Sån trevlig kväll :)

 
Har varit på riktigt fin middag med mina arbetskollegor. Supergod mat och jag har haft väldigt trevligt! Kom hem för en liten stund sen och nu blir det bara till att sova, är sjukt trött och så mätt så jag kan knappt tro att jag kommer kunna äta på hela dagen imorgon!
Imorgon ska jag dessutom vara ledig så det blir till att ha sovmorgon också. Får se vad det blir för roligheter då, om du läser det här Linda så är det okej att ringa och väcka mig imorgon så du vet ;)

Pyssel!

 
 
 
Ser inte mycket ut för världen än, jag tycker mest att den liknar en missbildad spindel, men det ska faktiskt bli en bläckfisk om det går vägen!
 
Det finns däremot de som är lite bättre på det här än mig! Ni kan hitta henne som "Clay Lady" på facebook där hon har en hel del bilder på lerfigurer som hon har gjort, passa på att titta in där!
 

Första dagen..

 
Första riktiga dagen på jobbet idag.
Jag klev upp  i tid så jag skulle hinna duscha och äta frukost i lugn och ro.
Hann fixa håret innan jag åkte.
Plockade med alla grejer som jag tyckte att jag behövde.
Kom ihåg att ta med mig min pizza till lunch.
 
Kom till jobbet och insåg att jag hade glömt både nycklar och mobil hemma...
 
 
Efter jobbet gick jag och Adam en sväng ner på Kulturbygden och tittade på lite grejer och passade på att pyssla lite. Om ni har möjlighet att gå dit i veckan så gör det! Massa fint att titta på och man kan prova på att måla, göra lerfigurer och så vidare! De har öppet 10-18 den här veckan.
 
Ska gå dit imorgon efter jobbet och fortsätta med det jag började med idag, ska ta med mig kameran också så jag kan ta några bilder!

RSS 2.0