I Åre nu! Elias kör än så länge så vi är u...

I Åre nu! Elias kör än så länge så vi är ute och åker bil och väntar bara på att dom vi ska till ska äta färdigt och det verkar som att dom har det nu så vi ska väl åka dit snart. Men vi har roligt iaf och jag hoppas att alla andra också har det! Jag ser då fram emot att ha en riktigt rolig kväll med roligt folk. Bilder får komma senare för det blir inte så bra bilder med min mobil. Men jag har med min kamera med nyladdat batteri den här gången! Men jag vill önska alla ett gott nytt år ifall jag inte hinner skriva mer ikväll! Kramar till er!


Östersund nu! Skönt att det inte är så lån...

Östersund nu! Skönt att det inte är så långt kvar nu, jag är så sjukt trött och har svårt att hålla mig vaken i bilen men jag vet att jag får så ont i nacken om jag somnar nu. Vi skulle tydligen få mat när vi kommer fram också, jag lyckades övertala Elias att han ska laga mat åt oss! Får väl se vad vi ska hitta på ikväll ifall vi ska hälsa på någon eller om vi ska vara hemma, har ingen aning om vad Elias har planerat för helgen. Men jag vet att vi kommer ha en superbra helg ändå! Vad gör alla andra på nyår? Någon mer än vi som kommer vara i Åre?


Mot Järpen imorgon!


Jobbar till kl 16 och sen blir det bara att få i sig lite mat innan jag, Adam och Morgan åker till Järpen för att vara hos Elias över nyår =)

Helt underbar kväll! Har haft så otroligt ...

Helt underbar kväll! Har haft så otroligt kul ikväll, så tack till er alla som varit med och gjort den så bra! Blev massor med skratt och dansande i mammas kök, den enda som inte tyckte att det var lika bra var Britney som hamnade i kläm med allt dansande. Nu hamnade vi på efterfest men ska väl snart dra oss hemåt på jag får sova, var trots uppe kl 6 imorse och börjar bli trött nu!


Allt klart!


Känns bra att vara klar med alla julklappar och sånt nu. Ska jobba imorgon och efter det blir det bara att hinna få i sig lite mat innan jag och Adam ska hem till mamma.
Kvällen innan julafton har så länge jag kan minnas varit nästan bättre än själva julafton! Då har vi alltid en mysig kväll med grannarna och fikar med glögg och pepparkakor, byter julklappar och har det allmänt mysigt.

För övrigt så har jag ju klippt, färgat och slingat håret på syster ikväll. Blev riktigt snyggt och hon passar väldigt bra i det! Tyvärr har ju inte jag nån bra bild på det, men såg att hon nyss lagt upp bilder på sin blogg så det går att kika där på hur det ser ut! --> http://tinilicious.blogg.se/

Nu ska jag försöka klippa till Adams hår innan jag ska gå och sova!
Natti.

Julklappshandling.


Ska på stan ett tag nu och köpa de sista julklapparna. Har bara tre kvar nu tror jag. Men det är jobbigt nog xD Roligare ikväll dock att slå in dom, tycker att det r kul att göra fina paket! Sen ikväll ska jag träffa lillasyster och färga och klippa hennes hår, blir kul att se hur det blir!
Men nu är vi tydligen påväg så jag ska skynda mig på med jackan osv, blir nog både mössa och vantar också för det är så kallt!

Julblider.







En vecka till julafton!


Idag har vi klätt granen och fixat lite så nu ser det riktigt mysigt ut, i köket också nu när vi har köksbordet på plats igen!

Jag ska nog bara ha en lugn kväll nu innan jag ska gå och jobba, och imorgon så blir det nog en promenad på stan med Pia och försöka handla lite julklappar, så sjukt svårt tycker jag!

Bild på...

Min julgran!
Hoppas på att det ska städas iordning lite här inatt medan jag är på jobbet så jag kan få klä granen imorgon!



Nu blir det bilder!


Först några bilder på köket, även om det är lite tokigt nu när vi inte har vårt köksbord i köket för tillfället men blev ändå mysigt tycker jag!










Sen kommer en bild på vardagsrummet, är lite mörkt men gardinerna är iaf mörkröda.


