Nu åker vi!



Jag hoppas att det är finare väder uppe i stugan än det är här, ingen höjdare att måla om det regnar.
Nu har jag iaf packat det jag behöver, ett ombyte kläder och stickade sockar <3 Ska göra mitt bästa för att bli frisk så snart som möjligt för det här orkar jag inte med...


Jag hatar att vara förkyld =/



Igår mådde jag ju inte så bra och medan vi höll på att städa ur lägenheten igår så nös jag hela tiden men det trodde jag var just för att vi städade. Tydligen var det inte bara därför för imorse när jag vaknade så var det helt täppt i näsan och ont i halsen =/

Jag ska iaf åka iväg med mamma idag när hon slutar jobba, blir en sväng upp till stugan för att måla lite så kommer vi nog hem imorgon. Skönt att åka iväg lite iaf för det känns som att jag kan behöva vila lite nu!

Idag har jag iaf lämnat ifrån mig nycklarna till lägenheten så allt är klart, så skönt att det är gjort. Tur hade vi också, för Henke hade börjar flytta ut grejerna från lägenheten vi ska hyra, så vi fick ställa in våra grejer där direkt så vi slipper ha dom nån annanstans först. Att allting känns så bra nu, säkert bara därför jag har blivit sjuk xD

Sjuk =/


Inte alls kul att bli sjuk men inte mycket att göra något åt heller.
Tvärr är det ju saker jag ändå måste göra. Har sovit hos Adam inatt men nu ska jag bara försöka få i mig lite mat och sen gå ner till lägenheten och försöka städa. Borde kunna hinna städa köket iaf idag för där inne har vi ju nästan ingenting kvar ändå och så blir det till att flytta ut möblerna ikväll å att det går att städa resten!


Jobbar och jobbar.



Men det är bra ändå, trodde att jag skulle vara tröttare idag eftersom jag tog på mig att jobba kvällen också igår fast att jag redan jobbade 7-12 men det går bra. Ska jobba med Ida nu under dagen =)

Har försökt hinna packa och flytta lite saker från lägenheten oxkså men lite svårt att hinna med när jag jobbar idag jobbar jag 7-21 och 7-16 imorgon så det får bli imorgonkväll och måndag att städa.
Det som är bra är att vi har fått klart att vi får hyra en lägenhet på Backgränd från nu i september, inte riktigt klart om vi kan flytta in nu den första men snart iaf :D Så då ska vi se till att ha internet så det blir bättre uppdateringar och mer bilder!

Bio igår!

Tittade på A-Team. Faktiskt så tyckte jag att den var riktigt bra! Inte ofta att jag går på bio annars utan att veta vad det är för film jag ska se, så det var ju tur att den var bra.


Spel spel spel =P

Att jag aldrig har nåt bättre för mig än att spela konstiga spel på facebook xD
Men nu har jag iaf spelat Super Mom och tydligen skulle jag vara en väldigt bra mamma om det funkade såhär!


tisdag idag?


Känns som att dagen har varit hur lång som helst, känns faktiskt inte alls som att jag har jobbat idag. Det kan ju iofs bero på att jag sov ca 2 timmar när jag kom hem från jobbet. Finns det något bättre egentligen än att komma hem och bara kunna gå och lägga sig? Jag tycker att det är helt underbart!

Hade planerat middag osv men vi åt hemma hos Adam så det får bli wok imorgon istället.

Ser fram emot att se om vi får hyra lägenheten vi vill nu också, måste börja packa ihop ordentligt imorgon när jag är ledig. Får se till att komma ur sängen i tid xD
Blir iaf middag och bio med Adam imorgon, så nice! <3

Bonka-rally i Ånn.


Har varit hos Elias i helgen och vi följde med honom på något som kallas Bonka-rally. Skulle nog vara sjukt kul att vara med och köra!






















Titta på lägenhet ikväll igen!


Var ju och tittade på en lägenhet i tisdags och den var ju fin och så men det fanns ingenstans att parkera där och vi tyckte väl att hyresvärden, som var en tant på ca 80 år var lite konstig. Annars så hade det ju varit jättebra även om den kanske hade varit lite liten 48 m2 men det var ändå bra planlösning på den.
Men ikväll ska vi åka och titta på en annan lägenhet! Ska ringa han som har den när jag slutar jobba ikväll så skulle vi kunna komma och kolla på den då! Lät ju iaf väldigt bra utifrån annonsen så jag hoppas på det!

