Dagens middag.

Middag på Strömsborg som sagt. Så nu är jag mätt och nöjd och nån efterrätt var det ingen av oss som orkade äta, fast det lät väldigt gott men är man mätt så är man!


Lax- &skaldjurstorn på salladsbädd.
Helt underbart god förrätt!



Kalventrecote med cognacrosépepparsås.
Gott fast att jag inte gillar all svamp som var ovanpå, men det var ju lätt att peta bort iaf och sparrisen hade ju kunnat få vara varm istället för kall.

Middag hos Linda och Tomas.


Hälsade på hos Linda och Tomas igår och fick äta middag hos dom. Vi laga supergod mat! Potatisgratäng, älgkött, pepparsås, vitlökssmör och sallad.



Britney var rätt nöjd med att få vara med hela kvällen hon också men vi kl 23 då sov Britney i soffan och jag var inte långt efter så då var Tomas snäll och skjutsade oss hem.

Idag ska det bli mer god mat, ska följa med bl.a mamma och Kent ut och äta på Strömsborg senare. Såg gott ut det de hade på sin meny så vi får hoppas att det är det också!

Vårkänslor!




Glad vovve

Jag och Britnety hade en mysig morgon och satt och tittade på film och sen blev hon väldigt glad när jag skulle steka pannkaka till lunch, var tvungen att ta en bild på hon för hon va så söt!
Sen hälsade vi på hos Linda och Tomas och därifrån gick vi hem till mamma och fick äta grillat till middag!

Så fick jag låna mammas bil så jag kan ta mig till jobbet imorgon, eftersom min är trasig igen...




Dinner

Bjöd mamma och Kent på middag idag. Det blev nudelwok och grillade kycklingspett. Mums <3




Kvällsfika och lunch tills imorgon!










Presenter!


Har fått en fin "Strawberry pot", vad det nu kan heta på svenska vet jag inte, och trädgårdshandskar och supersöt spade och kratta så nu måste det bli en solig och fin sommar så jag kan plantera massa blommor!


Födelsedagsfika!


Bakade och grejade tills jag fyllde år, har en massa kakor över om nån känner för att komma och fika!


Nytt till garderoben!


Blev en snabb liten shoppingsväng med mamma idag och jag handlade detta för endast 95kr! Precis samma jeans som jag redan har, fast i en storlek mindre för mina är så slitna så dom sitter inte alls bra längre.
Så blev det en t-shirt och en söt ring också.

Home sweet home













Happy B-day to me!


Jag har haft en riktigt fin födelsedag idag! Promenad på stan med mamma och syster, sen lagade vi god middag här och åt tillsammans och sen blev det paket och fika här.

Stort tack för alla grattishälsningar, besök och paket! Ni är bäst <3

Systerdag

Har haft en riktigt rolig och trevlig dag med Tina! Vi gick på stan en sväng och handlade lite småprylar till lägenheten och sen blev det även en kavaj och en klänning. Efter ett par timmar på stan så var jag sjukt hungrig så vi lagade mat här hemma och grejade lite med både Britney och Poppe springande runt. Dom skulle verkligen vara överallt.

När vi hade ätit så var Tina trött och tyckte vi skulle vila en stund. En liten stund som blev att vi sov i en och en halv timme istället, men det var väldigt skönt!


Nerbäddad lillasyster <3

När vi väl lyckades vakna igen så bakade vi iaf jättegoda kakor, både hallon/blåbärskakor och chokladmuffins.
Måste ju ha nåt att bjuda på när man fyller år och eftersom jag inte gillar tårta så får det bli kakfika istället!

Godmorgon!

Hittade min lilla sötnos såhär ikväll, hon har hela sängen att välja på men hon har bestämt sig för att ligga precis där jag ska sova, med huvet på Adams kudde. Fördelen var att det var varmt och skönt att krypa ner i sängen.


Imorse hade vi riktig sovmorgon också, Britney har sovit hela natten under mitt täcke och vi vaknade av väckarklockan 9.20. Det händer inte ofta att vi sover så länge!

Nu ska jag höra av mig till lillasyster och se om hon och Poppe har vaknat och om vi skulle göra nåt idag!

Härligt nystädat!

Har ju städat hela lägenheten nu så då tyckte jag det kunde vara på sin plats med några bilder.


Min myshörna i hallen.


Vardagsrummet, har satt upp gardiner och skruvat fast fönsterbrädan så jag kan ha blommor i fönstret nu!


Har även köpt en ny, lång matta till hallen, passade jättebra tycker jag.

Godmorgon!

Adam ringde och väckte mig och Britney för en timme sen och idag är jag inte alls lika pigg som igår, just nu känner jag mest för att göra som Britney, hon ligger i soffan och snarkar igen <3


Godnatt!

Nu har jag snart gjort klar min vårstädning av lägenheten men det lilla som är kvar får vänta tills imorgon för nu är jag trött och Britney är ännu tröttare även om hon inte har hjälpt till speciellt mycket med städningen. Men vi fick ju en promenad också så vi kan nog gå och lägga oss nu, vi var ju trots allt uppe tidigt imorse!


Cowboys & Aliens

Vaknade kl 6.30 imorse och insåg att jag inte var det minsta trött så jag och Britney klev upp och åt frukost och sen tittade vi på film. Nu har jag städat lite men det börjar nog bli dags för att äta lunch istället!


Påskhelgen

Har haft en rätt bra påskhelg, Adam och jag var på Bowlingen både fredag och lördag eftersom han hade köpt biljetter, men jag tycker som vanligt inte alls om att gå dit. Stannar hellre hemma från krogen faktiskt. Annars har det bara varit mysigt att han har varit hemma så vi har fått umgås eftersom han har åkt tillbaka till Åre idag för att jobba de sista 3 veckorna på säsongen där uppe.



Så eftersom Adam har åkt nu så har jag Britney här hemma. Vi har tittat på Transformers ikväll och bara haft det lugnt och skönt. Just nu så har hon bestämt sig för att äta upp sitt gamla ben som har legat här sen i somras, tror hon tycker att hon har fått för lite mat i helgen!

League of legends.


Underbart det ska bli att sova! Nu är jag riktigt trött, satt uppe och spelade igår och klockan hann bli 02.15 innan vi var klara så jag var sjukt trött imorse när jag skulle kliva upp.
Nu har vi suttit och spelat ikväll igen men det är skönt att det inte blir lika sent.
Egentligen är det bara dumt att börja spela dataspel, för sen kan man liksom inte sluta! Det positiva är väl att det ändå är lite mer socialt att sitta och spela med sina vänner än att sitta själv och spela facebookspel som jag annars gör..
Det tar nog ett tag att lära sig det här, nya spel är alltid jobbigt.

Men imorgon börjar jag jobba typ kl 13 så jag får ju sovmorgon! Sen har jag ju dessutom semester nästa vecka så nu blir jag ledig länge!

Paket redan!

Jag måste ha varit riktig snäll för jag har redan fått en födelsedagspresent! Fast det står att jag inte får öppna den förrän jag fyller år, jobbigt att vänta för nu blev jag ju riktigt nyfiken. Ett fint paket var det iaf!


RSS 2.0