Gott med middag! Blev kycklingfilé men vit...

Gott med middag! Blev kycklingfilé men vitlökssås och pommes frites, väldigt gott blev det och jag blev så trött så jag vill helst bara gå och sova. Men ska nog försöka hålla mig vaken en stund till iaf!


Så mysigt!



Adam kom hem för en stund sen så vi har ätit goda mackor och nu lite kladdkaka. Lite synd att jag ska upp tidigt imorn och jobba men vi får kramas tills jag somnar. Inatt behövde jag ju iof inte heller sova ensam eftersom jag hade Britney här. Jag fick dra ner persiennerna i sovrummet igårkväll för hon ville ju inte sova när hon kom på att man kan titta ut genom fönstret istället.
Hade faktiskt ganska mycket roligt åt att ha henne här, speciellt imorse. Först när min klocka ringde kl 8 så tittade hon på min som om jag var helknäpp innan hon vände sig om åt andra hållet för att fortsätta sova så jag ställde om klockan till 10 istället. Så vi klev upp och tog oss en liten promenad ner till älven och när vi kom hem gjode jag som vanligt iordning frukost åt henne. När jag hade ställt ner skålen (en vanlig plastbunke) så gick jag in i vardagsrummet för att starta min dator och tycker att det är konstigt att det låter som att Britney slutade äta. Tänkte att hon kan ju inte ha ätit klart innan och hon lämnar aldrig sin mat så jag vänder mig om för att gå och titta vad hon gör. Då kommer hon in i vardagsrummet med hela skålen i munnen, naturligtvis med hälften av maten kvar och blir skitsur när jag försöker hjälpa henne att ställa ner den så istället så rycker hon undan den och slänger mat på golvet. Men hon fick så lov att städa upp efter sig, hade spillt mat i köket också när hon lyfte upp skålen så hon fick städa där också. Så jag inser att min vovve tycker att man ska äta frukost tillsammans helt enkelt, annars tar hon den med sig.

Men nu är kladdkakan uppäten och Adam håller på att sätta upp sin dator igen med sin nya "dataskärm" eller ja en 32tums tv så nu ser ju min skärm löjligt liten ut istället.

Dags för mig att sova iaf, natti!

Bakar =)


Efter att jag slutade jobba 12.30 hälsade jag på hos morfar i en timme innan jag gick hem och åt lunch, om man nu kan kalla det så, kokta ägg och broccoli. Hade ingen som helst lust att laga mat. Däremot så har jag just bakat en kladdkaka! Tror det är första gången jag gör det xD Men jag brukar ju inte baka så ofta, så jag hoppas att den är god iaf!
Längtar tills ikväll när jag ska hem och hämta lillvovven så jag får gosa med henne <3

Gillar inte att det är så kallt..



Glömde mössan och halsduken när jag gick till jobbet idag så det kändes väldigt kallt att gå hem, men det är ju tur att det är nära! Ska komma ihåg det imorgon iaf, jobbar delad tur imorgon ovh när jag slutar kl 21 imorn ska jag gå hem till mamma och hämta vovven så hon får vara hos mig sedan.
Nu ska jag spela en stund med Adam innan det är dags att sova!


Längtar efter sol och värme!

Snart dags att jobba.


Blev inget skrivet igår, kanske för att det blev jobb iaf istället för att vara på arbetsmarknadsenheten. Sen blev jag bjuden på middag hos Linda och Tomas, fläskfilé med ugnsrostade grönsaker och kantarellsås! Efter middagen följde dom med mig hem så jag klippte Tomas och vi drack lite kaffe vilket påminner mig om att jag måste köpa mjölk. Jag tycker att det ska vara mjölk i kaffet, annars är det inte lika gott. Fick faktiskt ännu mer besök igår, mamma och Britney kom hit en stund och pratade lite.

Men nu ska jag gå och jobba till kl 21.30 och sen blir det tidig morgon imorgon då jag börjar 7.30 igen, ser fram emot söndag när jag är ledig och inte tänker jobba hur mycket dom än ringer och tjatar! =)

Hoppas att alla får en riktigt bra helg!

Ensam hemma då..


Lite smått tråkigt att gå och lägga sig ensam ikväll fast bra på samma sätt för då får jag ju massa plats i sängen. Men det hinner jag nog bli less på innan söndag när Adam kommer hem igen. Han bestämde sig nämligen igår att han skulle följa med Jonas och Gustav till Dreamhack så det blir lite tomt här hemma.

Behöver inte gå till jobbet imorn men tvärr ska jag vara på Arbetsmarknadsenheten istället, ska vara där uppe kl 8.50 och det är inte så uppskattat. Vill bara få sova ut ordentligt nån gång. Har inte heller hunnti göra de uppgifter jag skulle eftersom jag ahr jobbat, men det skiter jag i, dom får så lov att förstå att man inte kan hinna göra allting!

Godmorgon! Skönt att för en gångs skull va...

