bättre dag än mig iaf! Kram och gonatt

6mm nu!

Det går framåt och det går bra, har inge ont alls så jag är glad! Sist jag skulle töja så fick jag väldigt ont och fick ta ut det igen men nu verkar det gå bara bra.



Nu ska jag täffa mamma en sväng och sen ikväll blir det bara att ta det lugnt. Mår fortfarande illa av vad jag antar är biverkningar från penicillinet. Åt tydligen inte tillräckligt när jag tog den första tabletten idag, och nu har jag nyss tagit en till och hoppas att det inte blir värre.

nu tar jag dig...

och Fruset Offer är två böcker jag inhandlade idag på Rödakorset. 10 kr för båda böckerna tycker jag var väldigt bra! Båda verkade riktigt bra, Fruset Offer har jag börjat läsa en gång förut när nån hade lämnat den på jobbet men sen försvann den så nu ska jag äntligen få läsa den färdigt!



Despicable me!


Sjukt söt och rolig film! Ni borde se den om ni inte har gjort det redan!
Jag älskar att titta på bra barnfilmer, trodde inte att jag skulle gilla denna men den visade sig vara riktigt bra!


Dricka te i soffan.



Med en bra bok under en varm och mysig filt medan jag öppnar balkongdörren för att få in lite luft, det är mysigt det!

På tal om balkongen så vaknade vi inatt av ett väldigt högt och konstigt ljud. Lät ungefär som att taket rasade in. Kollade på balkongen imorse och insåg vad det var. Vi har ett stuprör som går ner efter väggen mitt på vår balkong och i det så var det fullt med is, hade väl frusit eftersom i höstas så det var helt fullt med is och hade runnit över så det var is på hela utsidan också. Men inatt då hade det tydligen smält ganska mycket eftersom det har varit så varmt här de senaste dagarna, så all is som var i röret kom flygande ut  i stora bitar mitt i natten med sån fart att det även tog med nedersta biten på stupröret...
Isbitarna som låg utspridda på balkongen var ca 20-30 cm långa och kanske ca 10cm i diameter, inte konstigt att det lät mycket!

Pannkaka!



Det ska vi äta till middag idag, håller på att göra dinkelpannkakor, vispar grädde och så fick jag en burk hemgjord jordgubbssylt av mamma <3


RSS 2.0