Men nu ska jag nog bara leta fram lite kläder att ta med mig och sen ska jag åka ner till lägenheten och gå till jobbet!

Äntligen är vår resa bokad!


Känns så bra att veta vart vi ska nu osv. Fast nu känns det ju som att det är jättelänge kvar fast det bara är typ 1,5 månad! Blev iaf Alcudia, Mallorca till slut =)

Nu har jag suttit och virkat i ca 2-3 timmar så nu är det dags att åka till lägenheten så jag hinner dit innan Linda och Tomas kommer och hälsar på!

Bakar bullar!

Middag!

 

Gottt med pizza <3

 

Bakar bullar!


Ledig dag :D


Känns så skönt. Har varit med Adam och skruvat lite bil men sen somnade jag en stund när han satte sig för att spela. Helt underbart att sova var det, fast inatt var det inte det när jag vaknade när Adam hade slutat spela och skulle lägga sig och sova han med. Då när jag vaknade hade jag så sjukt ont i bröstkorgen, typ i själva revbenen kändes det som. Riktigt konsigt det kändes som att nån hade suttit på mig. Lyckades somna om iaf även om det tog ett tag.
Nu ska vi strax äta middag, är hemma hos mamma och grillar idag igen! Senare blir det fest hos Jessica och Linus, vi ska väl försöka ta oss dit ganska snart efter att vi har ätit ^^
Bara synd att jag börjar jobba kl 7.30 imorn. Men det är inte mycket att göra åt, bara att kliva upp ändå =P


redan kväll?


Att dagarna går så fort när man är ledig?
Har haft en riktigt lugn och skön dag idag! Vaknade när Adam ringde vid 10, då hade jag stängt av mitt alarm för länge sen xD Tydligen tyckte jag att jag behövde sova istället för att kliva upp.
Lite konstigt det där ändå, när jag ska jobba är det aldrig ett problem att kliva upp när jag vaknar av mitt alarm, men så fort jag är ledig så är det helt hopplöst. Spelar ingen roll vilken tid jag har ställt det heller, men om jag vet att jag inte måste kliva upp så gör jag inte det heller. Kanske är så att jag tycker om att sova helt enkelt ;)

Är hemma hos mamma nu och har fått äta middag här, blev kycklinggryta och ris, bara för att lillasyster är hemma och hon typ alltid vill ha det.

Har suttit och tittat på Bleach och väntar på att Adam ska kolla klart så vi kan hitta på nåt att göra, blev ju fint väder nu så man kan ju kanske till och med vara ute lite, kanske köpa glass och sitta ute och fika. Eller kanske en promenad, det skulle vara mysigt.


Bild från i fredags på Urkult. <3

Hello


Var skönt med lite sovmorgon imorse, blev ganska sent igår, eller ja det beror ju på hur man ser det men senare än vad det brukar bli när Adam ska börja jobba kl 7. Tror att kl var ca 1 när vi väl kom i säng, satt och kollade på film innan, Pirates of the Caribbean: At Worlds End. Tittade på den lite när jag åt frukost imorse också bara för att den är så rolig xD Längtar tills nästa film kommer!

Trailer till Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides;

http://www.moviestrailer.org/pirates-of-the-caribbean-on-stranger-tides-movie-trailer.html


Nej nu ska jag ta och titta på ett ett avsnitt av Bleach innan jag ska börja jobba! =)

Usch för regnet!


Nu tycker jag att solen kan komma tillbaka!
Gick hem till mamma idag och lyckades nog gå när det regnade som mest =/ Fast jag stannade till hos Linda på vägen dit så jag fick sitta där och torka lite och drick saft!
Sitter just och funderar på om jag ska gå hem eller ta bilen, men jag tror det lutar åt att ta bilen faktiskt för det känns inte så kul att gå när det är sånt här väder. Hoppas att det är bättre imorn så jag kan ta en promenad innan jag börjar jobba =)

Ska försöka lägga in lite bilder nån dag i veckan också, så irriterande att inte ha nåt internet i lägenheten + att jag fortfarande inte har varit ovh kollat på att köpa en ny strömkabel till min laptop. Men då har jag ju nåt att göra nu i veckan iaf =)

Natti!

RSS 2.0