Godmorgon! Skönt att för en gångs skull vara såhär pigg på morgonen, kan bero på att jag har jobbat inatt så jag lär ju bli trött senare, men nu har jag iaf hunnit duscha sminka mig och fixa håret och nu äter jag frukost så jag ska strax ta mig en promenad till arbetsmarknadsenheten. Ska vara där kl 9 men jag tror inte det tar mer än 30 min att gå. Hoppas att alla får en riktigt bra dag!


Fika och pulkåkning!



Hello!
Ikväll när jag hade slutat jobba så åkte jag och Adam med Kent hem till mamma och hon hade gjort väldigt goda räkmackor och bakat cupcakes som vi fick smaka! även om jag försökte bjuda vovven på "en bit" av min cupcake när jag hade typ 1/4 kvar. Hon är rätt bra på att lyssna på vad jag säger och jag sa att hon fick ta en bit, rolig som hon är så tog hon en bit...uppifrån.. så hon tog all frosting som var på xD så jag fick bara en liten bit utan nåt på kvar så hon fick den också.
Efter mycket om och men så bestämde jag att vi faktiskt måste gå hem eftersom jag ska upp och jobba imorgon men det kändes ju inte alltför kul att gå hem. Istället leatade vi reda på en pulka och åkte hem, gick förvånandsvärt bra att åka fast vi bara hade en pulka och roligt var det!
Nu ska jag gå och sova så jag får några timmars sömn innan jag ska upp och jobba. Natti!

Snart natt <3



Jag vet inte hur det går ihop men jag är då bara trött hela tiden. Fast igårkväll kunde jag bara inte somna fast att jag var så hemskt trött och så klev jag upp kl 6 imorse. Fick ett schema på jobbet med mer att göra än jag nånsin brukar ha och det var knappt att jag hann klart innan jag skulle gå hem.
Hade hoppats på att få maten lagad när jag kom hem men orkade inte vänta på att Adam skulle spela klart så jag lagade maten också för att jag var så hungrig. Efter middagen gick vi hem till Adam och lånade en bil så vi kunde åka hem till mamma så jag kunde hämta lite post jag hade fått dit. Åkte även på Åhmans och skulle titta på tapeter men det var så mycket folk så vi orkade inte riktigt vara där så länge.

Nu har vi kommit hem och jag har tagit en huvudvärkstablett och försöker slappna av och lyssna på lite mysig musik. Ska spela lite nu innan jag ska sova, eller försöka sova om det nu går. Är lite lagomt nervös inför imorgon, kl 9.15 ska jag nämligen vara på sjukhuset och lämna blod. Har bestämt mig för att bli blodgivare och det blir första gången för mig imorgon! Känner mig väldigt duktig med tanke på att jag är så rädd för sprutor och nålar men det ska gå bra!

Ny mobil! :D



Har äntligen tagit tag i saken och köpt en ny mobil. Har haft en massa problem med min gamla mobil, som att den bryter samtal och jag måste starta om den för att kunna ringa och nu så har hela displayen ramlat lös så det kändes som att det var dags för en ny!


Hejdå till min gamla mobil.



Hej min nya mobil!

Nu hoppas jag att den här ska fungera bättre än den gamla! Fin var den ju iaf.

Trött hela dagen.



Jobbade ju natt och sen kväll också igår och idag när jag skulle kliva upp så gick det bara inte, var alldeles för trött för att ta mig ur sängen. Men det måste väl märkas förr eller senare antar jag när man jobbar så och sover för lite.
Idag har jag iafVarit en sväng till arbetsförmedlingen och sen ätit hos mamma, supergod köttfärssås och spaghetti!
Nu ikväll har jag tittat på andra avsnittet av Ung och Bortskämd på SVTplay eftersom vi inte har nån tv och det är väldigt sällan något jag känner att jag vill titta på. Men det här programmet var faktiskt riktigt underhållande. Jag kan inte förstå att man kan vara så bortskämd och inte kunna göra nånting själv? Nånting som måste ses enligt mig iaf!
http://svtplay.se/v/2233962/ung_och_bortskamd/del_2_av_8

Just nu sitter jag och dricker lite te och ska snart krypa ner i sängen och sova, fast att jag sov länge idag och somnade i soffan hemma hos adam när vi var dit så är jag fortfarande väldigt trött.
Natti!

Middag och nu jobb.

Nu har jag just sovit i ett par timmar, inann dess åt vi middag och det blev riktigt gott, tog ett par bilder på det med! Så nu ska jag bara ta med nåt ätbart och gå till jobbet. Blev verkligen varannan natt och dag nu.






Nya planer då..



Ska jobba natt istället för kväll så jag och Adam har hunnit tvätta så nu väntar vi bara på att det ska torka. Har dessutom varit och handlat så jag ska kunna fixa lite middag, får bli kycklingsallad med nybakade scones =)
Måste lyckas hitta på nån bra sås att ha till också, så sällan jag gör sallad så då vet jag inte vad jag ska ha till.