Till sist fick det bli en bild på leggingsen jag köpte idag, så fina tycker jag!


Sitter på jobbet och längtar hem nu! Är hu...

Sitter på jobbet och längtar hem nu! Är hungrig så jag vill komma hem och göra några goda mackor eller något annat gott! Julbordet idag blev lite av en besvikelse, restaurangen hade missat att skriva in att vi skulle komma så vi fick bara äta vanlig lunchbuffé istället. Var ju synd att det skulle bli så men det var bra mat ändå. Efter lunchen men innan jobbet hann jag även en sväng på stan för att köpa ett par leggings som jag hade sett innan, som sagt innan, jag måste ordna med lite bilder när jag kommer hem! Ser så hemskt tråkigt ut i bloggen utan några bilder men det ska jag försöka ändra på!


Natti!


Ikväll har jag bestämt att jag ska gå och sova i tid så nu ska jag bara göra nånting att äta innan jag ska sova, har tagit ett varmt mysigt bad och är sådär lagomt trött ikväll. Har köpt 2 julklappar idag iaf, men usch vad svårt det är! Förstår inte hur man kan tycka att det är roligt. Jag skulle så mycket hellre lägga alla pengar som går till julklappar och annat sånt och åka iväg utomlands och bara ha lugnt och skönt istället, iaf när det är såhär kallt!
Ska blir så underbart att krypa in under täcket och bli varm nu.
Imorgon ska jag iväg och äta julbord med jobbet, ska bli riktigt kul, så jag måste ändå kliva upp tidigt imorn för sen ska jag jobba kvällen efteråt.

Ska försöka få till några bilder nån dag också så ni får se hur fint det blev med lite nya gardiner osv.

Sov gott!

Fikar <3


Skönt det var att komma hem från jobbet idag, mindre skönt att behöva gå hem eftersom det är ca -25 grader ute! Men jag gick ändå och handlade lite med Adam och Morgan när vi kom hem. Så nu håller vi (jag) på att göra julskinka. Mycket spännande att se om det blir bra, har då aldrig gjort det förut xD så medan vi väntar på på att den ska bli klar så dricker jag te och äter varma baugetter med ost <3
Eftersom jag inte behövde jobba imorgon så funderar jag på att spendera dagen med att försöka hitta lite julklappar, har ju inte köpt en enda julklapp än och har insett att det trots allt inte är så länge kvar till jul xD

Bilder från igår =)



Var på födelsedagsfest igår, dom här söta tejerna som fyllde år!

Emelie och Bea <3

Hade en väldigt rolig och trevlig kväll, tyvärr hade jag väldigt lite batteri i kameran så det blev inte så mycket bilder, eller ja det blev bara två så jag lägger ut den andra med!


Dom är bra söta pojkarna!



Får bli en bild på mig också, då får ni ju se mitt hår också som det blev när jag färgade även om det inte var nån speciellt bra bild på det.

Idag skulle jag mest av allt bara vilja sova för jag är så trött! Men tyvärr kan jag ju inte göra det eftersom jag ska jobba 16-21. Ska försöka sova en liten stund nu istället tror jag <3

Cataclysm..



Godmorgon/Godnatt?

För mig är det nog strax godnatt iaf, har spelat tills för en liten stund sen <3 Känns lite drygt att sluta nu egentligen, borde väl fortsätta nu tills jag kommer till lvl 85 men jag orkar inte vara vaken. Måste ju för övrigt vända tillbaka dygnet igen idag efter som jag börjar jobba kl 7 imorgon. Såå om 24 timmar måste jag kliva upp och göra mig klar för jobbet. Synd att det inte var natt jag skulle jobba då hade jag ju varit åt rätt håll iaf för det här är tredje natten irad vi har varit uppe och spelat till den här tiden, eller jag har då gått och lagt mig, vet inte riktigt hur länge alla andra har spelat.
Men det är iaf riktigt kul att spela nu, mycket roliga nya quests osv!

Hmm började skriva det här för ca 2 timmar sen och sitter fortfarande och spelar, men efetr det här ska jag sova för nu orkar jag verkligen inte mer!

RSS 2.0