Stickade vantar

Stickade ett par lovikka vantar till mamma igår, riktigt fina blev dom! Jag har faktiskt bara stickat vantar en enda gång förut och det var ett par lovikka vantar när jag gick i nian och vad jag kommer ihåg så tog det mycket längre tid då! Tog ca 3 timmar att få dem här färdiga tror jag så det var ju synd att jag inte hade mer sånt garn. Däremot har jag massor med garn i en stor påse, men inget är sorterat så jag kanske skulle ta och gå igenom det och se vad jag kan göra av det.


God morgon


Jag är inte riktigt vaken än men mamma har just lämnat lillstrumpan här så vi kan ha sällskap av varandra när jag ändå ska vara så sjuk att jag inte kan jobba. Tror vi ska ta och krypa ner i sängen igen faktiskt. För sen ska vi försöka städa så mycket jag nu orkar så det är fint när Adam kommer hem senare idag!


Vackra platser!

Jag som alltid är sugen på att resa hittade dessa länkarna och nu vill jag bara boka flygbiljetter. Så otroligt vackra platser det finns! Men hur ska man kunna välja?


http://www.thecoolhunter.net/article/detail/1957/amazing-places-to-experience-around-the-globe-part-1

http://www.thecoolhunter.net/article/detail/1990/amazing-places-to-experience-around-the-globe-part-2

http://www.thecoolhunter.net/article/detail/2044/amazing-places-to-experience-around-the-globe-part-3

Jobbigt..

Det är så hemskt tråkigt att vara sjuk! Tyckte för en stund sen att det kändes lite bättre så jag gick ner i källaren för att hämta upp min tvätt som hade torkat och tvätta lite mer. Insåg när jag kom upp igen att jag nog inte mår nå bättre för jag blev helt slut bara att gå uppför trappan..och nu borde min andra tvätt vara klar att hängas så det är bara att släpa sig ner i källaren igen..


Tidig kväll..


Blir bara mer och mer förkyld känns det som. Nyser så det känns som att huvet ska gå i bitar och jag har ont i hela kroppen trots värktabletter. Hade hoppats på att bli bättre så jag kunde jobba imorgon men tyvärr verkar det ju inte bli som jag vill. Det är bland det värsta jag vet att behöva vara hemma från jobbet och inte kunna göra nånting.
Ska gå och lägga mig tidigt iaf, men ändå inte för tidigt för då vaknar jag väl mitt i natten och kan inte sova då istället.
Önskar mest att jag hade Adam hemma så han kunde få ta hand om mig lite. <3

Inge bättre..

Om inte annat så är jag ännu mer förkyld nu än vad jag var igår. Har gjort en riktigt god smoothie nu och hoppas att alla vitaminer hjälper mot förkylningen!
Längtar bara tills det blir såhär soligt och varmt så jag kan sitta på balkongen igen!


Nybakat!

Mår inte alls bra just nu, min hals gör väldigt ont och det är nästan omöjligt att prata. Börjar dessutom bli täppt i näsan och det känns jobbigt bara att behöva andas.
För att göra förkylningen lite mer uthärdlig så har jag idag bakat bröd och gjort en mumsig avokadoröra med massa vitlök till det. Har ingen lust att äta eftersom det bara gör mer ont i halsen då, men det här går nog ner ändå!




Härligt!

Vi hade ett riktigt bra läger och ganska bra väder fick vi också.








Vi hade väldigt roligt!






Jag kanske borde bli skidlärare xD

Mat, mat och mer mat!

Jag tror nästan att man kan säga att min favoritsysselsättning när jag är ledig är mat. Man ska passa på att äta massa gott när man är ledig tycker jag! SÅ nu under veckan så hälsade vi på Michaela och Jonas och tillagade egen pizza. Blev så otroligt gott och mycket billigare än att gå ut och äta!







Blev även ett besök på Broken i Åre. Det är som ett måste när jag är i Åre för dom har så mycket god mat! Det blev iaf en bild på det förrätt som jag och Adam beställde, deras "House Five" och allt var riktigt gott, räcker nästan med förrätten för att bli mätt så vi beställde mat med hem och åt hälften typ, sen fick resten bli frukost dagen efter!


Skidåkning i Åre!

Idag har jag kommit hem efter att ha varit en hel vecka hos Adam i Åre. Veckan började med strålande fint väder och vi bestämde oss för att ha en dag i backarna. Så härligt var det och det gick riktigt bra att åka tycker jag trots vissa mindre problem när jag och Adam inte hade samma syn på vad som var en brant backe!
Låter bilderna tala för sig själva.












Renar!

Tog med Britney ner till parken idag så att hon fick titta på renarna, men hon tyckte att det var mer intressant med alla hundar och människor som gick förbi och tittade knappt åt renarna. Söta var dom iaf.




RSS 2.0