Galet vad det regnar!


Bara öser ner från himlen så jag är glad att jag ska gå och lägga mig snart så kanske det har slutat tills imorgon. Åskade förut och Britney är jätterädd för åska så hon for runt och gnällde en massa, men det var ju tur att vi hade hunnit komma hem från vår promenad då iaf, hörde första mullret av åskan just som vi kom hem.

Känner att det är dags att sova nu, har hunnit med massa saker idag men ändå inte allt som jag hade tänk. Fast jag ska vara nöjd med det jag gjort iaf och får ta resten imorgon.

Imorgon är iaf en lite speciell dag så vi får se vad vi ska hitta på då!

Inte lätt att få en bild..


Sitter i soffan och läser och tycker att Britney är så söt när hon sover så jag försöker att ta en fin bild på henne. Tyvärr tycker hon inte om att vara med på bild så hon försöker gömma sig så gott hon kan xD




Mycket energi?


Tydligen för jag började morgonen med det här:



Sen har jag städat här hemma och möblerat om i sovrummet och håller på att tvätta.
Så nu ska jag äta lite och ta det lugnt en stund för sen blir det väl till att ta en promenad med Britney.

Sommarshopping!


Var inte meningen att jag skulle handla alls idag, skulle bara följa med mamma på apoteket och sen hem till henne och fika. Men det är oftast då det inte är planerat som man hittar något!
Idag blev det en söt tunika och en jättehärlig klänning, båda på rea på Kapp Ahl.





Känns som att det skulle vara sommar idag men jag vet inte riktigt för vädret har då varit väldigt olika, var soligt när mamma hämtade mig men när vi väl kom hem till henne regnade det för fullt men sen blev det strålande sol igen.
Hoppas på att det är soligt en stund till så ska jag ta med Britney på en promenad ner till älven.

Bio igårkväll


Jag och Adam var på bio igår och såg Pirates of the Caribbean; On Stranger Tides.


Bilder från i lördags!

Hade inte med mig någon kamera när vi var till mamma och grillade i lördags så nu snodde jag ett par bilder från Tinas blogg istället!
Vi hade iaf en riktigt bra kväll för efter ett par regnskurar under dagen så blev det riktigt fint väder senare så vi satt ute och grillade och hade mysigt. Efter middagen blev det lite drinkar och så grillade vi marshmallows över tända ljus.


Jag och lillasyster <3


Grillade marshmallows.

Grattis hjärtat <3


Har städat, diskat, bakat och lagat mat idag för att världens bästa Adam fyller ju år! <3

Hoppas du haft en bra dag älskling!


Sundsvall idag


Blev lite shopping iaf. Köpte den här fina kjolen + ett par leggings.





Men mest nöjd är jag ändå med detta! Nya fina möbler till balkongen. Kommer ju typ bo där ute i sommar!
Så nu är det bara att komma och sitta hos mig och fika i solen <3


Händer inte så mycket.


Kanske för att jag mest sovit? Satt vid datorn en stund när jag kom hem från jobbet imorse men la mig ca kl 8 och somnade nog nästan direkt. Kändes som att jag knappt hunnit somna när väckarklockan ringde 12.10 men ställde om den några timmar för jag var så trött. Vaknade sen av att mamma ringe halv tre. Hade tänkt somna om efter det men insåg att jag inte var trött så jag klev upp istället. Har ändå inte blivit mycket gjort, en lång dusch och sen satt jag och läste i soffan tills Adam kom hem då plockade jag fram potatis och började fixa lite, blir klyftpotatis och köttbullar till middag.

Önskar faktiskt att jag var ledig istället för att jag ska jobba men är ju ledig hela helgen sen, även om jag antagligen kommer sova ett bra tag imorgon också, men lillasyster kommer och hälsar på så vi funderade på att ha ett litet grillparty imorgon! Ska nog be henne eller mamma hjälpa mig färga håret också i helgen, börjar få så mycket utväxt så det ser inte riktigt klokt ut xD

Nu ska jag dricka te, laga middag och förbereda mig mentalt för att jobba ännu en natt. Inatt visste jag då inte om jag skulle skratta eller gråta till slut..

Underbar dag!


Har spenderat nästan hela dagen i solen på balkongen med en bra bok sen blev det en liten tupplur och vi gjorde kycklingsallad till middag. Trots att jag var väldigt mätt så fick det en stund senare bli glasstårta med färska jordgubbar <3

Kom en ordentlig regnskur för ett tag sen men det gör mig inget eftersom jag ska jobba inatt så får väl vädret göra precis som det vill, men helst vill jag ha lite sol imorgon också, kanske kan sova på balkongen isf.

Sommar?


Har såna sommarkänslor idag!
Gick till jobbet med blommor i håret och efter att ha sett solen utanför fönstret hela dagen så var det underbart att få komma ut när jag slutade och även om solen hade hunnit gått ner så luktade det nyklippt gräs blommande hägg.

Hade planerat att vara vaken länge ikväll/inatt och sova länge imorgon eftersom jag sen ska jobba 2 nätter men det blir nog inget av det, är så trött! Så nu får jag ta ut blommorna ur håret och krypa ner i sängen med älsklingen.
Saknade att ha honom hemma inatt eftersom han var i östersund så det blir mysigt att få sova med honom inatt.

Findus World Selection


World Selection från Findus är ett helt nytt koncept som erbjuder fräscha lunchalternativ med spännande smaker i en helt ny typ av förpackning. Bra råvaror och autentiska recept utan några tillsatser gör nya World Selection från Findus till någonting utöver det vanliga. World Selection inspireras av det bästa som världens kök har att bjuda på. Recepten är spännande och råvarorna är smakrika. Allt är lagat med omtanke och naturligtvis utan tillsatser. Du finner de tre alternativen: Pasta Al Salmone, Linguine Ai Gamberetti och Teriyaki Beef i en frysdisk nära dig!




http://smartsontestpilot.se/findus-world-selection/bli-testpilot/

Låter som nåt för mig, brukar gilla deras lite annorlunda maträtter så det ska helt klart testas!

Så less..

Så less på allt just nu önskar att jag bara kunde boka en flygbiljett nånstans..


Hurghada, Egypten 2008


Chicago, USA 2008


Iona, Skottland 2009


Storsandan, Norge 2010


Kos 2009

Lördagsmys innan det blir fest


Har haft en lugn och skön dag med sovmorgon och grejer. Kristian ville verkligen ha sovmorgon och Adam hade lite problem med att väcka honom idag. Men till slut så lyckades det med.
Nu har jag sminkat mig och gjort mig klar för fest, tagit ett glas vin och tar det lite lugnt bara. Funderar lite över vad jag ska ha på mig ikväll.




Bild på frisyren igen!

Såhär ser håret ut när jag har tagit ut flätan jag hade idag.




Mycket nöjd tjej!

Härligt att ha håret nyklippt och det känns riktigt bra!
Nu behövs bara lite färg i det men det får bli en annan dag i veckan.




Bokat klipptid imorgon!


Känns roligt men samtidigt lite nervöst. Har bestämt mig för iaf ungefär hur jag vill klippa mig men får se imorgon hur det ska bli!

Ska jobba inatt igen så jag ska nog sova några timmar nu hade jag tänkt, försöka iaf. var ju duktig och vände tillbaka dygnet efter att ha jobbat natt i helgen så nu blir det tillbaka igen, men sover jag nu hinner jag laga lite mat och sådär innan jag åker och jobbar ikväll.

RSS 2.0