Ren och fin bil iaf


Har diskat, tvättat och städat lite och tvättat bilen ordentligt! Så jag känner mig rätt nöjd med det jag har hunnit med ikväll. Inte så roligt men det känns iaf bättre att ha det gjort och det är ju bara att fortsätta imorgon, har mer disk, tvätt och städning som behöver göras. Det märks att jag jobbade och inte var hemma på kvällarna heller förra veckan.
Men nu ska jag försöka sova lite så jag inte är lika trött imorgon som jag var imorse, kände mig mer död än levande när jag klev upp.

Natti

Städkväll



Har just ätit middag, blev vegetarisk pasta sås och spaghetti idag så nu kanske jag har nog med energi för att ta tag i det här med disken och sen städa och helst hinna tvätta bilen också.

Bäst att sätta igång verkar det som om jag ska hinna med det ikväll!

Halloween

Några bilder på oss innan/när vi var ut i Sundsvall igår.


Såhär blev min outfit när jag hade sytt allt klart!


Närmare bild på mitt smink


Sötaste syster var pirat


Adam är ju alltid lika söt


Hittade även ett par bilder på Mingla.se



Vad kan detta vara?

En liten sneak peak på vad jag har sysslat med större delen av dagen -nämligen sytt en klänning med tillbehör eftersom vi åker till Sundsvall imorgon för att hälsa på syster och följa med henne på nån halloweenfest.


Vad tror ni att jag ska vara?

Convalaria


Titta in på den här fina bloggen och var med i hennes tävling där du kan vinna vattenpärlor!

http://convalaria.blogg.se/2011/october/tavling-vinn-vattenparlor.html

HYPE by MOOD‏

HYPE by Mood är en serie ammoniakfri hårfärg och kraftfulla stylingprodukter speciellt framtagna för dig som både färgar och stylar håret. En hypad frisyr kräver varaktig hårfärg och hållbar styling. Samtliga HYPE-produkter innehåller Triple Action Protection, HYPE by Moods unika system som bevarar hårets färg och skyddar det mot värme och skadliga UV-strålar.

Nu har du möjlighet att få testa några av deras produkter!
Ansök via länken för att ha möjlighet att testa två av HYPE by MOODs produkter: Fiber wax, Fix mud, Curl booster och Heat protection.

Ansök senast den 25/10
http://www.smartson.se/testpilot/hypebymood/index.htm





Haha..

Hittar så många roliga och fula bilder på mobilen..






Myskväll med Britney

Efter jobbet idag så hämtade jag Britney hemma hos mamma och vi tog en lång härlig promenad i solen innan det var dags för middag. Läsa och mysa i soffan efter middagen blev till att sova i ca 2 timmar men mysigt hade vi iaf!


Myskväll.

Tidigare idag så bjöd Adam mig på lunch på stan och vi gick en liten promenad.
Nu har vi varit hos mamma och ätit middag och nu sitter jag här med ett glas vin och tända ljus och ska krypa ner i soffan med en bra bok nu när jag har varit på biblioteket och hämtat böckerna jag hade reserverat!



Lägerdags!


Nu har jag packat och grejat så jag ska ha med mig allt jag behöver för i helgen ska jag åka på läger med våra konfirmander!
Ser fram emot en trevlig och rolig helg och hoppas på att vi iaf får någorlunda bra väder. Men jag har både paraply och täckbyxor med för man vet ju aldrig. Är säkert något jag har glömt också men då får jag klara mig utan.

Nu ska jag bara försöka vila en liten stund innan det är dags att åka.
Min fökylning vill inte riktigt ge med sig så jag får väl bara hoppas att den inte blir värre iaf.

Har dessutom hunnit laga mat så att Adam ska ha nåt att äta i helgen och så hann jag ju få lite lunch också, pastagratäng blev det iaf =)

Halloween?


Det är ju iofs en hel månad kvar dit men lite planering brukar ju krävas och jag är ju alltid ute i sista minuten även när jag vet vad jag ska ha. Har funderat och skissat och mätt en hel del igår och idag och börjar få lite koll på vad det är jag vill göra och det är nog tur att jag har en månad på mig för det kommer nog att behövas!

Jag kan ju aldrig göra något enkelt..
Men jag vill inte avslöja än vad jag ska ha, sparar det tills jag iaf har fått tag på material och börjar klippa och sy ihop allt! Det ska iaf bli riktigt roligt att se vad jag kan få till.

Det är så roligt med halloween, en kväll när man kan gå ut och vara precis vem eller vad man vill. Utan att nån tycker att man är konstig iaf!

Har ni planerat vad ni ska klä ut er till på halloween? Om ni ni ska klä ut er?

mmm..


Mums! Varm choklad med grädde, chokladsås och kolasås!


Underbart att få sova!


Gick och la mig på sängen igår för att krama lite på Adam. Somnade från ca kl 16 och vaknade typ kl 20. Så jag borstade tänderna och gjorde mig klar attt sova och så läste vi i typ 2-3 timmar innan vi somnade igen och jag klev upp alldeles nyss. Kan nog sova hur länge som helst..


Nyvaken

Lugnt och skönt

Har det så lugnt och skönt här hemma när jag är ensam. Har ätit god middag alldeles själv och ska nog inte göra så mycket annat än att ligga i soffan och läsa ikväll.


RSS 2.0