Hemma på rast.



Eller rast vet jag inte om det ska kallas, men ledig tid mellan mina arbetspass iaf. Var ovanligt pigg imorse men det gick ju över efter ca en timme på jobbet xD Ingen höjdare att vända dygnen fram och tillbaka såhär.
Nu håller jag mest på och funderar över vad det ska bli till middag, har ingen aning om vad jag är sugen på egentligen. Förslag någon?

Ska ta itu med att sortera tvätt istället så att Adam kan tvätta sen =)

Seg dag.



Jobbade ju inatt så jag var ganska trött och somnade fort imorse när jag kom hem. Men fick ju inte sova så länge ändå för jag måste vända dygnet rätt igen eftersom jag börjar jobba kl 7 imorgon xD Har dessutom delad tur men jag får väl bara ta det lite lugnt dom där timmarna mitt på dagen. Kan väl inte direkt påstå att jag har gjort så mycket idag, men jag har iaf satt upp en hylla och varit och bokat en tvätttid tills imorn, men eftersom jag jobbar blir det Adam som får tvätta :D

Nu ska jag försöka sova så jag orkar upp imorgon.
Natti!

Snart dags för middag hos Linda!



Blev en ganska seg dag idag, innan jag hade klivit upp imorse blev jag bokad för att jobba inatt och då såg jag ingen mening i att kliva upp så tidigt. Sov nog nästan till kl 12. Men nu har jag sminkat mig och ska gå och handla lite innan vi ska till Linda och Tomas och äta middag, ska bli trevligt, var ju ett tag sedan nu!


Fick bli en bild också, när jag nu fixat håret och allt!



och en närmare bild på mitt smink.
Fast det lila syns lite dåligt här ändå, är mycket mer färg på riktigt.

Trött och less.



Har jobbat 9.30-21 idag och nu är jag så less så jag orkar inte göra nånting. Det kan verkligen förstöra hela kvällen att någon är på dåligt humör. Har iaf varit och handlat lite bröd och mjölk så jag har frukost imorgon iaf nån annan frukost än knäckebröd och vatten. Nu har iaf jag och Adam gjort upp en lista på saker vi ska göra imorgon, och jag ser inte fram emot att behöva ta tag i min del när jag kommer från jobbet men jag måste ju göra det, för annars lär ju inte han göra sin del heller xD



Nu har jag precis lagt mig i sängen efter ...

Nu har jag precis lagt mig i sängen efter vad som känns som en väldigt lång men rolig dag. Började ju med att hälsa på syster så jag fick se deras lägenhet och sen åkte vi ut till birsta. Har handlat en hel del saker som jag/vi behövde. Har nu tagit på mig mina nya mysiga sovsockar och tänt lampan på det sängbord från ikea som jag just har satt ihop. Så nu ska jag slappna av och läsa en stund innan jag ska sova =)


Godmorgon =) Nu har jag och mamma just ko...

Godmorgon =) Nu har jag och mamma just kommit till sundsvall eller nästan iaf, är påväg ut till Alnö och hämta upp lillasyster innan vi ska på Birsta och handla lite. Så jag hoppas att jag hittar nånting jag vill ha idag även om det inte är så mycket jag behöver.


Halloweenbilder!

Här kommer några av de ca 100 bilder som togs under Halloweenkvällen. Vi hade en riktigt bra kväll, även om jag idag har ont i precis hela kroppen. Känns som att jag har blåmärken över hela kroppen men som tur är får jag nästan aldrig såna.





















Övertalad att åka in till Åre och gå på Be...

Övertalad att åka in till Åre och gå på Beefalo. Är nog egentligen alldeles för trött men förhoppningsvis så blir det inte så länge här, vill ju sova så att jag orkar med alla roligheter imorgon!


Påväg mot Järpen. Nu har jag och adam pre...

Påväg mot Järpen. Nu har jag och adam precis satt oss i bilen och är påväg, först hämta upp Morgan och sen kommer jag nog somna i bilen xD gick bra att jobba natten och jag lyckades somna när jag kom hem och sov till ca 12 men nu börjar jag bli trött igen. Natti =)


Lite konstigt att vakna nu..



Känner mig riktigt nyvaken och ändå vaknade jag före väckarklockan. Jobbade ju 7.30-12.30 idag men inatt ska jag ha inskolning på jobbet, äntligen. Har ju frågat om det länge att få vara där på natten men det har ju inte gått enligt bemanningen men nu helt plötsligt så går det jättebra.
Hoppas på att det blir en bra natt iaf och nu har jag sovit i iaf 3,5 timme så förhoppningsvis håller jag mig ganska pigg inatt. Är ledig imorgon och på fredag och då vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, men jag ska försöka plocka ihop det jag ska ha på mig på lördag när vi åker till åre för Halloweenfirande.

RSS 2.0